Aspirator robot Viomi S9, 50 W, 2800 Pa, 3 L, Wifi, 7 Programe (Alb)
Viomi Aspirator robot Viomi S9, 50 W, 2800 Pa, 3 L, Wifi, 7 Programe (Alb) Golirea automată a coșului de colectare   Stația de încărcare Xiaomi Viomi S9 va servi nu numai pentru a încărca robotul, ci și pentru a goli automat coșul de colectare într-un sac mare pentru deșeuri, de 3L, din interiorul stației. Sac 3822445
1879.99 In stock

Aspirator robot Viomi S9, 50 W, 2800 Pa, 3 L, Wifi, 7 Programe (Alb)

COD: [ V-RVCLMD28A ] ID: 3822445
2.799,99 Lei
-33%
(mai ieftin cu 920,00 lei)
1.879,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
2.799,99 Lei
-33%
(mai ieftin cu 920,00 lei)
1.879,99 Lei
(TVA inclus)
Aspirator robot Viomi S9, 50 W, 2800 Pa, 3 L, Wifi, 7 Programe (Alb)

Scurta descriere

Golirea automată a coșului de colectare
 
Stația de încărcare Xiaomi Viomi S9 va servi nu numai pentru a încărca robotul, ci și pentru a goli automat coșul de colectare într-un sac mare pentru deșeuri, de 3L, din interiorul stației. Sacul de unică folosință din interiorul stației poate stoca până la zece coșuri de colectare a robotului. Prelucrarea sa practică împiedică scurgerea prafului și a murdăriei înapoi în împrejurimi. Aplicația mobilă vă anunță când sacul pentru deșeuri este plin. Stația de golire automată are un ecran inteligent cu LED-uri. Acesta arată starea bateriei robotului, starea de încărcare a robotului, indică faptul că punga pentru deșeuri este plină și servește ca ecran de notificare pentru defecțiuni.
 
 
Navigare laser puternică
 
Navigarea cu laser LDS Lidar, de ultimă oră, mapează spațiul, chiar și în întuneric. Acesta creează și stochează hărți ale casei dvs. și, utilizând un algoritm SLAM extrem de precis, planifică în mod inteligent cea mai eficientă cale de curățare.
 
 
Funcție mop
 
Xiaomi Viomi S9 se ocupă de aspirare și ștergere umedă în același timp. Aspiratorul are un recipient de apă cu un volum de 250 ml și o pompă controlată electronic, care poate fi setată la 3 niveluri de debit de apă.
 
Sistemul de dozare garantează o dozare precisă și uniformă a apei pe materialul mop. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la petele de apă de pe podea. Cu toate acestea, asigurați-vă că umpleți rezervorul cu apă și umeziți cârpa înainte de a o utiliza pentru prima dată.
 
 
Cartografiere inteligentă a camerei
 
Aspiratorul mapează perfect spațiul și camerele. După salvarea hărții, puteți denumi camerele individual și puteți adapta planul de curățare în funcție de nevoile dvs.
 
 
Curăță de unde a rămas
 
În calitate de proprietar al acestui robot, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întregul proces de curățare. Dacă aspiratorul nu curăță întregul spațiu la prima încercare, va merge la stație pentru a se încărca și apoi continuă curățarea de unde a rămas.
 
 
Motor cu putere mare de aspirare
 
Xiaomi Viomi S9 este echipat cu un motor digital DC BLDC fără perii, care este mai silențios, mai fiabil, mai eficient din punct de vedere energetic și are o durată de viață mai mare comparativ cu motoarele convenționale. Puterea de aspirare a unui astfel de motor este de până la 2700 Pa, ceea ce este suficient pentru a curăța praful, părul și alte tipuri de murdărie.
 
 
Control prin aplicație mobilă

 

Datorită aplicației Mi Home, puteți planifica când și cât de des vă ajută aspirantul robot sau îi puteți oferi o instrucțiune unică de a aspira, chiar dacă sunteți la locul de muncă. De asemenea, puteți controla puterea de aspirare și vizualiza traseul parcurs de aspirator în timpul lucrului sau puteți seta zone interzise de curățare și să denumiți camerele în funcție de ideile dvs.
 
Detalii tehnice
SpecificatiiProducatorViomi
Autonomie (minute)180
Tip aspirareUmeda
Uscata
Capacitate recipient praf (l)3.3
Putere (w)50
AlteleNivel de zgomot dB(A)70
CuloareAlb
Greutate(kg)7.8
DiverseAccesoriiStatie incarcare
Perie laterala
Perie curatare recipient colectare