Raporteaza o problema
Aspirator robot Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3L, 130W (Negru/Argintiu)
Samsung Aspirator robot Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3L, 130W (Negru/Argintiu) Curăță puternic locurile greu accesibile     Extra subțire, putere de curățare mai mare Proiectat cu un corp mai subțire, fără a compromite aspirația sa puternică. Acesta generează o putere de aspirație de 40 ori mai mare, pent 3601957 4 1
2311.99 Limited Availability
Aspirator robot Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3L, 130W (Negru/Argintiu) Per total un produs interrsant care strange mizerie la fiecare aspirare zi de zi
5

Aspirator robot Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3L, 130W (Negru/Argintiu)

COD: [ VR20M707HWS ] ID: 3601957
2.311,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.312,00 Lei
(TVA inclus)
Aspirator robot Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3L, 130W (Negru/Argintiu)

Scurta descriere

Curăță puternic locurile greu accesibile
 
 
Extra subțire, putere de curățare mai mare
Proiectat cu un corp mai subțire, fără a compromite aspirația sa puternică. Acesta generează o putere de aspirație de 40 ori mai mare, pentru a aspira praful și murdăria de pe covor și de sub mobila joasă.
*Pe baza testelor interne comparativ cu aspiratorul convențional Samsung VR10BTATBB. **Comparativ cu Samsung POWERbot VR9000.
 
Scanează spațiul, detectează obstacolele
 
 
 
FullView Sensor™ 2.0
Un senzor FullView Sensor™ 2.0 modernizat și de înaltă performanță scanează și detectează obstacole foarte înguste sau mici pe o zonă extinsă. În plus, acesta simte colțurile camerei și le curăță de trei ori mai mult, folosind o absorbție* cu 10% mai puternică.
*Generează 10% mai multă aspirație decât modul normal, respectiv silențios.
 
Curăță bine chiar și de-a lungul marginilor pereților.
 
Edge Clean Master
Edge Clean Master curăță marginile și colțurile, mai eficient, cu o perie cu peri aspri care este amplasată foarte aproape de partea din față. Când atinge un perete, funcția Auto Shutter se lasă în jos pentru a crea o barieră care ajută la colectarea unei cantități mai mari de praf.
 
Mai puțin praf și păr care să colmateze peria
 
Sistem de auto-curățare a periei
Sistemul de auto-curățare a periei reduce semnificativ cantitatea de praf și de păr care rămâne blocată în peri. Acesta colectează resturile în centrul periei, pentru a fi trase ușor în sacul aspiratorului.
 
Întotdeauna putere optimă
 
 
Controlul puterii
Un control inteligent al puterii inteligente detectează tipul de suprafață și generează puterea de aspirație optimă. Când se deplasează pe covoare și carpete, motorul generează mai multă putere de aspirație pentru a aspira praful.
 
Împiedică înfundarea filtrului
 
 
CycloneForce
CycloneForce asigură o putere de aspirație extremă pentru o perioadă lungă de timp*. Acesta generează o forță centrifugă puternică care extrage murdăria și resturile din aer într-o cameră externă. Deci păstrează filtrul curat, cu un grad mai mic de colmatare.
*Pe baza testelor interne comparativ cu aspiratorul convențional Samsung VR10BTATBB
 
Arată-i unde să curețe
 
 
Point Cleaning™
Point Cleaning generează o lumină de ghidare pe care o poți utiliza pentru a ghida POWERbot-ul să curețe imediat anumite zone sau pete cu mult praf. Pur și simplu îndreaptă lumina până la 0,5 metri în fața aparatului și va urma fasciculul de lumină și va curăța în timp ce se deplasează.
 
Curăță o zonă mai mare, rapid și eficient
 
 
Perie lată
Peria lată curăță suprafețele mari mai rapid și mai eficient. Are o lățime de 290 mm, care este cu circa 42% mai mare decât periile convenționale de 204 mm, asigurând curățarea unei zone mai mari, cu mai puțină deplasare, într-un timp mai scurt.
 
Controlează-l de la distanță
 
Control Wi-Fi
Controlul Wi-Fi îți permite să controlezi de la distanță aparatul folosind o aplicație de smartphone*. Cu o simplă atingere poți porni sau opri aparatul, programa timpii de curățare și poţi să verifici istoricul curățeniei atunci când nu te afli acasă.
 
Hărți & descoperirea celor mai bune trasee de curățare
 
 
Visionary Mapping™ +
Sistemul Visionary Mapping Plus System găsește și conduce aparatul de-a lungul traseului optim pentru o curățare rapidă. Cu ajutorul senzorilor aparatului și al camerei digitale, acesta cartografiază casa și calculează cel mai eficient traseu.
Detalii tehnice
DiverseTimp de incarcare (ore)2.7
Nivel zgomot (dB)77
Greutate (Kg)3.8
Dimensiuni (mm)348 x 340 x 97
CuloareNegru
Caracteristici tehniceTip aspiratorRobot
Sistem aspirareUscata
Autonomie (min)90
Capacitate rezervor (l)0.3
Putere (W)130
Adauga review

Review-uri

Popa Dumitru Cristian 27.11.2018 18:05
Per total un produs interrsant care strange mizerie la fiecare aspirare zi de zi

Pro

Curatare automata, autonomie buna

Contra

Autocuratarea nu prea e ceea ce trebuie
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu