Raporteaza o problema
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu)
Rowenta Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu)   BUCURĂ-TE DE SESIUNI DE CURĂȚAT FĂRĂ EFORT     Tehnologia avansată oferă confort de neegalat pentru sesiuni de curățat rapide, fără efort și rezultate excepționale. De asemenea, tehnologia Cyclonic oferă eficiență maxi 3648907 5 5
2753.99 Out of stock
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu) Este un aprirator incredibil care curata in timp ce tu poti sa te relaxezi. Il poti programa sa faca curat oricand doresti cu ajutotul telefonului mobil! Este minunat
5
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu) Foarte bun raport calitate pret!
5
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu) Este un aspirator robotic programabil. El functioneaza autonom, pe baza de acumulator, si este capabil sa adune praful, parul (mai ales daca aveti animale de companie) si impuritatile de dimensiuni mici si medii de pe parchet, gresie si covoare. Ajuta foarte mult la curatenie si la mentinerea ei. Nu te poate inlocui complet, dar 95% din treaba el o face. Zgomotul este unul acceptabil, nu foarte puternic.
5
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu) Aspiratorul este unul foarte bun pentru întreținere. Poate fi folosit zilnic, sau o dată la două zile, timp în care poți face orice altceva în casă, iar nevoia de a folosi un aspirator clasic scade foarte mult. Având un cățel care năpârlește destul de mult, pentru noi este exact ce trebuie pentru a păstra casa în ordine mai mult timp, fără eforturi mari. Totuși, pentru că nu poate intra sub mobilă sau în colturi va fi nevoie, o dată la ceva timp, în unele cazuri poate chiar mai rar de o lună, să folosești un aspirator normal. E necesar să ai grijă să nu fie diverse lucruri lăsate în drum pe care să existe riscul să le agațe și să se blocheze. Aplicația este utilă și foarte intuitivă.
5
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu) Un robot ce isi face treaba fara sa te deranjeze, astfel incat tu poti face orice doresti atata timp cat aspiratorul face curatenie pentru tine. De mentionat accesoriile cu care acesta vine in pachet, respectiv un extra filtru si un accesoriu care este dotat cu un bisturiu si care te ajuta la curatarea perieri de par. Robotul poate fi setat pe 3 nivele de aspirare , boost, economic si standard si deci si 3 niveluri de zgomot. Pe boost se aude destul de tare, dar standard este foarte ok iar la economic, chiar destul de silentios as spune.
5

Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu)

COD: [ 3221614001857 ] ID: 3648907
3.599,00 Lei
-23%
(mai ieftin cu 845,01 lei)
2.753,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.599,00 Lei
-23%
(mai ieftin cu 845,00 lei)
2.754,00 Lei
(TVA inclus)
Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8043WH, 3 functii, 3 nivele de putere, Autonomie 60 min, Reincarcare 3h, Telecomanda, 0.3L (Negru/Rosu)

Scurta descriere

 

BUCURĂ-TE DE SESIUNI DE CURĂȚAT FĂRĂ EFORT
 
 
Tehnologia avansată oferă confort de neegalat pentru sesiuni de curățat rapide, fără efort și rezultate excepționale. De asemenea, tehnologia Cyclonic oferă eficiență maximă și de înaltă performanță.
 
PERFORMANȚĂ EXCEPȚIONALĂ DE ASPIRARE A PRAFULUI DE PE COVOARE
 
 
Tehnologia de înaltă performanță Cyclonic oferă o perie motorizată pentru sesiuni de curățat eficiente și rezultate perfecte pe orice suprafață chiar și pe covoare.
 
SISTEM AVANSAT DE NAVIGAȚIE
 
 
Tehnologia Robart presupune o combinație de cameră și laser pentru a oferi o navigare de înaltă precizie pentru o gamă variată de suprafețe. De asemenea, acest sistem de navigație garantează sesiuni de curățare sigure cu grijă maximă față  de mobilier.
 
CONECTIVITATE CU TELEFONUL PENTRU CONTROL COMPLET
 
 
Aplicația inteligentă pentru telefon îți permite să te conectezi prin Wi-Fi la robotul Smart Force, oferind astfel control absolut. De asemenea, aplicația permite monitorizarea sesiunilor de curățare, programarea acestora și informații despre 
 
BATERIE CU TEHNOLOGIA LITIU-ION
 
 
Bateria de înaltă performanță din litiu oferă o autonomie de până la 60 de minute, în timp ce tehnologia de încărcare inteligentă oferă posibilitatea de a programa robotul pentru încărcare doar atât cât este nevoie pentru a finaliza cu succes o sesiune de curățat. De asemenea, robotul beneficiază de un design robust conceput special pentru a oferi performanțe de top o periadă îndelungată.
Detalii tehnice
SpecificatiiAutonomie (minute)60
Tip baterieLi-Ion
Tip controlWi-Fi
Senzori scariDa
Perie pentru animaleDa
Timp de reincarcare (ore)3
Auto-reincarcareDa
Capacitate recipient praf (l)0.3
AlteleLatime (cm)30
Nivel de zgomot dB(A)80
CuloareNegru / Rosu
DiverseAccesoriiPerie pentru animale
Timp de incarcare (ore)3
Nivel zgomot (dB)80
Greutate (Kg)4
Dimensiuni (mm)300 x 140
CuloareNegru / Albastru
Caracteristici tehniceTip aspiratorRobot
Autonomie (min)60
Capacitate rezervor (l)0.3
Adauga review

Review-uri

Simona Stratulat 14.01.2019 12:51
Un robot ce isi face treaba fara sa te deranjeze, astfel incat tu poti face orice doresti atata timp cat aspiratorul face curatenie pentru tine. De mentionat accesoriile cu care acesta vine in pachet, respectiv un extra filtru si un accesoriu care este dotat cu un bisturiu si care te ajuta la curatarea perieri de par. Robotul poate fi setat pe 3 nivele de aspirare , boost, economic si standard si deci si 3 niveluri de zgomot. Pe boost se aude destul de tare, dar standard este foarte ok iar la economic, chiar destul de silentios as spune.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alexandra Ciucanu 04.01.2019 10:20
Aspiratorul este unul foarte bun pentru întreținere. Poate fi folosit zilnic, sau o dată la două zile, timp în care poți face orice altceva în casă, iar nevoia de a folosi un aspirator clasic scade foarte mult. Având un cățel care năpârlește destul de mult, pentru noi este exact ce trebuie pentru a păstra casa în ordine mai mult timp, fără eforturi mari. Totuși, pentru că nu poate intra sub mobilă sau în colturi va fi nevoie, o dată la ceva timp, în unele cazuri poate chiar mai rar de o lună, să folosești un aspirator normal. E necesar să ai grijă să nu fie diverse lucruri lăsate în drum pe care să existe riscul să le agațe și să se blocheze. Aplicația este utilă și foarte intuitivă.

Pro

Aspiratorul este unul foarte bun pentru întreținere. Poate fi folosit zilnic, sau o dată la două zile, timp în care poți face orice altceva în casă, iar nevoia de a folosi un aspirator clasic scade foarte mult. Având un cățel care năpârlește destul de mult, pentru noi este exact ce trebuie pentru a păstra casa în ordine mai mult timp, fără eforturi mari. Aplicația este utilă și foarte intuitivă.

Contra

Totuși, pentru că nu poate intra sub mobilă sau în colturi va fi nevoie, o dată la ceva timp, în unele cazuri poate chiar mai rar de o lună, să folosești un aspirator normal. E necesar să ai grijă să nu fie diverse lucruri lăsate în drum pe care să existe riscul să le agațe și să se blocheze.
1 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Roxana 13.12.2018 16:38
Este un aspirator robotic programabil. El functioneaza autonom, pe baza de acumulator, si este capabil sa adune praful, parul (mai ales daca aveti animale de companie) si impuritatile de dimensiuni mici si medii de pe parchet, gresie si covoare. Ajuta foarte mult la curatenie si la mentinerea ei. Nu te poate inlocui complet, dar 95% din treaba el o face. Zgomotul este unul acceptabil, nu foarte puternic.

Pro

Tu te poti relaxa, sau poti face orice altceva, in timp ce el aspira toata casa.
2 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Simina Nicoleta 13.12.2018 12:52
Foarte bun raport calitate pret!
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Daniel 06.12.2018 10:55
Este un aprirator incredibil care curata in timp ce tu poti sa te relaxezi. Il poti programa sa faca curat oricand doresti cu ajutotul telefonului mobil! Este minunat

Pro

Recomand!
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu