Raporteaza o problema
Masina de facut paste Marcato Atlas Color
Marcato Masina de facut paste Marcato Atlas Color Ravioli quattro formaggi cu sos Gorgonzola   Atlas Color de la Marcato este o mașină de paste extrem de elegantă, care combină funcționalitatea cu design-ul atractiv. Aceasta îți permite să pregătești trei tipuri de paste: lasagna, fet 1005357
399.99 Out of stock

Masina de facut paste Marcato Atlas Color

COD: [ 020404 ] ID: 1005357

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Masina de facut paste Marcato Atlas Color

Scurta descriere

Ravioli quattro formaggi cu sos Gorgonzola
 
Atlas Color de la Marcato este o mașină de paste extrem de elegantă, care combină funcționalitatea cu design-ul atractiv. Aceasta îți permite să pregătești trei tipuri de paste: lasagna, fettuccine (6 mm) și tagliolini (1,5 mm). Aparatul poate fi utilizat cu o serie întreagă de accesorii, comercializate separat, care te vor ajuta să realizezi o mulțime de tipuri și forme de paste de casă. 
 
Marcato pune în prim plan sănătatea consumatorilor și conceptul de wellness. Atlas Color este realizat din aliaj de aluminiu anodizat, astfel încât niciun reziduu metalic nu va ajunge în aluatul de paste, fiind 100% sigure pentru sănătate.
 
 
 
BUTON REGLARE GROSIME ALUAT
 
Atlas Color dispune de un buton de reglare cu 10 poziții, care îți permite să obții diferite grosimi ale aluatului pentru paste: de la 4.8 mm la poziția 0, până la 0.6 mm la poziția 9.
 
9 VARIANTE COLORISTICE
 
Atlas Color este disponibil în 9 variante coloristice superbe: roșu, albastru, bleu, verde, auriu, argintiu, cupru, roz și negru, astfel că se va potrivi cu ușurință în orice bucătărie.
 
Fettucine Bolognese

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleDimensiuni (mm)200 x 200 x 155
Altele3 feluri de paste: Fetucini, Lasagna, Tagliolini
Role de aluminiu
Raclete cu invelis polymeric
9 variante coloristice