Raporteaza o problema
Aparat de vidat FoodSaver V3840-I
Foodsaver Aparat de vidat FoodSaver V3840-I Cu aparatul premium de ambalare în vid, FoodSaver V3840-I, din oţel inoxidabil, păstrezi prospeţimea alimentelelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare. Cu FoodSaver V3840-I vidarea alimentelor este comp 1005870
1199.99 Out of stock

Aparat de vidat FoodSaver V3840-I

COD: [ FSFSSL3840-050 ] ID: 1005870

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat de vidat FoodSaver V3840-I

Scurta descriere

Cu aparatul premium de ambalare în vid, FoodSaver V3840-I, din oţel inoxidabil, păstrezi prospeţimea alimentelelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare. Cu FoodSaver V3840-I vidarea alimentelor este complet automată: pur și simplu introduci punga de vidare în fantă, iar aparatul ajustează setările, videază și sigilează, toate în mod automat. În plus, datorită design-ului său vertical, ai mai mult spaţiu de depozitare și gătit pe blatul de bucătărie.
 
Sistemul său de detectare a lichidelor previne scurgerile, iar funcţia de marinare dă gust alimentelor în doar câteva minute, economisind timp pentru pregătirea mesei. Foloseşte FoodSaver V3840-I pentru a vida şi congela preparate gătite pe care le poţi reîncălzi în timpul săptămânii sau chiar pentru a păstra în frigider legume proaspete, felii de pizza sau alte alimente, spre a fi consumate mai târziu.
 
MENŢINE PROSPEŢIMEA ALIMENTELOR DE PÂNĂ LA 5 ORI MAI MULT TIMP
 
Sistemul patentat de vidare FoodSaver înlătură aerul și previne ca alimentele să vină în contact cu acesta, evitându-se astfel deshidratarea și pierderea aromelor.
Fie că le depozitezi în frigider sau congelator, prin vidarea cu FoodSaver alimentele se mențin proaspete de până la 5 ori mai mult timp, versus varianta tradițională de conservare.
 
FUNCŢIE DE MARINARE
 
Poţi să marinezi carnea doar în câteva minute, în loc de ore. Procesul de vidare deschide porii cărnii şi astfel sosul şi aromele pătrund mult mai rapid şi mai profund.
 
PACHET COMPLET DE ACCESORII
 
FoodSaver V3840-I are un spaţiu special pentru depozitarea rolei, un cutter integrat pentru simplificarea realizării pungilor şi un pachet complet de accesorii.
Folosind role de vidare poţi să-ţi creezi propriile pungi, în funcţie de mărimea şi tipul alimentelor pe care doreşti să le videzi. Introduci capătul deschis al pungii în fanta de vidare, iar aparatul prinde punga, videază şi sigilează în mod automat. Pentru păstrarea mai mult timp a prospeţimii alimentelor sau a calităţii vinului şi uleiului după deschiderea sticlelor, foloseşte furtunul de vidare împreună cu caserola şi dopul de vidare inclus în pachet.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleAlteleAbsorbtie reglabila automat
Latime de vidat 28cm
2 viteze
Functie marinare / Functie separata sigilare
Vidare separata Uscat / Umed
Spatiu depozitare rola + Cutter integrat