Aparat de vidat FoodSaver FFS004X
Foodsaver Aparat de vidat FoodSaver FFS004X   Cu noul aparat de ambalare în vid, FoodSaver FFS004X, păstrezi prospeţimea alimentelelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare, nu risipeşti alimentele și în acelaşi timp faci economie de bani şi 1005538
699.99 Out of stock

Aparat de vidat FoodSaver FFS004X

COD: [ FFS004X-01;IFS004X-01 ] ID: 1005538
699,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
700,00 Lei
(TVA inclus)
Aparat de vidat FoodSaver FFS004X

Scurta descriere

 
Cu noul aparat de ambalare în vid, FoodSaver FFS004X, păstrezi prospeţimea alimentelelor de până la 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare, nu risipeşti alimentele și în acelaşi timp faci economie de bani şi timp. Procesul de vidare elimină aerul și prelungeşte perioada de prospețime a alimentelor depozitate în congelator, frigider sau dulapuri. Acum poţi să păstrezi alimentele în congelator pentru luni, chiar ani de zile, fără nicio arsură de congelare.
 
Design-ul compact și elegant al FoodSaver FFS004X permite depozitarea pe verticală, economisind astfel spațiu de stocare în orice bucătărie, indiferent de dimensiunea ei.
 
 
MENŢINE PROSPEŢIMEA ALIMENTELOR DE PÂNĂ LA 5 ORI MAI MULT TIMP
 
Sistemul patentat de vidare FoodSaver înlătură aerul și previne ca alimentele să vină în contact cu acesta, evitându-se astfel deshidratarea și pierderea aromelor.
Fie că le depozitezi în frigider sau congelator, prin vidarea cu FoodSaver alimentele se mențin proaspete de până la 5 ori mai mult timp, versus varianta tradițională de conservare.
 
 
SPAŢIU DEPOZITARE ROLĂ ŞI CUTTER
 
FoodSaver FFS004X are un spaţiu special pentru depozitarea rolei şi un cutter integrat pentru simplificarea realizării pungilor. Folosind rolele de vidare poţi să-ţi creezi propriile pungi, în funcţie de mărimea şi tipul alimentelor pe care doreşti să le videzi.
 
VIDARE SEPARATĂ USCAT / UMED
 
Pentru sigilarea facilă a alimentelor foarte umede sau care conţin sos, aparatul schimbă automat nivelul de sigilare al pungii, pentru o etanşare sigură a alimentelor.

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleAltele Vidare si sigilare automata
Latime de vidat 28cm
1 viteza / Indicator progresie
Port pentru caserole
Functie separata pentru sigilare
Spatiu depozitare rola
Vidare separata Uscat / Umed