Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: customercare@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Acumulator UPS nJoy PW4122B, 12V 4.5Ah
Njoy Acumulator UPS nJoy PW4122B, 12V 4.5Ah La nevoie ai energie ! Sigilate Complet si fara intretinere Conecteaza bateria si uita de ea. Nu mai trebuie sa faci nimic deoarece aceasta baterie este sigilata complet prevenind orice tip de scurgeri si nu necesita mentenanta.       3606069
49.93 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Acumulator UPS nJoy PW4122B, 12V 4.5Ah

COD: [ ACPW-04122PW-CB01B ] ID: 3606069
51,99 Lei
-4%
(mai ieftin cu 2,06 lei)
49,93 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier în București:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
51,99 Lei
-4%
(mai ieftin cu 2,06 lei)
49,93 Lei
(TVA inclus)
Acumulator UPS nJoy PW4122B, 12V 4.5Ah

Scurta descriere

La nevoie ai energie !

Sigilate Complet si fara intretinere

Conecteaza bateria si uita de ea. Nu mai trebuie sa faci nimic deoarece aceasta baterie este sigilata complet prevenind orice tip de scurgeri si nu necesita mentenanta.
 
 
 
Timp de incarcare si reincarcare excelent
 
Deoarece timpul este important si tu nu trebuie sa il irosesti asteptand am muncit la capacitatile de incarcare si reincarcare pe care le are bateria.
 
 
 
Stabilitate si fiabilitate pe termen lung: 3-5 ani
 
Bateriile nJoy PW au o viata lunga chiar si cand sunt in stand-by sau nu sunt folosite. Acestea sunt operationale pana la 3 - 5 ani.
 
 
 
 
nJoy PW sunt complet sigilate, oferind calitate si fiabilitate de lunga durata. Aceste baterii nu necesita mentenanta si au o descarcare foarte mica, de doar 3% din capacitate pe luna, cand sunt in stand-by.
 
Au un timp excelent de incarcare si de reincarcare, precum si o durata de viata de 3-5 ani cat timp sunt in stand-by. nJoy PW ofera peste 260 de cicluri de incarcare la o capacitate de 100% a bateriei.
 
Puternice si fiabile, noua gama de baterii reincarcabile nJoy sunt recomandate pentru folosirea in domeniile: echipamentelor de securitate, sistemelor de alarma, echipamentelor medicale, UPS-urilor, echipamentelor de telecomunitii, sistemelor electrice de urgenta, sculelor electrice, echipamentelor de control si altele.

Detalii tehnice
CaracteristiciCapacitate4.5 Ah
Tensiune12 V
Dimensiuni90 x 70 x 101
AlteleAplicabilitate:
Sisteme de alarma
Sisteme de securitate
Televiziune prin cablu
Echipamente de comunicare
Echipamente medicale
UPS
Scule electrice
Echipamente de control
Jucarii