Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 3.5 GHz, sTR4, 32MB, 180W
Amd Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 3.5 GHz, sTR4, 32MB, 180W Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 4.4 GHz, Socket sTR4     Proiectat pentru artisti, editori si ingineri, procesorul AMD Ryzen™ Threadripper de generatia a 2-a elibereaza forta bruta a celor 32 nuclee si 64 fire de executie de putere d 3646499
4946.99 Out of stock

Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 3.5 GHz, sTR4, 32MB, 180W

COD: [ YD295XA8AFWOF ] ID: 3646499

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 3.5 GHz, sTR4, 32MB, 180W

Descrierea produsului Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 3.5 GHz, sTR4, 32MB, 180W

Procesor AMD Ryzen Threadripper 2950X, 4.4 GHz, Socket sTR4
 
 
Proiectat pentru artisti, editori si ingineri, procesorul AMD Ryzen™ Threadripper de generatia a 2-a elibereaza forta bruta a celor 32 nuclee si 64 fire de executie de putere de procesare pura pentru ca creativitatea ta sa nu cunoasca limite. Maximizeaza-ti performantele sistemului cu inteligenta artificiala reala – AMD SenseMI invata si se adapteaza pentru a particulariza performantele in functie de tine si de aplicatiile tale. Randezi, proiectezi, mixezi, editezi, compui, modelezi si joci in cele mai intimidante proiecte, cu puterea coplesitoare si capacitatea de multi-tasking nelimitata a celui mai puternic procesor desktop din lume.
 
 
Spulbera cele mai intimidante proiecte cu cel mai puternic procesor desktop din lume
Descatuseaza-ti potentialul. Arhitectura Zen+, interlinkul Infinity Fabric, economia de energie imbunatatita, frecventele de ceas mai ridicate si un algoritm de amplificare mai inteligent decat al procesoarelor Threadripper de generatia 1 dau posibilitatea cunoscatorilor statiilor de lucru sa controleze tehnologia capabila de a le realiza viziunile creatoare. Arata-ti aptitudinile fara nicio limita.
 
 
Pure Power
Cu ajutorul senzorilor sofisticati, procesorul poate functiona rece si silentios.Controlul adaptiv optimizeaza consumul de putere pentru orice sarcina. Astfel, se reduc consumul de energie, caldura generata si sistemul este mai silentios.
 
Memorie DDR4 pe patru canale
Mai multa memorie decat o retrospectiva a unei orchestre. Cele patru canale de memorie DDR4 si standardul de statie de lucru ECC (Cod Eroare la Conectare) asigura fermitatea, acordul si mixajul perfect. Cu ajutor din spatele claviaturilor te poti concentra pe dezvoltarea de piese uimitoare.
 
Dezvolta-ti proiectele
Implica-te in proiecte de modelare 3D complicate si controleaza intreaga gama de software creator pentru a aplica aditii, reglaje si animatie uimitoare, care invoca expresia deplina a fiecarui element care-ti populeaza creatiile.
 
Imblanzeste cele mai dificile programe si efecte
Compui, editezi si reglezi fin media la calitatea adecvata pentru zona activa de text. Controlezi fiecare etapa din procesul de creatie, inclusiv VFX, modelarea, editarea, urmarirea si gestionarea, cu un procesor suficient de puternic pentru a face sa "fluiere" cele mai multe programe ce necesita resurse numeroase
 
Redai scene in detalii reale
Indiferent daca este vorba de particule de praf prinse de o boare sau de modelarea acustica a unui studio original din Abbez Road, procesorul Ryzen Threadripper de generatia a 2-a este capabil sa-ti sustina arta cu atmosfera autentica ce da viata lumilor digitale si rezoneaza cu audienta.
 
Joaca cu Heavy Metal
Dupa ce termini de lucru si este momentul sa te relaxezi si sa te joci, procesorul Ryzen Threadripper de generatia a 2-a te ajuta. Indiferent daca lupti intr-o batalie sau esti intr-o calatorie epica, Game Mode, o functie din software-ul AMD Ryzen™ Master, iti transforma statia de lucru intr-o centrala de jocuri capabila sa asigure o experienta de joc incitanta si captivanta cu cele mai noi titluri din jocurile AAA si eSport.
 
Cea mai noua platforma pentru desktop
Socketul sTR4 de la AMD a fost proiectat pe baza compatibilitatii viitoare, astfel incat procesoarele Threadripper de generatia a 2-a vor functiona pe placile de baza sTR4 cu socketul existent printr-o simpla actualizare a BIOS-ului. Platforma revolutionara, scalabila AMD X399 ofera I/O si expansiune fara pereche, pentru matrici multi-GPU si NVMe complicate. Suplimentar, memoria DDR4 pe patru canale, 64 benzi PCIe, suportul ECC si overclockingul deblocat fac din X399 favoritul majoritatii creatorilor digitali de astazi si de maine.

Detalii tehnice

EsentialeSerie Ryzen Threadripper
SocketSTR4
NucleuThreadripper
Numar nuclee16
Numar Thread-uri32
Frecventa3500 MHz
Frecventa Turbo4400 MHz
Proces de fabricatie12 nm
Cooler inclusNu
MemorieTipDDR4
SuportQuad Channel
CacheCache L28MB
Cache L332MB
Sloturi ExpansiuneConfiguratie PCI Express 3.0
Vezi mai mult