Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0
Gigabyte Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0 Placa video Gigabyte RTX® 4090 GAMING OC 24G, 24GB GDDR6X        Hiperrealist. Hiperrapid. Arhitectura Ada dezlantuie intreaga glorie a trasarii razelor, care simuleaza modul in care se comporta lumina in lume 4026244 5 3
10699.99 In stock
Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0 O placa video superba, silentioasa, foarte usor de montat, merge orice joc in 4k fluid cu fps pe masura
5
Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0 Singura placă de pe piață la ora actuală capabilă de gaming 4K ultra și fps-uri peste 3 cifre în majoritatea jocurilor. Bonus capabilități ray tracing și DLSS. Dacă banii nu sunt o problemă, e o opțiune foarte recomandabilă.
5
Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0 Cel mai puternic GPU la ora actuala,nu sunt jocuri care sa o duca in 100% cu exceptia cyberpunk 2077 in 4k 130fps setarile la maxim
5

Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0

COD: [ GV-N4090GAMING OC-24GD ] ID: 4026244
  • Servicii evoMAG
10.699,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
10.699,99 Lei
(TVA inclus)
Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0

Descrierea produsului Placa video GIGABYTE GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB GDDR6X 384-bit DLSS 3.0

Placa video Gigabyte RTX® 4090 GAMING OC 24G, 24GB GDDR6X 

 

 

 

Hiperrealist. Hiperrapid.

Arhitectura Ada dezlantuie intreaga glorie a trasarii razelor, care simuleaza modul in care se comporta lumina in lumea reala. Cu puterea seriei RTX 40 si a nucleelor RT de a treia generatie, puteti experimenta lumi virtuale incredibil de detaliate ca niciodata.

   

Multiplicatorul de performanta, alimentat de AI.

DLSS este o descoperire revolutionara in domeniul graficii bazate pe inteligenta artificiala, care sporeste masiv performanta. Alimentat de noile Tensor Cores de a patra generatie si Optical Flow Accelerator de pe GPU-urile GeForce RTX 40 Series, DLSS 3 foloseste AI pentru a crea cadre suplimentare de inalta calitate.

   

Victorie masurata in milisecunde.

NVIDIA Reflex si GPU-urile din seria GeForce RTX 40 ofera cea mai mica latenta si cea mai buna capacitate de reactie pentru un avantaj competitiv suprem. Construit pentru a optimiza si masura latenta sistemului, Reflex ofera o achizitie mai rapida a tintelor, timpi de reactie mai rapizi si cea mai buna precizie de ochire pentru jocurile competitive.

 

WINDFORCE

Sistemul de racire WINDFORCE dispune de trei ventilatoare cu palete unice de 110 mm, cu rotire alternativa, 10 conducte de caldura din cupru compozit, o camera de vapori mare care atinge direct GPU-ul, ventilatoare active 3D si racire Screen, care impreuna asigura o disipare a caldurii de inalta eficienta.

 

 

SPINNING ALTERNATIV

Reduceti turbulenta ventilatoarelor adiacente si cresteti presiunea fluxului de aer.

 

 

3D ACTIVE FAN

Ventilatorul 3D Active Fan asigura o racire semi-passiva, iar ventilatoarele vor ramane oprite atunci cand GPU-ul se afla intr-un joc cu sarcina redusa sau cu consum redus de energie.

 

 

VENTILATOR CU PALETE UNICE

Fluxul de aer este imprastiat de marginea triunghiulara a ventilatorului si ghidat lin prin curba cu dungi 3D de pe suprafata ventilatorului.

 

 

 

LUBRIFIANT NANO DIN GRAFEN

Nanolubrifiantul din grafen poate prelungi durata de viata a ventilatorului cu rulmenti cu manson de 2,1 ori, aproape de durata de viata a rulmentilor cu bile duble, si este mai silentios.

 

 

 

CAMERA DE VAPORI MARE SI TEAVA DE CALDURA

Camera de vapori de mari dimensiuni intra in contact direct cu GPU-ul, impreuna cu conductele de caldura compozite, care transfera rapid caldura GPU-ului si a VRAM-ului catre radiator.

 

 

 

SCREEN COOLING

Radiatorul extins permite trecerea aerului, asigurand o mai buna disipare a caldurii.

 

 

 

RGB FUSION

Legendara iluminare cu trei inele ofera o placere vizuala excelenta. Puteti alege orice efect de iluminare sau sincroniza cu alte dispozitive in GIGABYTE CONTROL CENTER .

 

 

 

 

PLACA METALICA DE PROTECTIE SPATE

Placa spate metalica nu numai ca ofera o forma estetica, dar imbunatateste si structura placii grafice pentru a asigura o protectie completa.

 

 

ANTI-SAG BRACKET

Acesta ofera o consolidare optimizata si un aspect vizual general mai bun.

 

 

 

DUAL BIOS

Setarea implicita din fabrica este modul OC, care ofera utilizatorilor cea mai buna performanta. Cu toate acestea, daca treceti la modul silentios va veti bucura de o experienta mai silentioasa.

   

INDICATORI DE PUTERE

Atunci cand se inregistreaza orice anomalie a alimentarii cu energie electrica, indicatorul va alerta jucatorii prin lumina intermitenta.

 

ULTRA DURABIL

Ultra Durable certifica bobine metalice de cea mai buna calitate, condensatori solizi cu ESR mai mic, PCB de cupru de 2 oz si MOSFET-uri cu RDS(on) mai mic, plus un design pentru supratemperatura pentru a oferi performante superioare si o durata de viata mai lunga a sistemului.

 

DESIGN PRIETENOS 

Procesul de productie complet automatizat asigura o calitate superioara a placilor de circuite si elimina proeminentele ascutite ale conectorilor de lipit observate pe suprafata PCB conventionala. Acest design prietenos previne ca mainile dvs. sa se taie sau sa deterioreze din greseala componentele atunci cand realizati constructia.

 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetnVidia
Model ChipsetGeForce RTX 4090
InterfataPCI Express x16 4.0
Sistem de racireQuad slot
DirectX12
OpenGL4.6
OpenCL3.0
Caracteristici tehniceMemorie (MB)24576 MB
Bus memorie384 biti
Tip memorieGDDR6X
Procesor graficAda Lovelace AD102
Proces de fabricatie5 nm
Conector alimentare (pini)1x 16-pin PCI-E
Unitati de procesare16384
Sursa minima recomandata1000W
FrecventeFrecventa memorie2100 MHz
ConectoriHDMIx1
DisplayPortx3
Caracteristici fiziceLungime (mm)340
Latime (mm)150
Grosime (mm)75
Greutate (kg)2.04
Adauga review

Review-uri

Chiric andrei 06.10.2023 09:11
★★★★★
Cel mai puternic GPU la ora actuala,nu sunt jocuri care sa o duca in 100% cu exceptia cyberpunk 2077 in 4k 130fps setarile la maxim

Pro

Foarte silentiosa, Performanță similara cu varianta strix

Contra

Softul de la gigabyte instabil
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pop Vasile 22.03.2023 11:11
★★★★★
Singura placă de pe piață la ora actuală capabilă de gaming 4K ultra și fps-uri peste 3 cifre în majoritatea jocurilor. Bonus capabilități ray tracing și DLSS. Dacă banii nu sunt o problemă, e o opțiune foarte recomandabilă.

Pro

Am trecut de la un RTX3080 la această placă și performanța, ca și prețul de altfel, este dublă. Placa duce majoritatea jocurilor AAA la detalii ultra pe un LG C1 Oled 4K la 120 cadre pe secundă, făcând asta la o temperatură foarte rezonabilă (60 grade celsius). Cu un undervolt subtil la 900mv + underclock la 2600 MHz și/sau cu o limitare a puterii la 75% în Msi Afterburner, plus o reglare manuală a modului de operare a ventilatoarelor, placa este foarte silențioasă și temperatura nu crește peste 60 grade, iar performanța scade cu 5, maxim 10 procente. Sistemul suplimentar de prindere a plăcii inclus în cutie este foarte bun, ținând placa în carcasă foarte ferm.

Contra

Cea mai mare problemă a plăcii este... prețul. Ar mai fi și consumul de curent, dar cu un undervolt se rezolvă foarte ușor. Eu am o sursă Corsair de 850W și îmi duce sistemul fără probleme, deci nu vă speriați de recomandarea oficială pentru sursă de 1000W. Adaptorul de alimentare este prea scurt și cele 4 mufe sunt imposibil de mascat în carcasă. Mărimea plăcii. Este imensă, deci necesită o carcasă pe măsură. Construcția plăcii este ieftină, în sensul că este o carcasă din plastic negru. Nu rezonează cu prețul plăcii. Ledurile din ventilatoare sunt inutile, după părerea mea.
7 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marius 24.10.2022 08:17
★★★★★
O placa video superba, silentioasa, foarte usor de montat, merge orice joc in 4k fluid cu fps pe masura

Pro

Foarte silentioas PUTERNICA merge orice joc pe full 4k Fanurile sunt mai mari in diametru Foarte buna implementarea

Contra

Pretul mare
5 din 8 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult