Raporteaza o problema
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru)
Zalman Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) mouse optic 2500 dpi (ajustabili in 4 trepte), senzor Avago A5050, functie DPI Memory, 6 butoane, contacte Omron, iluminare cu LED, design ergonomic, suprafata cauciucata, culoare neagra, conectare USB 106536 5 9
69.99 Out of stock
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) Un produs cu un pret foarte bun pentru ceea ce ofera. Despre fiabilitate nu pot sa ma pronunt inca.
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) Pro: - butoanele sunt foarte accesibile - materialul este placut la atingere - lumina de pe spatele mouse-ului indica nivelul DPI setatContra: - luminile de pe spate pulseaza (lent si rar) si pot distrage atentiaAltele: Mouse-ul e destul de mare, dar totusi nu incape foarte bine intr-o palma mai mare. Totusi , ma lovesc de problema asta cu aproape toate mouseurile deci n-am ce sa reprosez.
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) Pro: Se mișca foarte bine pe un mousepad dedicat senzorilor optici. Material cu textura cauciucata ce ofera o aderenta maxima.Contra: Este putin cam mare (mai exact lung) - și nu permite celor cu palma mica sa ajunga cu degetele la cele doua butoane frontale in asa fel incat sa-și sprijine și podul palmei ca punct de susținere al mainii in timpul utilizarii.Altele: Nu au existat probleme in procesul de finalizare a comenzii. Feedback pozitiv pt. cei de la evoMAG :)
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru)
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru)
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) nimik
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) Zalman ZM-M401R este un mouse relativ ieftin, de gaming, cu o dimensiune medie si senzor optic. Acesta are o suprafata din plastic negru, mat, usor catifelat/cauciucat la atingere, ceea ce face ca mana sa nu alunece pe el. Butoanele au switch-uri Omron, fiind de calitate, nu foarte zgomotoase. Scroll-ul se poate roti in pasi, usor, insa apasarea pe el (middle click) necesita o presiune destul de mare, cateodata fiind greu de apasat fara a roti din greseala si scroll-ul. Acest mouse are 4 setari predefinite de DPI care pot fi schimbate rapid folosind butonul dedicat, dupa cum urmeaza: 1000DPI (rosu), 1500DPI (verde), 2000DPI (albastru) si 2500DPI (portocaliu, care in realitate este aproape galbui). Avand in vedere aceste setari, culorile sau DPI-ul nu se pot configura in alte moduri. Butoanele laterale au functia de Back/Forward by default. Per total este un mouse solid si performant, care isi merita banii pentru ceea ce ofera. Nu exceleaza la niciun capitol, modelul acesta de senzor nefiind cu renume in lumea gaming-ului precum alte modele de la Avago, iluminarea nu este de cea mai placuta, calitatea panzei de pe cablu nu este impecabila, dar totusi reuseste sa se ridice deasupra multor altor mouse-uri, chiar si mai scumpe. Pentru cei ce fara un buget generos, care doresc un mouse solid si decent, capabil pentru gaming ocazional si nu numai, il recomand cu caldura.
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) recomand pentru cei ce vor ssa treaca de la un maouse clasic de 10-15 ron la ceva mai bun si sper si de durata :)multumesc Evomag
5
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru) Este ok.
5

Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru)

COD: [ ZM-M401R ] ID: 106536
69,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 64,99 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
69,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 64,99 Lei)
Mouse Gaming Zalman Optic ZM-M401R (Negru)

Scurta descrieremouse optic 2500 dpi (ajustabili in 4 trepte), senzor Avago A5050, functie DPI Memory, 6 butoane, contacte Omron, iluminare cu LED, design ergonomic, suprafata cauciucata, culoare neagra, conectare USB
Detalii tehnice
Caracteristici generaleConectareWired
TehnologieOptic
RecomandareGaming
ConstructieAmbidextru
ScrollDa
Butoane6
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)2500
Compatibilitate softwareMicroSoftWindows XP
Windows 7
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)118 x 65 x 35
Greutate129 g
Adauga review

Review-uri

Laurențiu Andrei 07.02.2018 23:11
Este ok.

Pro

Este un mouse ok, își merită banii

Contra

-
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
sima bogdan cornel 06.02.2015 14:04
recomand pentru cei ce vor ssa treaca de la un maouse clasic de 10-15 ron la ceva mai bun si sper si de durata :)multumesc Evomag

Pro

material de calitate se misca foarte bine ,poti regla viteza cablu lung matisat cu bobina de ferita

Contra

deocamdata nimic
63 din 120 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stefan Alexandru G. 29.12.2014 22:39
Zalman ZM-M401R este un mouse relativ ieftin, de gaming, cu o dimensiune medie si senzor optic. Acesta are o suprafata din plastic negru, mat, usor catifelat/cauciucat la atingere, ceea ce face ca mana sa nu alunece pe el. Butoanele au switch-uri Omron, fiind de calitate, nu foarte zgomotoase. Scroll-ul se poate roti in pasi, usor, insa apasarea pe el (middle click) necesita o presiune destul de mare, cateodata fiind greu de apasat fara a roti din greseala si scroll-ul. Acest mouse are 4 setari predefinite de DPI care pot fi schimbate rapid folosind butonul dedicat, dupa cum urmeaza: 1000DPI (rosu), 1500DPI (verde), 2000DPI (albastru) si 2500DPI (portocaliu, care in realitate este aproape galbui). Avand in vedere aceste setari, culorile sau DPI-ul nu se pot configura in alte moduri. Butoanele laterale au functia de Back/Forward by default. Per total este un mouse solid si performant, care isi merita banii pentru ceea ce ofera. Nu exceleaza la niciun capitol, modelul acesta de senzor nefiind cu renume in lumea gaming-ului precum alte modele de la Avago, iluminarea nu este de cea mai placuta, calitatea panzei de pe cablu nu este impecabila, dar totusi reuseste sa se ridice deasupra multor altor mouse-uri, chiar si mai scumpe. Pentru cei ce fara un buget generos, care doresc un mouse solid si decent, capabil pentru gaming ocazional si nu numai, il recomand cu caldura.

Pro

Ca si puncte pro la acest mouse, se pot aminti switch-urile de calitate (Omron), senzorul optic Avago A5050, care desi nu este un model foarte performant, isi face treaba cu brio chiar si in gaming, constructia solida (mouse-ul nu trozneste deloc) si cablul cu panza, rezistent.

Contra

Avand in vedere pretul si caracteristicile mouse-ului, nu pot trece ceva la contra, pentru ca nu exista ceva rau la acest mouse. Din ce am testat, doar middle-click-ul greu de apasat ar putea fi trecut aici, dar este ceva subiectiv. Lipsa unui software de configurare ar mai putea fi amintita, insa neavand decat 4 trepte predefinite ale DPI-ului, la fel si culorile, ar fi oarecum inutil.
64 din 124 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
matei andras nandor 19.02.2014 12:11
nimik

Pro

ok

Contra

nimik
87 din 166 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ilie Tiberiu 04.12.2013 12:21

Pro

Are o precizie foarte buna . Materialul din care este facut este foarte placut la atingere . Are un buton care permite schimbarea culorii de pe marginile lui .
82 din 163 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Popa Marcel 01.12.2013 19:40

Pro

foarte usor, sensibilitate mare la miscare, desing frumos, destul de silentios.

Contra

deocamdata nu am nimic de obiectat la produs
66 din 134 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihaita Margulescu 28.11.2013 13:09
Pro: Se mișca foarte bine pe un mousepad dedicat senzorilor optici. Material cu textura cauciucata ce ofera o aderenta maxima.Contra: Este putin cam mare (mai exact lung) - și nu permite celor cu palma mica sa ajunga cu degetele la cele doua butoane frontale in asa fel incat sa-și sprijine și podul palmei ca punct de susținere al mainii in timpul utilizarii.Altele: Nu au existat probleme in procesul de finalizare a comenzii. Feedback pozitiv pt. cei de la evoMAG :)

Pro

Contra

67 din 140 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ionescu Eugen 28.11.2013 12:02
Pro: - butoanele sunt foarte accesibile - materialul este placut la atingere - lumina de pe spatele mouse-ului indica nivelul DPI setatContra: - luminile de pe spate pulseaza (lent si rar) si pot distrage atentiaAltele: Mouse-ul e destul de mare, dar totusi nu incape foarte bine intr-o palma mai mare. Totusi , ma lovesc de problema asta cu aproape toate mouseurile deci n-am ce sa reprosez.

Pro

Contra

76 din 147 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Arsenie Valentin 05.10.2013 11:31
Un produs cu un pret foarte bun pentru ceea ce ofera. Despre fiabilitate nu pot sa ma pronunt inca.

Pro

+ contacte OMRON+ senzor precis+ textura cauciucata, foarte placuta la aingere si cu o aderenta foarte buna+ click silentios

Contra

deocamdata nu
71 din 144 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu