Raporteaza o problema
Mouse Gaming Logitech G502 Proteus Core (Negru)
Logitech Mouse Gaming Logitech G502 Proteus Core (Negru) Logitech G502 Proteus Core   Mouse-ul de gaming FPS Logitech Proteus Core este conceput să ofere un nivel de neegalat de personalizare, asta ca tu să fii de neoprit. Ce face ca Proteus Core să fie unic? Să le luăm pe rând.  Calibrarea s 1005561
449.99 Out of stock

Mouse Gaming Logitech G502 Proteus Core (Negru)

COD: [ 910-004617 ] ID: 1005561
449,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 444,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
450,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 445,00 Lei)
Mouse Gaming Logitech G502 Proteus Core (Negru)

Scurta descriere

Logitech G502 Proteus Core
 
Mouse-ul de gaming FPS Logitech Proteus Core este conceput să ofere un nivel de neegalat de personalizare, asta ca tu să fii de neoprit. Ce face ca Proteus Core să fie unic? Să le luăm pe rând. 
Calibrarea senzorului la caracteristicele reflectorizante şi fizice ale fiecărei suprafeţe de gaming îţi oferă acurateţe maximă şi precizie. Ai posibilitatea să ajustezi greutatea şi balansul mouse-ului astfel încât să rearanjezi centrul de greutate al acestuia. Poţi repartiza orice comandă sau macro la unul din cele 11 butoane programabile, Cu ajutorul rezoluţiei ajustabile de la 200 până la 12,000 DPI, mouse-ul oferă tracking şi capacitate de reacţie de neegalat şi poate detecta mişcare la 300 inchi pe secundă. Bucură-te de precizie click-to-click şi scrolling ultra rapid cu ajutorul rotiţei ultra rapide dual-mode. Unele setări de profil necesită instalarea Logitech Gaming Software, disponibil la Logitech.com/downloads.
 
 
 
Calibrarea senzorului la caracteristicile suprafeţei
 
Senzorul mouse-ului de gaming FPS obţine cea mai mare acurateţe, precizie şi nivel de sensibilitate posibile. Performanţa extraordinară pe mai multe suprafeţe este mărită prin calibrarea la stilul propriu de joc.

Ajustarea greutăţii şi a balansului
 
Fiecare dintre noi joacă diferit. Ajustează mouse-ul de gaming G502 la stilul propriu de joc. Schimbă greutatea totală. Ajustează centrul balansului. Pentru performanţa şi confortul propriu, rearanjează plasamentul greutăţilor prin plasarea a până la cinci greutăţi de 3,6 g în corpul mouse-ului.
 
 
11 butoane programabile
 
Obţine rezultate măreţe cu ajutorul configurării standard. Sau setează un singur buton pentru acţiuni pe care în mod normal ar trebui să le cauţi prin meniu pentru a le folosi. Poţi amplasa funcţia de comunicare push-to-talk mult mai la îndemână. Dacă trebuie să acţionezi ca un sniper, scade temporar valoarea DPI-ului, pentru o mai mare eficienţă. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, restabileşte orice comandă de joc sau macro de multi comenzi pentru unul din cele 11 butoane programabile.
 
 
5 setări DPI din mers
 
Realizează primele mişcări în orice situaţie de joc. Schimbă între cele 5 setări DPI, de la actiuni precise (200 DPI) până la manevre extrem de rapide (până la 12,000 DPI) cu ajutorul a trei butoane ce sunt la îndemâna degetului mare.
 
 
Rotiţa de scroll ultra rapidă dual-mode
 
Spre deosebire de majoritatea rotiţelor de scroll, mouse-ul de gaming personalizabil G502 dispune de un mod de scrolling ultra rapid, dual-mode. În timpul jocului, poţi selecta opţiuni din meniu cu precizie click-to-click. Noua rotiţă solidă de metal îmbunătăţeşte precizia.
 
 
Compatibilitate
 

 

Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 sau Windows Vista- Mac OS X 10.6.8 sau o versiune mai recentă – Port USB – Conexiune la Internet şi spaţiu de 100 MB pe hard (pentru download opţional de software)

Detalii tehnice
Caracteristici generaleConectareWired
TehnologieOptic
RecomandareGaming
ConstructieAmbidextru
ScrollDa
Butoane11
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)12000
Caracteristici avansate & TehnologiiAcceleratie maxima40G
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)132 x 75 x 40
Greutate121 g