Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Mousepad Hama 53231, imitatie piele (Alb)
Hama Mousepad Hama 53231, imitatie piele (Alb) Se știe că mouse-ul optic nu funcționează bine pe suprafețe reflectorizante precum sticla sau lemnul lustruit al unui birou și, împreună cu alte tipuri de mouse, pot zgâria permanent sau marca suprafața biroului datorită frecării create în 3616529
66.99 Out of stock

Mousepad Hama 53231, imitatie piele (Alb)

COD: [ 53231 ] ID: 3616529
66,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,60 Lei
(Pret fara taxa verde: 66,39 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
66,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,60 Lei
(Pret fara taxa verde: 66,39 Lei)
Mousepad Hama 53231, imitatie piele (Alb)

Scurta descriere

Se știe că mouse-ul optic nu funcționează bine pe suprafețe reflectorizante precum sticla sau lemnul lustruit al unui birou și, împreună cu alte tipuri de mouse, pot zgâria permanent sau marca suprafața biroului datorită frecării create în timpul mișcării. Prin urmare, este important să aveți un suport pentru mouse bun, nu numai pentru a preveni efectul de ‘sărire’ al mouse-urilor optice moderne, ci și pentru a crește confortul și manevrabilitatea în general. 
 
Este timpul să răsară soarele!
 
Nu veți dori să ratați suportul pentru mouse de la Hama cu suprafața sa din poliuretan (PU)/ cauciuc natural, ce minimizează generarea frecării ca urmare a mișcării mouse-ului și în schimb permite alunecarea ușoară a sa pentru a putea realiza mișcări line și precise. Niciodată nu a fost mai ușoară controlarea mouse-ului și a calculatorului, iar suportul prezintă chiar și o culoare albă frumoasă pentru a vă lumina ziua și biroul. 
 
Potrivit pentru majoritatea mouse-urilor, în special cei optici, partea de dedesubt anti-alunecare permite oricărui mouse să alunece dar oprește suportul de a aluneca și el. Adio mișcărilor sacadate datorate alunecării sau repoziționării constante a suportului deoarece acesta este se mișcă treptat tot mai aproape de marginea biroului în timpul utilizării. Atunci când nu este folosit, suportul poate fi ușor depozitat în sertarul biroului sau într-o geantă de calculator cu designul său foarte subțire și ușor și flexibilitatea pentru portabilitatea deplină atunci când călătoriți.
Detalii tehnice
CaracteristiciLungime (mm)220
Latime (mm)180
Grosime (mm)3