Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Hub OWC Thunderbolt 5 porturi, USB-C, USB 3.2, Black/Silver
Owc Hub OWC Thunderbolt 5 porturi, USB-C, USB 3.2, Black/Silver MAI MULTE PORTURI PENTRU O LUME A POSIBILITATILOR Pentru prima data, OWC Thunderbolt Hub va permite sa consolidati si sa simplificati conectivitatea dintre toate dispozitivele dvs. cu toate porturile Thunderbolt pe care le-ati dorit intotdeauna. Cele patr 3901467
1019.99 In stock

Hub OWC Thunderbolt 5 porturi, USB-C, USB 3.2, Black/Silver

COD: [ OWCTB4HUB5P ] ID: 3901467
 • Servicii evoMAG
1.019,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 14 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
1.020,00 Lei
(TVA inclus)
Hub OWC Thunderbolt 5 porturi, USB-C, USB 3.2, Black/Silver

Descrierea produsului Hub OWC Thunderbolt 5 porturi, USB-C, USB 3.2, Black/Silver

MAI MULTE PORTURI PENTRU O LUME A POSIBILITATILOR
Pentru prima data, OWC Thunderbolt Hub va permite sa consolidati si sa simplificati conectivitatea dintre toate dispozitivele dvs. cu toate porturile Thunderbolt pe care le-ati dorit intotdeauna. Cele patru porturi Thunderbolt (USB-C) si un port USB ale OWC Thunderbolt Hub va extind masiv posibilitatile de conectare. Acum puteti face mai multe, fara efort pe Mac-ul dvs. Apple M1, orice Mac „Intel” Apple cu Thunderbolt 3 sau orice PC Thunderbolt 4. De asemenea, puteti utiliza OWC Thunderbolt Hub cu masini USB-C non-Thunderbolt, cum ar fi Chromebook-uri si iPad-uri.

 • Tot Thunderbolt pe care l-ai dorit mereu: pentru prima data, adauga mai multe porturi Thunderbolt complet functionale la computerul tau 1
 • Conectati totul: aceeasi compatibilitate cu dispozitivul, indiferent daca este conectat la hub sau direct la aparat
 • Gestionati mai multe dispozitive: conectati spatiul de stocare, pana la doua ecrane 4K sau un afisaj 5K/6K/8K, mai multe accesorii... cum doriti, il puteti utiliza
 • Dezvoltare revolutionara: reinventeaza lantul si permite mai multe dispozitive alimentate de magistrala
 • Capacitati puternice: portul gazda Thunderbolt 4 mentine laptopul alimentat si incarcat cu o putere de pana la 60 W
 • LED reglabil: personalizati iluminarea pentru setarea dvs. unica de lucru
 • Securitate incorporata: Kensington Nano Security Slot™ pentru cablare antifurt
 • Oficial: certificat Thunderbolt pentru Mac si Windows

UN SINGUR HUB PENTRU A LE CONECTA PE TOATE
Printr-un singur port Thunderbolt de pe Mac sau PC 1 , va puteti conecta si incarca aproape orice cu acest hub compact. Pana la doua afisaje 4K sau un singur afisaj 5K/6K/8K, stocare de inalta performanta, inclusiv solutii NVMe , mixere A/V, un telefon sau o tableta, chiar si accesorii pentru desktop, cum ar fi o tastatura sau un mouse, sunt toate un joc corect. Accesorii cu interfete USB sau Thunderbolt trecute, prezente sau viitoare... toate se conecteaza la OWC Thunderbolt Hub.

REINVENTAREA LANTULUI
Lanturile de margarete pot fi complexe. Indepartarea oricarui dispozitiv in afara de ultimul va cauza o intrerupere care face ca toate dispozitivele sa fie inutilizabile pana cand lantul este restabilit. Hub -ul OWC Thunderbolt va permite sa creati trei lanturi separate de „ramuri de copac”, astfel incat sa puteti elimina dispozitivele dintr-un lant fara sa le afectati sau sa le deconectati pe celelalte. Puteti chiar sa ridicati lucrurile la un nivel superior adaugand trei dispozitive Thunderbolt alimentate de autobuz.

SOLUTIE DE CONECTIVITATE MULTIPLA
Cand cel mai recent Thunderbolt a aparut pe Mac-uri si PC-uri, a folosit un conector USB-C pentru a transfera date, a iesi video si a incarca dispozitive prin acelasi cablu. Porturile Thunderbolt 4 ale OWC Thunderbolt Hub folosesc acelasi conector USB-C, creand o solutie de conectivitate multipla care functioneaza pe sute de milioane de computere si dispozitive existente si viitoare bazate pe Thunderbolt. Si porturile sunt complet compatibile cu USB4 in viitor.

IPAD-URI SI CHROMEBOOKURI
Hub-ul OWC Thunderbolt functioneaza si ca un hub USB-C pentru extinderea conectivitatii dispozitivelor la masinile echipate cu USB-C, cum ar fi iPad-urile si Chromebook-urile. Acum puteti adauga dispozitive USB cum ar fi o tastatura, un mouse, o unitate si chiar un afisaj mai mare cu un adaptor USB-C (vandut separat).


Thunderbolt Hub Pc Circle W Ipad
ELIBERATI PERFORMANTA CONDUCERII
In trecut, stocarea externa conectarea in lant impunea sa o plasati cat mai aproape de partea din fata a lantului pentru performanta cea mai rapida si cea mai fiabila. Acest lucru nu a fost posibil cu unitatile alimentate de autobuz. Trebuiau plasati ultimii in lantul Thunderbolt... iar lantul era limitat la un singur dispozitiv alimentat de magistrala! Acum puteti conecta mai multe SSD-uri portabile direct la OWC Thunderbolt Hub.

Detalii tehnice

Specificatii produsNumar porturi USB1 x Thunderbolt 1 x USB 3.2
Alimentare20V
CuloareNegru/Argintiu
Vezi mai mult