Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Sistem Hotas Saitek X-55 Rhino
Saitek Sistem Hotas Saitek X-55 Rhino   Simulator de zbor cu precizie de nivel militar Inspirat din cockpit-urile avioanelor de vanatoare moderne, noul sistem HOTAS X-55 Rhino ofera controlul perfect pentru simulatoarele de zbor. Construit exact dupa standardele seriei de accesorii P 331896
907.99 Out of stock

Sistem Hotas Saitek X-55 Rhino

COD: [ SAITE_X55RHINO ] ID: 331896
907,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
908,00 Lei
(TVA inclus)
Sistem Hotas Saitek X-55 Rhino

Scurta descriere

 

Simulator de zbor cu precizie de nivel militar

Inspirat din cockpit-urile avioanelor de vanatoare moderne, noul sistem HOTAS X-55 Rhino ofera controlul perfect pentru simulatoarele de zbor. Construit exact dupa standardele seriei de accesorii Pro Flight, X-55 Rhino pune la dispozitie un numar de optiuni personalizabile nemaiintalnit pana acum intr-un sistem HOTAS. Indiferent ca zburati intr-un avion de vanatoare modern, cu unul sau doua motoare, sau intr-un avion retro, X-55 Rhino va permite sa atingeti exact nivelul de performanta aeriana cerut de pilotii aspiranti.

 

 

 

 

Precizie imbunatatita a joystick-ului

In timpul zborului virtual - la fel ca si in cel real - precizia suprafetelor de comanda ale avionului sunt de o importanta capitala. Suprafetele de comanda ale X-55 Rhino sunt incredibil de precise, multumita noilor axe pe 16 biti pentru eleron si profundor, fiecare dotata cu senzori pentru efectul Hall. Proiectata de la zero, solutia Saitek a axelor pe 16 biti asigura un zbor extrem de precis.

 

 

Joystick cu forta ajustabila

Noul sistem de ajustare cu arcuri permite pilotilor sa modifice forta necesara pentru a misca joystick-ul. In pachet sunt incluse 4 arcuri cu rezistente diferite pentru un total de 5 optiuni. Alegeti arcul - sau niciun arc - care se muleaza cel mai bine pe stilul dumneavoastra de zbor.

 

 

 

 

2 manete de gaze cu frictiune ajustabila

Folosirea a doua manete de gaze este singura modalitate potrivita pentru manevrarea unui avion cu doua motoare. X-55 Rhino este echipat cu doua manete - ideal pentru situatiile in care motorul principal este avariat - si in plus ofera optiunea de ajustare a fortei de frecare necesara pentru miscarea lor. In cazul in care avionul pilotat este cu un singur motor, sistemul de blocare aflat la indemana va permite sa operati cele doua manete ca o singura unitate.


 

 

Comutatoare si butoane rotative suplimentare

Accesoriile simulatoarelor de zbor folosite azi de pilotii virtuali necesita cel mai inalt nivel de control si personalizare. X-55 Rhino pune la dispozitie comutatoare si butoane rotative suplimentare la baza manetei de gaze, ce nu sunt inspirate din vreun avion anume. Sapte comutatoare 3-way suplimentare si doua butoane rotative va permit sa personalizati acest sistem HOTAS conform specificatiilor proprii.

 

 

Conectori USB individuali

Joystick-ul si maneta de gaze folosesc conexiuni USB individuale, oferind o flexibilitate mult mai mare in configurare. Puteti aseza componentele unde doriti, fara a fi nevoie sa le tineti unite.


Aplicatie pentru configurare

Noua aplicatie Saitek permite personalizarea completa a tuturor axelor si butoanelor pe X-55 Rhino. Pentru axe puteti ajusta zonele moarte si curbele de raspuns astfel incat sa reactioneze precum omoloagele de pe avioanele reale. Butoanele si comutatoarele pot fi configurate cu orice numar de comenzi din simulator (speed brake, flares, target lock etc). De asemnea aplicatia permite programarea de comenzi de tastatura si maus: comenzi simple precum apasarea unei taste, comenzi avansate si macro.Asamblati cel mai tare cockpit virtual

Transformati chiar si un PC modest intr-un cockpit virtual si experimentati realismul ametitor al diferitelor situatii de zbor si urgenta - incluzand conditii reale de zbor si vreme. Folosind X-55 Rhino ca fundatie pentru accesoriile modulare Saitek, puteti adauga cu usurinta pedalele Combat Rudder precum si o serie de instrumente (Switch, Navigation etc) pentru personalizarea simulatorului. Comercial sau privat, avansat sau incepator, aveti posibilitatea de a va echipa simulatorul de zbor cu toate elementele esentiale pentru a va imbunatati major abilitatile si memoria.
 

Compatibilitate cu toate simulatoarele cunoscute


X-55 Rhino functioneaza si este programabil pentru toate avioanele prezente in titlurile de mai jos:
- Flight Simulator X
- Flight Simulator 2004
- X-Plane 10
- X-Plane 9
- DCS World
- DCS: A-10C Warthog
- DCS: Black Shark 2
- DCS: UH-1H Huey World
- Lock On: Modern Air Combat (LOMAC)
- Lock On: Flaming Cliffs 3 / 2 / 1
- aerofly FS
- Take On Helicopters (TKOH)
- Rise of Flight
- Arma 3
- Falcon 4.0: Allied Force
- Falcon BMS 4.32
- World of Warplanes
- War Thunder