În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Controller Wireless Sony DualShock 4 v2 pentru PlayStation 4 (Albastru)
Sony Controller Wireless Sony DualShock 4 v2 pentru PlayStation 4 (Albastru) Noul controller wireless pentru PlayStation 4            DualShock ® 4 dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de s 3579368
238.99 Out of stock

Controller Wireless Sony DualShock 4 v2 pentru PlayStation 4 (Albastru)

COD: [ 9893950 ] ID: 3579368

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Controller Wireless Sony DualShock 4 v2 pentru PlayStation 4 (Albastru)

Scurta descriere

Noul controller wireless pentru PlayStation 4
 
    
    DualShock ® 4 dispune de noi inovatii pentru a oferi o experienta mai captivanta de joc, incluzand un senzor extrem de sensibil six-axis precum si un touchpad situat pe partea de sus a controlerului care ofera noi modalitati de a juca si de a interactiona cu jocurile.
 
   
    Noul controller vine cu un sensor six-axis extrem de sensibil si cu un touch pad situat in partea de sus care confera noi moduri de a juca si de a interactiona cu jocurile.
 
 
    Cu o simpla apasare a butonului SHARE vei putea impartasi victoriile cu prietenii - scaneaza ultimele minute din joc, eticheteaza si continua jocul - videoclipul se va incarca in timp ce te vei juca.
 
 
 
    Senzorul de miscare este acum incorporat in controller.
 
    Atmosfera va fi completa cu ajutorul efectelor de sunet aditionale redate de difuzorul incorporat sau printr-un set de casti care iti vor permite sa stai stai de vorba cu prietenii.
 
 
    Forma butoanelor L2/R2 si L3/R3 a fost imbunatatita pentru o precizie sporita.
 
 
    Controller-ul vine dotat cu un LED a carui culoare se va schimba in functie de culoarea personajelor din joc, in felul acesta jucatorii se vor putea urmari reciproc.
 
 
 
Detalii tehnice
PlatformaPS4Da
CaracteristiciTipController
ConexiuneWireless
CuloareAlbastru