Raporteaza o problema
Arctic Silver Inc. Solutie de curatat ArctiClean
Arctic silver inc. Arctic Silver Inc. Solutie de curatat ArctiClean Kit pentru curatat si purificat suprafete pe care a fost aplicat material termoconductorArctiClean reprezinta un proces de curatare in doua etape, care elimina materiale termoconductoare aplicate anterior si pregateste suprafata pentru o noua utilizare.Ar 45289 5 2
32.71 Out of stock
Arctic Silver Inc. Solutie de curatat ArctiClean
5
Arctic Silver Inc. Solutie de curatat ArctiClean Un produs bun.
5

Arctic Silver Inc. Solutie de curatat ArctiClean

COD: [ ARCTS_ARCTCL ] ID: 45289
34,99 Lei
-7%
(mai ieftin cu 2,28 lei)
32,71 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: N/A Lei
(Pret fara taxa verde: 32,71 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
34,99 Lei
-7%
(mai ieftin cu 2,28 lei)
32,71 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: N/A Lei
(Pret fara taxa verde: 32,71 Lei)
Arctic Silver Inc. Solutie de curatat ArctiClean

Scurta descriere

Kit pentru curatat si purificat suprafete pe care a fost aplicat material termoconductor

ArctiClean reprezinta un proces de curatare in doua etape, care elimina materiale termoconductoare aplicate anterior si pregateste suprafata pentru o noua utilizare.

ArctiClean 1 Thermal Material Remover are rolul de a emulsifia si dizolva rapid orice urma de material termoconductor de pe procesor si/sau radiator astfel incat sa fie usor de curatat. Cateva picaturi de ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier si o stergere usoara, elimina rezidurile ramase si inhiba coroziunea aluminiului si a cuprului.

ArctiClean 1 Thermal Material Remover foloseste o combinatie proprietara de solvent non-toxic si biodegradabil pentru a dizolva pasta termoconductoare.

ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier - Agentii cationici din ArctiClean 2 elimina orice reziduu lasat de ArctiClean 1 obtinandu-se o suprafata perfect curata pentru o noua aplicare de material termoconductor. De asemenea ArctiClean 2 incorporeaza inhibitori avansati anticorozivi pentru a minimza stratul coroziv pe aluminiu si cupru facilitand astfel un contact mult mai bun intre materialul termoconductor si radiator.

Folosira ArctiClean 2 cu alti solventi
Majoritatea solventilor lasa pe procesor si radiator reziduuri care afecteaza negativ performanta oricarui material aplicat ulterior. ArctiClean 1 nu numai ca elimina reziduurile dar are si un efect anticorosiv.

De ce sa nu folosim Alcool isopropil sau Acetona?
Nici una din substantele de mai sus nu dizolva efectiv materialul termoconducator, ci eventual doar il inmoaie. ArctiClean 1 dizolva total materialul termoconductor. Ceara, uleiurile si alte substante sunt suspendate cu ArctiClean 1, fiind usor de eliminat complet. ArctiClean 1 curata pana la nivel microscopic imperfectiunile din radiator iar inhibitorii anticorozivi din ArctiClean 2 reduc semnificativ stratul coroziv pe aluminiu sau cupru imbunatatind contactul intre metal si pasta, maximizand astfel transferul termic.

Adauga review

Review-uri

Vlad 27.02.2019 15:51
Un produs bun.
2 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dorin Petrean 06.01.2011 00:52

Pro

Disponibilitatea produselor de calitate. Promtitudine si seriozitate.
53 din 115 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu