Raporteaza o problema
Casti cu Microfon Logitech Wireless Gaming G930 Sunet Surround
Logitech Casti cu Microfon Logitech Wireless Gaming G930 Sunet Surround Logitech Wireless Gaming Headset G930 De foarte multe ori, să dispui de un sunet excelent, te poate aduce mai aproape de victorie! Device-ul ideal audio pentru sesiuni lungi de gaming este Logitech Wireless Gaming Headset G930. Modul de gaming wir 56986
1099.99 Out of stock

Casti cu Microfon Logitech Wireless Gaming G930 Sunet Surround

COD: [ 981-000550 ] ID: 56986

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Casti cu Microfon Logitech Wireless Gaming G930 Sunet Surround

Scurta descriere

Logitech Wireless Gaming Headset G930

De foarte multe ori, să dispui de un sunet excelent, te poate aduce mai aproape de victorie! Device-ul ideal audio pentru sesiuni lungi de gaming este Logitech Wireless Gaming Headset G930. Modul de gaming wireless oferă o conexiune fără întreruperi, pe o distanţă de până la 12 metri. Sunetul surround Dolby 7.1 oferă un câmp sonor detaliat care facilitează depistarea oponenţilor înainte ca aceştia să te vadă. Vei avea un control total asupra muzicii, efectului de transformare a vocii şi conversaţiei cu ceilalţi jucători cu ajutorul tastelor G programabile. Iar o bandă dotată cu spumă cu memorie ajută la înlăturarea oboselii, în timp ce pad-urile pentu urechi reduc punctele de presiune şi elimină zgomotele nedorite.
 
 
Performanţa wireless
 
Modul wireless oferă conexiune fără interferări la o distanţă de până la 12 metri, astfel că nimic nu te poate opri de la victorie.

Sunet surround 7.1
 
Sunetul surround 7.1 cu tehnologia avansată Dolby oferă un câmp audio detaliat care îţi permite să îi auzi pe oponenţi înainte ca aceştia să te vadă pe tine.
 
 
Trei taste programabile G
 
Cu cele trei taste programabile G poţi controla muzica, efectul de transformare a vocii şi conversaţia cu ceilalţi jucători si multea altele.

O bandă dotată cu spumă cu memorie
 
O banda dotată cu spumă cu memorie înlătură oboseala, în timp ce ce pad-urile pentu urechi reduc punctele de presiune şi elimină zgomotele nedorite.
 
 
Microfon ce anulează zgomotul
 
Un microfon ce anulează zgomotul se concentrează pe vocea ta, reduce zogomotul de fundal şi se opreşte atunci când eşti din afara zonei.

 

Detalii tehnice
SpecificatiiStructuraEarcup
ConectareWireless
Autonomie (ore)10
Distanta operationala (m)12
StilOver-the-head
PernutaDa
DifuzorDiametru (mm)40
Sensibilitate (dBPa/V)26
Frecventa20 Hz - 20 kHz
MicrofonMicrofonDa
Frecventa100 Hz– 75 kHz
TehnologieAnularea zgomotului de fundal
Caracteristici fiziceControlul volumuluiDa