Raporteaza o problema
Casti Gaming ASUS STRIX DSP
Asus Casti Gaming ASUS STRIX DSP   Strix DSP este un set de căști multi-platformă de calitate superioară destinat pasionaților de jocuri, echipate cu difuzoare puternice, de 60mm, din magneți de tip neodymium, pernițe hexagonale pentru urechi (cu o lățime maximă de 1 1006203
1071.99 Out of stock

Casti Gaming ASUS STRIX DSP

COD: [ 90YH00A1-M8UA00 ] ID: 1006203

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Casti Gaming ASUS STRIX DSP

Scurta descriere

 

Strix DSP este un set de căști multi-platformă de calitate superioară destinat pasionaților de jocuri, echipate cu difuzoare puternice, de 60mm, din magneți de tip neodymium, pernițe hexagonale pentru urechi (cu o lățime maximă de 130mm) și o stație de control audio plug-and-play capabilă să proceseze sunetul surround nativ pe 7.1 canale pentru a-l transforma în sunet surround virtual pe 7.1 canale. Strix DSP ascute auzul utilizatorului pentru experiențe audio deosebit de convingătoare și realiste. Fiecare foc de armă sau pas este reprodus cu o claritate deosebită, aducând practic la viață câmpul de luptă virtual.

 

 

Stație audio USB Plug-and-play

Bucură-te de control total asupra sunetului cu ajutorul stației audio USB plug-and-play ce oferă sunet surround 3D de o calitate excelentă, tehnologie de anulare a zgomotului de fundal (ENC) deosebit de eficientă, amplificarea căștilor și profiluri audio pre-setate pentru jocuri deosebit de intuitive. 
Conectorul dedicat pentru boxe, controlat prin intermediul unui comutator dedicat, îți permite să te bucuri de sunet în boxe fără a deconecta căștile.
 
 
Proiectat special pentru sunet surround
 
Proiectat special pentru sunet surround Experimentează calitatea deosebită a sunetului 3D surround cu ajutorul tehnologiilor Dolby® Headphone și Dolby Pro Logic® IIx. Spre deosebire de alte modele rivale, Strix DSP procesează în mod direct sunetul nativ pe 7.1 canale, transformându-l în sunet surround virtual pe 7.1 canale, astfel încât calitatea audio nu este deloc afectată de către sistemul PC. Rezultatul este o experiență audio de-a dreptul fabuloasă.
 
 
Patru profiluri audio pentru jocuri pre-setate
 
Strix DSP își adaptează sistemul de procesare sonoră pentru a răspunde cerințelor unei game largi de genuri, inclusiv jocuri de tip shooter (FPS), simulatoare de curse și titluri action/role-playing (RPG-uri). Utilizatorul selectează profilurile audio relevante iar Strix DSP amplifică detaliile audio de importanță majoră — instantaneu.
 
 
Filtrează mai mult de 90% din zgomotul de fond
 
Stația de procesare audio cu alimentare USB include un microfon încorporat care detectează în mod activ și contrabalansează mai mult de 90% din zgomotele de fond cauzate de mediul înconjurător1, cum ar fi cele cauzate de utilizarea unei tastaturi mecanice sau vorbirea, astfel încât colegii de echipă nu sunt distrași în cadrul conversației de zgomotele din jurul tău.

Detalii tehnice
SpecificatiiTipCasti Gaming
StructuraEarcup
ConectareWired
InterfataUSB
Lungimea cablului (m)3m (1.5m cablu headset + 1.5m cablu USB)
StilOver-the-head
PernutaDa
DifuzorDiametru (mm)60
Sensibilitate (dBPa/V)98
Frecventa20 Hz - 20.000 Hz
Tip magnetNeodimium
Impedanta (Ohm)32
MicrofonMicrofonDa
Sensibilitate (dBV/Pa)- 40
TipUni-directional
Frecventa50 - 16.000 Hz
Caracteristici fiziceSunet stereoDa
MuteDa
CuloareNegru