Boxe BOSE Companion 20 (Argintiu)
Bose Boxe BOSE Companion 20 (Argintiu)   Tehnologia patentată și proiectarea avansată a difuzoarelor dau viață muzicii, jocurilor și filmelor, cu claritate și note joase impresionante la orice volum. Toate acestea se realizează cu numai două boxe de calculator Bose Companion 2 3611176
1374.99 Out of stock

Boxe BOSE Companion 20 (Argintiu)

COD: [ SPK SYS SLV 230V ] ID: 3611176
1.374,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.374,19 Lei)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.375,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,80 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.374,20 Lei)
Boxe BOSE Companion 20 (Argintiu)

Scurta descriere

 
Tehnologia patentată și proiectarea avansată a difuzoarelor dau viață muzicii, jocurilor și filmelor, cu claritate și note joase impresionante la orice volum. Toate acestea se realizează cu numai două boxe de calculator Bose Companion 20, fără modul de bass. Cu numai câteva conexiuni rapide, computerul poate beneficia imediat de calitatea sunetului caracteristică Bose.
 
Sunet puternic. Numai două boxe.
 
Proiectarea avansată a port-urilor și driver-ele puternice sunt esențiale pentru a oferi profunzime și performanțe în zona notelor joase. Oricine ascultă pentru prima dată, va căuta un subwoofer ascuns undeva pe podea. Bineînțeles, acesta lipsește – tot sunetul vine numai de la cele două boxe elegante Bose Companion 20.
 
Control-pod-ul cu design unic înglobează mai multe funcții. Volumul este reglat prin rotație, funcția mute se realizează cu o simplă atingere. În plus, este prevăzut cu intrări duale pentru a conecta căștile și / sau o a doua sursă audio, de exemplu un iPod sau o tabletă.
 
Un sunet puternic, ce umple întreaga încăpere, direct de la computer – cu sistemul de boxe de calculator Bose Companion 20.
 
 
Caracteristici
 
Circuitele de procesare digitală stereo TrueSpace, patentate Bose, oferă o senzație de spațialitate stereo gândită special pentru ascultarea la computer.
 
Control pod-ul versatil cu controlul volumului prin rotație, funcție mute printr-o singură atingere, mufă pentru căști și conexiune pentru o a doua sursă audio.
 
Proiectarea avansată a porturilor și driverelor oferă profunzime notelor joase și un sunet natural care umple întreaga încăpere.
 
Intrările duale permit conectarea căștilor și a unei surse audio secundare, de exemplu un player MP3 sau o tabletă.
 
Circuitele integrate de procesare a semnalului, patentate Bose, oferă performanțe pline de viață la orice nivel de volum.
 
Egalizarea electronică activă echilibrează frecvențele joase, medii și înalte pentru un ton mai natural și un plus de claritate.
 
Detalii tehnice
Specificatii generaleCompatibilitateCompatibil cu majoritatea dispozitivelor cu jack 3.5 mm
Configuratie2.0
TelecomandaTipCu fir
Intrare AUXDa
CastiDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)219 x 89 x 119
Greutate (kg)1.13
CuloareArgintie
Continut pachetDoua boxe
Cablu pentru boxe
Cablu audio
Alimentare si cablu
Cablu de alimentare
Control pod si cablu