Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema

Ciocane Demolatoare - Picamere

Filtrare produse
Ordonare dupa
Ciocan demolator Bisonte XP-G80BD, 1700W, hex 28mm
 2.309,00 Lei -15%mai ieftin cu 349,01 lei1.959,99 Lei
Vandut de evoMAG
Ciocan demolator DeWALT D25902K 1550W
 5.209,00 Lei -6%mai ieftin cu 295,49 lei4.913,51 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa

Niciun santier de constructii nu este complet fara un ciocan demolator. Munca de demolare poate fi foarte dificila, motiv pentru care ai nevoie de unelte rezistente, de incredere. Cu un ciocan demolator poti termina treaba rapid si eficient, iar partea cea mai buna e ca manerul ergonomic, designul compact si greutatea redusa il fac usor de folosit si iti ofera un grad mai mare de control in timpul muncii.

Vei gasi online, in acest magazin, zeci de modele de ciocane demolatoare, adaptate atat la bugetul cat si la nevoile tale, toate la preturi asa cum ti-ai dori. Pentru proiectele de demolare pereti sau desprindere gresie, ar trebuie să folosesti ciocane demolatoare, acestea fiind usor de manevrat.

Insa pentru podele, in special cele din beton sau ciment, ar trebui sa optezi pentru picamere. Acestea, desi sunt mai greu de manevrat, pot fi foarte eficiente pentru proiectele de remodelare a pardoselii din beton sau de scoatere borduri. Desi este mai greu de folosit, un picamer va fi mult mai eficient pentru faramitarea materialelor dure, iar costurile de alimentare vor fi mai mici decat crezi, intrucat acestea functioneaza cu curent electric.