Raporteaza o problema

Perdele si draperii

Filtrare produse

Pret

86,99 Lei
102,99 Lei

Producator

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Set doua draperii Heinner HR-DR140-PK01, 140 x 270 cm, Bumbac, model Dungi Roz (Multicolora)
86,99 Lei
Set doua draperii Heinner HR-DR140-RED01, 140 x 270 cm, Bumbac, model Dungi Rosii (Alb/Rosu)
86,99 Lei
Set doua draperii Heinner HR-DR140-FLWPK, 140 x 270 cm, Bumbac, model Flori Roz (Multicolora)
95,99 Lei
Set doua draperii Heinner HR-DR140-GRN01, 140 x 270 cm, Bumbac, model Dungi Verzi (Verde/Albastru)
86,99 Lei
Set doua draperii Heinner HR-DR140-FLWB, 140 x 270 cm, Bumbac, model Flori Albastre (Multicolora)
102,99 LeievoCREDIT
Ordonare dupa
    Folosind perdele și draperii potrivite, aspectul casei tale se poate transforma. Fie ca preferi draperiile moderne sau vintage, cu imprimeuri sau simple, acestea sunt cea mai simpla metoda pentru imbunatatirea designului unei camere. Din perspectiva decorativa, poti folosi seturi perdele in toata casa pentru un efect unitar.

    O alta optiune este sa pui perdele diferite, pentru asortare cu fiecare camera. Astfel, te adaptezi la stilul si nevoile caracteristice fiecarei camere. Spre exemplu, poti alege culori mai aprinse pentru perdelele din living sau bucatarie, decat in cazul unor perdele de dormitor. Acestea din urma ar trebuie sa aiba culori mai calme, care sa inspire relaxare. Pe langa aspectul propriu-zis al perdelelor, pozitionarea lor este esentiala. Atunci cand acestea sunt puse mai sus decat ferestrele, ofera senzatia unei camere mai inalte.

    In plus, draperiile au si o functie practica, pe langa cea decorativa. In zilele toride si insorite, acestea sunt foarte utile pentru reducerea caldurii si a luminii. In acest magazin online, gasesti draperii si perdele gata facute, din materiale de cea mai buna calitate, la preturi excelente. Chiar si cea mai banala camera se poate schimba radical cu un set de draperii din bumbac de calitate. O camera decorata simplu, minimalist, poate fi imbogatita printr-un set detaliat de draperii si perdele. Pe de alta parte, o camera care are deja multe detalii poate beneficia de draperii mai simple, cum ar fi unele cu dungi verticale in doua culori.