Raporteaza o problema
Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb)
Xiaomi Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb) Lampa Xiaomi Bedside Lamp generatia a 2-a nu este doar o sursa de lumina pentru a-ti crea un ambient in casa ta. Pe langa cele 16 milioane de culori pe care le poti obtine, Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 poate juca un rol si in scenariul smart home atasat 3762044 5 3
169.99 Out of stock
Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb) Este o lampa foarte frumoasa, este bine finisata si este o lampa smart, se pot selecta diverse culori, se poate regla luminozitatea, se poate conecta la aplicatia din telefon si se poate controla de acolo in foarte multe feluri. Pretul foarte mic pentru ce stie aceasta lampa.
5
Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb) Produsul este conform cu descrierea si asteptarile mele.
Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb) Pretul conteaza in domeniul acesta : de ce ai da 70 lei sa iei nu stiu ce veioza chioara cand cu un mic efort poti lua ceva asemanator lampii de mai sus.

Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb)

COD: [ MUE4093GL ] ID: 3762044
169,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
170,00 Lei
(TVA inclus)
Lampa Xiaomi Mi Bedside 2, Wi-Fi, 9W, 400 lumeni (Alb)

Scurta descriere

Lampa Xiaomi Bedside Lamp generatia a 2-a nu este doar o sursa de lumina pentru a-ti crea un ambient in casa ta. Pe langa cele 16 milioane de culori pe care le poti obtine, Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 poate juca un rol si in scenariul smart home atasat aplicatiei MI Home App dar poate fi si un obiect de design care sa confere o imagine placuta casei tale. 
 
 
Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2, poate fi integrata in ecosistemul Mi Home App.
 
 
Durata de viata la o utilizare zilnica de 7 ore este de 17 ani iar datorita noului design, lumina este emisa din intreaga suprafata a corpului lampii si este mult mai uniforma. Fluxul luminos minim este mai mic de 2 lumeni, ceea ce o face ideala pentru copii sau pentru cei ce doresc o sursa de lumina subtila pe durata noptii.
 
 
Fluxul luminos maxim este de 400 de lumeni, cu 100 mai mult decat la prima generatie, iar intervalul de temperatura a culorii este de 1700K-6500K. Pe langa accesul de la distanta, poti controla Mi Bedside Lamp 2 doar cu simple atingeri in zona de control a lampii prin touch sau cu o simpla glisare.
 
 
Cu Lampa Xiaomi Bedside Lamp 2 vei observa ca lumina si culorile emise sunt cat mai aproape de cele naturale acest lucru fiind foarte important pentru mentinerea ambientului camerei respective. 
 
 
Ai multiple modalitati de control smart! O poti conecta prin aplicatia Yeelignt sau o poti folosi intr-un ecosistem cu Mi Home App. Daca esti utilizator iPhone/iOS trebuie sa stii ca o poti integra in Apple Homekit si o poti controla inclusiv prin comenzi vocale cu ajutorul Siri. 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipLampa LED
Culoare produsAlb
Greutate (Kg)0.780
Dimensiuni (L x l x h) mm200 x 140 x 140
Consum energieConsum (W)9
Durata de viata a lampii25.000 ore
Adauga review

Review-uri

Catalin Popescu 11.10.2020 08:31
Pretul conteaza in domeniul acesta : de ce ai da 70 lei sa iei nu stiu ce veioza chioara cand cu un mic efort poti lua ceva asemanator lampii de mai sus.

Pro

Calitate aproape premium; baza lampii este oarecum greoaie, nu aduce a plastic gol .

Contra

Fiind un produs branduit Xiaomi, aplicatia de baza este Yeelight , cu MiHome este bataie mare de cap : vede device-ul, dar nu il poti adauga, cred ca tine de firmware.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Dan Surdu 22.09.2020 14:35
Produsul este conform cu descrierea si asteptarile mele.

Pro

Aplicatia Xiaomi Home

Contra

Nimic
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mariescu Catalin 14.09.2020 16:39
Este o lampa foarte frumoasa, este bine finisata si este o lampa smart, se pot selecta diverse culori, se poate regla luminozitatea, se poate conecta la aplicatia din telefon si se poate controla de acolo in foarte multe feluri. Pretul foarte mic pentru ce stie aceasta lampa.

Pro

Tot

Contra

Nimic
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu