Raporteaza o problema
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)
Xiaomi Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)   Caracteristici principale:   Dezinfectare multi directionala ? Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare. Lampa este potrivita pentru dezinfectarea camerelor din locuinte, in hoteluri, sali de 3787471 5 14
399.00 In stock
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Buna dpdv constructiv si functional; are senzor protectie care stinge lampa in prezenta miscarii la 3metri de ea. Scanand un cod QR din carte (totul este in chineza noroc de descrierea in romana de pe evomag) se obtine un link de unde se dowloadeaza softul pentru telefon si poti porni lampa folosind programul lampii instalat pe telefon , obligatoriu wifi in casa, de asta spun in titlu, ca pentru batrani este foarte greu sa faca aceste lucruri: scanare qr, download soft lampa, instalare wifi. Fara wifi se porneste din butoanele aferente lampii. Era mult mai simplu cu o telecomanda normala cu cei trei timpi inscriptionati pe ea: 15'-30'-45' (minute) . SFAT: Scanati sau printati pagina cu qr din carte, daca se pierde codul QR, la o noua instalare, nu veti putea sa o folositi prin telefon.
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) E f. buna
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) e ok produsul, e important ca nu functioneaza cand sesiseaza prezenta umana deoarece evita accidentele.
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Raport calitate/preț bun.
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Ok
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Recomand cu încredere. Instalarea e un pic mai dificilă dar, odată configurate, nu mai ai treabă cu ele. Dacă se mai ieftinesc un pic atunci am de gând să mai cumpăr încă câteva mai ales că, mai nou, Covid-ul a luat-o iarăşi razna :)
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Produsul este ok.
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) per ansamblu pe o scara de la 1-5 , iia dau 2.5.
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Recomand cu caldura. Produs de calitate
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Merita banii
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Bună și eficienta pt. combaterea virusurilor....
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Merita achizitionata, daca se doreste o protectie in plus asupra virusilor bacteriilor fungilor mucegaiului
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Aparat usor de folosit, materiale de calitate. Vânzătorul profesionist, angajați super
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) foarte utila si in uz profesional
5

Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)

COD: [ Xiaomi 210456 ] ID: 3787471
499,00 Lei
-20%
(mai ieftin cu 100,00 lei)
399,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Offer
499,00 Lei
-20%
(mai ieftin cu 100,00 lei)
399,00 Lei
(TVA inclus)
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)

Scurta descriere

 

Caracteristici principale:
 
 • Dezinfectare multi directionala ? Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare.
Lampa este potrivita pentru dezinfectarea camerelor din locuinte, in hoteluri, sali de clase, dezinfectarea cumparaturilor, etc
 
 • 99,9% Rata de sterilizare UVC
Dezinfectarea, igienizarea si sterilizarea UVC are o aplicabilitate larga, care corespunde normelor din domeniul medical
 
 • Lampa Philips de cea mai inalta calitate
Tub Philips de inalta calitate cu putere de 35W, riscul de poluare cu mercur este redus la minim. Tuburile au o durata de functionare de pana la 9000 ore, iar ulterior calitatea lampii scade cu doar 20%
 
 • Dispozitiv compact, usor de transportat si depozitat
Designul H-type permite o iradiere 360grade a incaperii, iar dimensiunile reduse facilitateaza depozitarea lampii in orice spatiu
 
 • Strat protector rezistent UVC integrat
Extrem de durabil
 
 • Conectare inteligenta
Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul aplicatiei Mijia, inclusiv prin comenzi vocale.
 
 • Alerta de atentionare pentru a parasi incaperea
Sistem inteligent de atentionare pentru ca nimeni sa nu se afle in raza de actiune a dispozitivului cand incepe procesul de dezinfectare. Protectie speciala pentru a preveni posibilitatea ca un copil sa porneasca dispozitivul. La 30 secunde dupa pornire si indepartea de dispozitiv, va incepe procesul de dezinfectare.
 
Lampa Bactericida si virucida cu UV este un dispozitiv inteligent pentru dezinfectarea incaperilor, cu o raza de actiune de 20-30m. Are o rata de sterilizare de 99.9%, distrugand orice microorganism bacterian, viral sau fungic.
 
Lampa functioneaza cu tub Philips de inalta calitate cu putere de 35W, care are 3 caracteristici importante: eficienta, consum redus de energie si durabilitate. Astfel, consumul pentru 12 ore de functionare este de doar 0,38kwh, iar durata de functionare a tuburilor este de 9000 ore, spre deosebire de alte tuburi care functioneaza pentru maxim 3200 ore. In plus, dupa cele 9000 de ore, tuburile scad eficacitatea cu doar 20%, continuand astfel sa functioneze la un nivel satisfacator. Este important de mentionat ca lampa contine 1/10 din nivelul de mercur pe care il are un termometru clasic.
 
Dispozitivul are functii inteligente de protectie bazate pe senzorul sensibil integrat. Astfel, acesta porneste la 30secunde dupa ce este pornit si nimeni nu se afla in raza sa de actiune. Daca in timpul functionarii cineva se apropie de lampa (om sau animal de companie) aceasta se va opri automat si isi va relua activitatea in momentul in care acea persoana se indeparteaza din raza sa de actiune. Totodata, acest dispozitiv dispune de o protectie speciala pentru a preveni posibilitatea ca un copil sa il porneasca. Aceste aspecte fac ca dispozitivul sa fie extrem de sigur de utilizat atat acasa cat si la birou, in sali de clasa etc.
 
Lampa este realizata din materiale durabile anti-UVC, extrem de rezistente, avand o structura stabila care rezista in timp. Are dimensiunile de 240x120x120mm.
 
Principiul de functionare: radiatie UV emisa de un tub cu descarcare în vapori de mercur.Lungimea de unda a radiatiei luminoase (253,7 nm), reprezinta un maxim pentru efectul bactericid.
 
Modul de utilizare este extrem de facil, avand un buton unic pentru pornire. De asemenea, lampa poate fi controlata de pe telefon prin intermediul aplicatiei dedicate, facilitand astfel utilizarea zilnica.
 
Manual de utilizare in Limba Romana aici !
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipLampa Bactericida/Virucida UVC
Culoare produsNegru
Consum energieConsum (W)35
Adauga review

Review-uri

PRODEA IOAN ADRIAN 02.12.2020 16:05
foarte utila si in uz profesional

Pro

utila
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
23.11.2020 09:27
Aparat usor de folosit, materiale de calitate. Vânzătorul profesionist, angajați super
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
OLARU ALEXANDRU 10.11.2020 16:22
Merita achizitionata, daca se doreste o protectie in plus asupra virusilor bacteriilor fungilor mucegaiului

Pro

O lampa care poate elimina bacterii, spongi, mucegai, virusi. Se activeaza usor descarcand aplicatia pe telefov si o conexiune activa wi-fi. O folosesc de doua saptamani aproape zilnic si pot spune ca functioneaza impecabil. Senzorul de miscare detecteaza si pe sub usa miscarea(daca usa nu este lipita de podea). Trebuie ventilata/aerisita incaperea dupa ce lampa sa orpit.

Contra

Nu scrie nicaieri daca degaja ozon. Totusi pot spune ca se simte un oarecare miros dupa ce aceasta a fost oprita. Atentie : de obicei lampile UV-C degaja ozon
5 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MARCHIS LIVIU 04.11.2020 16:30
Bună și eficienta pt. combaterea virusurilor....
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Silviu Burlan 19.10.2020 00:38
Merita banii
1 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MOCEAN SILVIU 16.09.2020 16:18
Recomand cu caldura. Produs de calitate

Pro

Dispozitiv smart. Se conecteaza la aplicatie. Poate fi pornit din aplicatie.

Contra

instalare putin greoaie
3 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bunea Razvan 11.08.2020 20:01
per ansamblu pe o scara de la 1-5 , iia dau 2.5.

Pro

Usor manevrabil.

Contra

Pe aplicatie nu este de gasit.pur si simplu nu apare si astfel nu pot utiliza aplicatia. Comanda mi se pare c-am greoie, nu pot seta perioada in functie de suprafata.
7 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marian 16.07.2020 08:44
Produsul este ok.

Pro

Avertizare sonora pana se activeaza lampa.

Contra

Stecher cu 2 pini lamela. Verificati la primirea coletului sa aveti adaptorul necesar pentru prizele europene. Eu l-am primit ulterior.
10 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alecs 09.07.2020 17:38
Recomand cu încredere. Instalarea e un pic mai dificilă dar, odată configurate, nu mai ai treabă cu ele. Dacă se mai ieftinesc un pic atunci am de gând să mai cumpăr încă câteva mai ales că, mai nou, Covid-ul a luat-o iarăşi razna :)

Pro

Lămpile (am luat mai multe şi la un preţ mai mare decât cel actual) funcţionează super-ok. Partea de IoT mă ajută foarte mult pentru că le pot comanda de la distanţă fără să mă duc în locaţiile în care le-am instalat. Pentru aplicaţia de Android selectaţi mai întâi la Region "China mainland" pentru că altfel nu vi le găseşte.

Contra

Aplicaţia de Android se deconectează după un timp şî asta indiferent dacă vă conectaţi pe 4G sau pe WiFi (se pare că foloseşte un token de auth care expiră după un timp). Aşa că va trebui să vă reautentificaţi periodic.
4 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Toncea Cristian 02.07.2020 15:55
Ok

Pro

Ok! Pare sa-si faca treaba, macar se simte mirosul de ozon dupa incheierea ciclului.

Contra

Pachetul nu contine si adaptorul de priza us-eu, cum ar fi normal, si nu poate fi folosita asa cum e primita in colet.
11 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Miron Cristian 07.06.2020 13:00
Raport calitate/preț bun.

Pro

Pare bine lucrată

Contra

Mijia Home me de pe iPhone nu recunoaște codul qr
9 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
dava 28.05.2020 11:06
e ok produsul, e important ca nu functioneaza cand sesiseaza prezenta umana deoarece evita accidentele.
4 din 9 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
SZABO TIBERIU 21.05.2020 16:19
E f. buna
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
BONCAN Octavian Dumitru 20.05.2020 16:06
Buna dpdv constructiv si functional; are senzor protectie care stinge lampa in prezenta miscarii la 3metri de ea. Scanand un cod QR din carte (totul este in chineza noroc de descrierea in romana de pe evomag) se obtine un link de unde se dowloadeaza softul pentru telefon si poti porni lampa folosind programul lampii instalat pe telefon , obligatoriu wifi in casa, de asta spun in titlu, ca pentru batrani este foarte greu sa faca aceste lucruri: scanare qr, download soft lampa, instalare wifi. Fara wifi se porneste din butoanele aferente lampii. Era mult mai simplu cu o telecomanda normala cu cei trei timpi inscriptionati pe ea: 15'-30'-45' (minute) . SFAT: Scanati sau printati pagina cu qr din carte, daca se pierde codul QR, la o noua instalare, nu veti putea sa o folositi prin telefon.

Pro

buna

Contra

greu de utilizat pentru batranii fara smartphone
19 din 23 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu