În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)
Xiaomi Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)   Caracteristici principale:   Dezinfectare multi directionala ? Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare. Lampa este potrivita pentru dezinfectarea camerelor din locuinte, in hoteluri, sali de 3787471 5 2
499.00 In stock
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) Buna dpdv constructiv si functional; are senzor protectie care stinge lampa in prezenta miscarii la 3metri de ea. Scanand un cod QR din carte (totul este in chineza noroc de descrierea in romana de pe evomag) se obtine un link de unde se dowloadeaza softul pentru telefon si poti porni lampa folosind programul lampii instalat pe telefon , obligatoriu wifi in casa, de asta spun in titlu, ca pentru batrani este foarte greu sa faca aceste lucruri: scanare qr, download soft lampa, instalare wifi. Fara wifi se porneste din butoanele aferente lampii. Era mult mai simplu cu o telecomanda normala cu cei trei timpi inscriptionati pe ea: 15'-30'-45' (minute) . SFAT: Scanati sau printati pagina cu qr din carte, daca se pierde codul QR, la o noua instalare, nu veti putea sa o folositi prin telefon.
5
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru) E f. buna

Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)

COD: [ Xiaomi 210456 ] ID: 3787471
799,00 Lei
-38%
(mai ieftin cu 300,00 lei)
499,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier în București:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Offer
799,00 Lei
-38%
(mai ieftin cu 300,00 lei)
499,00 Lei
(TVA inclus)
Lampa Bactericida/Virucida UVC Xiaomi Five Smart (Negru)

Scurta descriere

 

Caracteristici principale:
 
 • Dezinfectare multi directionala ? Microorganisme distruse: bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare.
Lampa este potrivita pentru dezinfectarea camerelor din locuinte, in hoteluri, sali de clase, dezinfectarea cumparaturilor, etc
 
 • 99,9% Rata de sterilizare UVC
Dezinfectarea, igienizarea si sterilizarea UVC are o aplicabilitate larga, care corespunde normelor din domeniul medical
 
 • Lampa Philips de cea mai inalta calitate
Tub Philips de inalta calitate cu putere de 35W, riscul de poluare cu mercur este redus la minim. Tuburile au o durata de functionare de pana la 9000 ore, iar ulterior calitatea lampii scade cu doar 20%
 
 • Dispozitiv compact, usor de transportat si depozitat
Designul H-type permite o iradiere 360grade a incaperii, iar dimensiunile reduse facilitateaza depozitarea lampii in orice spatiu
 
 • Strat protector rezistent UVC integrat
Extrem de durabil
 
 • Conectare inteligenta
Dispozitivul poate fi controlat prin intermediul aplicatiei Mijia, inclusiv prin comenzi vocale.
 
 • Alerta de atentionare pentru a parasi incaperea
Sistem inteligent de atentionare pentru ca nimeni sa nu se afle in raza de actiune a dispozitivului cand incepe procesul de dezinfectare. Protectie speciala pentru a preveni posibilitatea ca un copil sa porneasca dispozitivul. La 30 secunde dupa pornire si indepartea de dispozitiv, va incepe procesul de dezinfectare.
 
Lampa Bactericida si virucida cu UV este un dispozitiv inteligent pentru dezinfectarea incaperilor, cu o raza de actiune de 20-30m. Are o rata de sterilizare de 99.9%, distrugand orice microorganism bacterian, viral sau fungic.
 
Lampa functioneaza cu tub Philips de inalta calitate cu putere de 35W, care are 3 caracteristici importante: eficienta, consum redus de energie si durabilitate. Astfel, consumul pentru 12 ore de functionare este de doar 0,38kwh, iar durata de functionare a tuburilor este de 9000 ore, spre deosebire de alte tuburi care functioneaza pentru maxim 3200 ore. In plus, dupa cele 9000 de ore, tuburile scad eficacitatea cu doar 20%, continuand astfel sa functioneze la un nivel satisfacator. Este important de mentionat ca lampa contine 1/10 din nivelul de mercur pe care il are un termometru clasic.
 
Dispozitivul are functii inteligente de protectie bazate pe senzorul sensibil integrat. Astfel, acesta porneste la 30secunde dupa ce este pornit si nimeni nu se afla in raza sa de actiune. Daca in timpul functionarii cineva se apropie de lampa (om sau animal de companie) aceasta se va opri automat si isi va relua activitatea in momentul in care acea persoana se indeparteaza din raza sa de actiune. Totodata, acest dispozitiv dispune de o protectie speciala pentru a preveni posibilitatea ca un copil sa il porneasca. Aceste aspecte fac ca dispozitivul sa fie extrem de sigur de utilizat atat acasa cat si la birou, in sali de clasa etc.
 
Lampa este realizata din materiale durabile anti-UVC, extrem de rezistente, avand o structura stabila care rezista in timp. Are dimensiunile de 240x120x120mm.
 
Principiul de functionare: radiatie UV emisa de un tub cu descarcare în vapori de mercur.Lungimea de unda a radiatiei luminoase (253,7 nm), reprezinta un maxim pentru efectul bactericid.
 
Modul de utilizare este extrem de facil, avand un buton unic pentru pornire. De asemenea, lampa poate fi controlata de pe telefon prin intermediul aplicatiei dedicate, facilitand astfel utilizarea zilnica.
 
Manual de utilizare in Limba Romana aici !
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipLampa Bactericida/Virucida UVC
Culoare produsNegru
Consum energieConsum (W)35
Adauga review

Review-uri

SZABO TIBERIU 21.05.2020 16:19
E f. buna
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
BONCAN Octavian Dumitru 20.05.2020 16:06
Buna dpdv constructiv si functional; are senzor protectie care stinge lampa in prezenta miscarii la 3metri de ea. Scanand un cod QR din carte (totul este in chineza noroc de descrierea in romana de pe evomag) se obtine un link de unde se dowloadeaza softul pentru telefon si poti porni lampa folosind programul lampii instalat pe telefon , obligatoriu wifi in casa, de asta spun in titlu, ca pentru batrani este foarte greu sa faca aceste lucruri: scanare qr, download soft lampa, instalare wifi. Fara wifi se porneste din butoanele aferente lampii. Era mult mai simplu cu o telecomanda normala cu cei trei timpi inscriptionati pe ea: 15'-30'-45' (minute) . SFAT: Scanati sau printati pagina cu qr din carte, daca se pierde codul QR, la o noua instalare, nu veti putea sa o folositi prin telefon.

Pro

buna

Contra

greu de utilizat pentru batranii fara smartphone
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu