Polite de Perete si Rafturi

Filtrare produse

Pret

23,42 Lei
760,00 Lei

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Polita suspendata Tricero Tafoya
 189,00 Lei -15%mai ieftin cu 29,00 lei160,00 Lei
Vandut de evoMAG
Polita suspendata Tricero Cardona
 259,00 Lei -7%mai ieftin cu 19,00 lei240,00 Lei
Vandut de evoMAG
Set polite suspendate Tricero Collado
 479,00 Lei -12%mai ieftin cu 59,00 lei420,00 Lei
Vandut de evoMAG
Ordonare dupa
Spatiul din casa ta nu e folosit cu adevarat eficient pana nu adaugi polite si rafturi. O polita bine plasata poate contribui la o organizare desavarsita, dar si la un efect decorativ placut. 
 
Fiecare camera poate avea de castigat dupa adaugarea unui raft de perete. Un raft asimetric cu carti poate deveni vedeta unui living. In dormitor, un raft simplu iti poate pune in valoare amintiri, obiecte decorative, suveniruri, cutii de bijuterii sau chiar plante. In bucatarie, poti monta o polita suspendata pentru condimente, ca sa ai acces mai usor la ele atunci cand gatesti. Versatilitatea rafturilor si politelor in orice proiect de design interior este greu de egalat. 
 
Atunci cand doresti sa depozitezi obiecte, insa rafturile nu sunt cea mai potrivita solutie, ti-ar putea fi util un cos de depozitare incapator. In plus, un model pliabil te asigura ca acesta nu va ocupa spatiu daca, la un moment dat, nu ai nevoie de el. 
 
Pentru o amenajare completa a casei tale, adauga rafturi complementare stilului acesteia. In acest magazin online, poti gasi rafturi si polite moderne sau traditionale, discrete sau incapatoare, in culori puternice sau clasice, toate la preturi foarte convenabile.