Masute de Cafea pentru Living

Filtrare produse

Pret

360,00 Lei
1.140,00 Lei

Producator

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Ordonare dupa
Atunci cand te relaxezi pe canapea, o masuta de cafea iti va spori cu siguranta confortul. Cu masuta living potrivita, poti avea la indemana tot ce ai nevoie: de la telefon si telecomenzi, la reviste si o bautura delicioasa. In plus, masuta de cafea e esentiala pentru servire
 
Daca obisnuiesti sa fii gazda, e ideal sa ai o masuta suficient de incapatoare pentru gustarile si racoritoarele oferite musafirilor. De asemenea, masuta pentru living iti poate imbunatati aspectul camerei, mai ales daca optezi pentru un model mai special, prin forma, material sau culoare. Iar in acest magazin online, poti comanda masute cu un design deosebit la un raport foarte bun intre calitate si preturi. 
 
Pentru o amenajare interioara echilibrata, alege culori in armonie cu cele existente in living. In ceea ce priveste alegerea materialelor, masutele din lemn si PAL au avantajul rezistentei, in raport cu cele de sticla. In cazul anumitor modele, o forma inedita inseamna totodata un spatiu de depozitare in plus, sau un spatiu suplimentar pentru decoratiuni.