Raporteaza o problema
Atomizor Ruris A109S, 2.2 CP, 14L + Masca + Ochelari + Salopeta
Ruris Atomizor Ruris A109S, 2.2 CP, 14L + Masca + Ochelari + Salopeta   Pentru protecția culturilor, stropirea eficientă și rapidă a acestora este esențială. Tocmai de aceea, recent, a intrat în gama noastră de produse atomizorul RURIS A109S, care reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să obți 3799266
769.00 In stock

Atomizor Ruris A109S, 2.2 CP, 14L + Masca + Ochelari + Salopeta

COD: [ 10912020 ] ID: 3799266
869,00 Lei
-12%
(mai ieftin cu 100,00 lei)
769,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: n/a Lei
(Pret fara taxa verde: 769,00 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
869,00 Lei
-12%
(mai ieftin cu 100,00 lei)
769,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: n/a Lei
(Pret fara taxa verde: 769,00 Lei)
Atomizor Ruris A109S, 2.2 CP, 14L + Masca + Ochelari + Salopeta

Scurta descriere

 
Pentru protecția culturilor, stropirea eficientă și rapidă a acestora este esențială. Tocmai de aceea, recent, a intrat în gama noastră de produse atomizorul RURIS A109S, care reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să obțină o recoltă bogată.
 
Noua motorizare de 2.2 CP, cu consum redus de carburant, permite cel mai bun randament de pulverizare pe orizontală și verticală. Datorită motorului compact, pompa Booster este redimensionată pentru a permite o acoperire și mai mare față de cea standard.
 
Acoperirea de stropire mare, consumul redus de carburant și zgomotul diminuat al motorului, poziționează atomizorul A109S pe podiumul noii generații de echipamente de stropit cu motor termic.
Aparatul este dotat cu un rezervor cu o capacitate de 14 litri, utilizatorul putând folosi atât substanțe lichide, cât și granulate. Atomizorul RURIS A109S beneficiază de o pompă booster, care permite stropirea la 90 de grade, fiind ideală pentru aplicarea tratamentelor la înălțime, cum este cazul pomilor. Distanța de pulverizare pe orizontal este de 12 metri, în condiții normale, iar înălțimea maximă ajunge până la 10 metri. Pentru o pulverizare foarte fină, atomizorul dispune de un kit format dintr-un filtru de lichide și o diuză injector, care ajută la dispersia optimă, evitându-se astfel pierderi nedorite de substanță. Aceasta poate fi realizată prin poziționarea unuia dintre cele șase orificii ale filtrului situat pe capacul gradat, care acoperă diuza injector. Diuza și filtrul se folosesc doar pentru substanțe lichide.
 
Pentru o utilizare cât mai simplă, RURIS A109S vine cu un mâner ergonomic, multifuncțional, pe care se află comenzile START/STOP, dar și o clapetă care permite reglarea accelerației, fără să fie nevoie de apăsare constantă a acestuia. Clapeta este setată la nivelul dorit, menținându-se aceeași turație pe tot parcursul utilizării.
 
Toate materialele și componentele au fost atent selecționate pentru a rezista la soluții chimice foarte dure. Astfel mediul și solul sunt protejate, cumpărătorul are garanția unei utilizări îndelungate. Confortul în timpul exploatării este important pentru noi, de aceea, atomizorul RURIS A109S vine cu bretele căptușite și spate capitonat, care susțin perfect greutatea aparatului.
 
 
Atomizor RURIS A 109 S
 
MotorTez
Ciclu de funcţionare2 timpi
Putere motor2,2 CP
Capacitate cilindrică41,5 cmc
Sistem de aprindereElectronic
PornireManuală
CombustibilBenzină fără plumb
Capacitate rezervor combustibil1.4l
Consum mediu combustibil1 l/h
Amestec carburant25 ml ulei/ litru de benzină
Capacitate rezervor soluţie14l
Trepte de pulverizare
(ceaţă, picătură, jet)4
Viteză de refulare100 m/s
Tip jet stropirePicătură/ceaţă
Distanţă maximă de stropire orizontală12m
Distanţă maximă de stropire verticală10m
Pompă de presiuneDA
Pulverizare îngrășăminteDA
Greutate13 kg
 
 
Pentru fisa tehnica click aici !
 
Pentru manual de utilizare click aici !
 
Pentru punerea echipamentului in functiune, va rugam contactati cel mai apropiat partener Ruris. Lista completa, o gasesti dand click aici.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAtomizor
Greutate13 kg