Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart
Gardena Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart Click aici pentru manualul in limba romana Prezentarea mașinii de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart Gardena Sileno life 750 smart este potrivită pentru suprafeţe cu iarbă de până la 750 m2 și este capabilă să facă față te 3809866
5699.99 Out of stock

Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart

COD: [ 19113-32 ] ID: 3809866
5.699,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.700,00 Lei
(TVA inclus)
Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart

Descrierea produsului Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart

Click aici pentru manualul in limba romana

Prezentarea mașinii de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart

Gardena Sileno life 750 smart este potrivită pentru suprafeţe cu iarbă de până la 750 m2 și este capabilă să facă față terenului denivelat și chiar pantelor cu înclinaţie de până la 35 la sută datorită tracțiunii puternice a roților din spate. Rezultatul este întotdeauna un gazon perfect întreținut. Dacă este necesar, robotul de tuns iarba se încarcă în stația de încărcare. Cablul de delimitare, care este foarte simplu de așezat, stabilește zona pe care va tunde Gardena Sileno life 750 smart. Tunde în mod repetat vârfurile ierbii cu margini ascuțite ca şi lama de ras. Iarba tunsă rămâne astfel pe gazon ca îngrășământ natural. Mașina de tuns iarba robotiz Gardena Sileno life 750 smart poate fi controlată printr-o aplicație de pe un dispozitiv mobil.

De asemenea, este ușor de reglat înălțimea de tuns - de la 20 la 50 mm.
 
 
Fără efort
Aşezaţi-vă confortabil și bucuraţi-vă de grădina D-voastră! Mașina Dvs. de tuns iarba robot va prelua munca asociată cu gazonul. Resturile fine de iarbă rămân pe gazon ca îngrășământ natural care promovează o creștere bună și economisește timp prețios când puteți face alte lucruri.
 
 
Rezultate excelente de tăiere - nu este nevoie să curăţaţi iarba tăiată
Tunsul continuă, dar blând a tuturor tipurilor de iarbă oferă gazonului un aspect proaspăt, verde. Resturile fine de iarbă rămân pe gazon ca îngrășământ natural, astfel scăpaţi de curăţarea ierbii cosite. Folosește principiul mulcingului, recomandat de experți.
 
 
De asemenea, funcționează şi pe ploaie
Gardena mașina de tuns iarba robot, nu o deranjează nici vremea de vară cu averse. A fost dezvoltată pentru a servi toată ziua și pentru a funcționa corect fără supraveghere și indiferent de condițiile meteorologice.
 
 
Ideală pentru gazon mediu și complex
Mașina de tuns iarba robot Gardena Sileno life 750 smart taie până la 750 de metri pătrați de gazon automat, în mod fiabil, fără dungi și uniform. De asemenea, gestionează fără problemă spaţile şi pasaje strămte. Stația de încărcare poate fi reglată foarte flexibil fără aproape nicio restricție.
 
 
Instalare uşoară
Asistentul de programare vă ghidează prin meniul intuitiv și după introducerea dimensiunii gazonului și a perioadelor de timp preferate de tuns, calculează independent planul de tuns cu care va lucra Gardena Sileno life 750 smart. Nu sunt necesare calcule complexe și programare. Planul de tuns poate fi ajustat sau corectat ușor, dacă este necesar.
 
 
Curățare ușoară garantată
Gardena Sileno life 750 smart este construită astfel încât un jet simplu de apă din furtunul de grădină va îndepărta murdăria, praf și reziduurile de iarbă de pe carcasa, cuțitele și roțile.
 
 
Siguranță maximă
Cablul de delimitare determină zona de tuns în mod flexibil și fiabil - asigurându-se că mașina de tuns iarbă robotizată va acţiona doar în zona delimitate. Un senzor de coliziune extrem de sensibil împiedică mașina de tuns iarba robot să lovească obstacolele din grădină. În cazul în care maşina se ridică de pe sol, lamele se vor opri imediat, prevenind astfel rănirea.
 
 
Protecția împotriva furtului
Protecția anti-furt fiabilă asigură funcțile precum alarma, blocare și cod PIN. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru mașina D-voastră de tuns iarbă robot, chiar dacă se tunde iarba în cel mai îndepărtat punct al grădinii dvs.
 
 
Controlează Gardena cu ajutorul telefonului
Folosind aplicația inteligentă GARDENA smart pentru iOS, Android și web gratuit, veți avea întotdeauna controlul asupra grădinii D-voastră, indiferent unde vă aflați. Făcând clic pe ecran, puteți aduce informații importante și puteți ajusta în mod convenabil toate setările pentru lucrările din grădină în funcție de cerințele D-voastră. Reglați setările pentru dimensiunea gazonului, setați programul săptămânal al maşini și definiți zonele de tuns ... totul din confortul smartphone-ului.
 
 
Gardena Gateway pentru conectare la un sistem inteligent
Aşezaţi-vă, relaxați-vă și lăsați-o pe GARDENA Smart System să aibă grijă de grădina D-voastră. Ușor de instalat, ușor de utilizat. Toate într-o singură aplicație pentru smartphone. Fie că sunteți într-o călătorie de afaceri sau în vacanță - cu sistemul inteligent GARDENA smart veți știi întotdeauna ce se petrece în grădina D-voastră. Obțineți informații de ultimă oră despre stare ei printr-o simplă apăsare pe buton și controlați cu ușurință irigarea și îngrijirea gazonului în orice moment. Vă veţi întoarce întotdeauna acasă știind că grădina este îngrijită perfect. Pentru a vă conecta la sistemul Smart așa-numitul Gateway care face parte din pachetul maşinilor de tuns iarba cu eticheta inteligente. În plus față de o mașină de tuns iarbă robot și de irigare automată, puteți conecta prize, diverşi senzori, telecomenzi etc.
 
 
 
Conexiune de dispozitive individuale prin Lemonbeat
Gateway-ul inteligent creează o conexiune de rețea wireless între toate sistemele smart GARDENA și aplicația GARDENA smart App. Conexiunile stabile și sigure sunt realizate folosind tehnologia radio verificată și testată. Două antene integrate de înaltă performanță asigură o conexiune stabilă și sigură pe suprafețe mari.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipMasina de tuns iarba robot
Reglare inaltime3 trepte
Inaltime de taiere20 - 50 mm
Suprafata recomandata (m2)750
Greutate (Kg)8
Vezi mai mult