Raporteaza o problema
Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno +2000
Gardena Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno +2000 Prezentarea mașinii de tuns iarba robot Gardena Sileno+ 2000     Gardena Sileno+ 2000 este potrivită pentru suprafeţe cu iarbă de până la 2000 m² și este capabilă să facă față terenului denivelat și chiar pantelor cu înclinaţi 3808522
8699.99 In stock

Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno +2000

COD: [ 04050-60 ] ID: 3808522
8.699,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 8.698,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 14 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.700,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 8.699,00 Lei)
Masina de tuns iarba robot Gardena Sileno +2000

Scurta descriere

Prezentarea mașinii de tuns iarba robot Gardena Sileno+ 2000
 
 
Gardena Sileno+ 2000 este potrivită pentru suprafeţe cu iarbă de până la 2000 m² și este capabilă să facă față terenului denivelat și chiar pantelor cu înclinaţie de până la 35 la sută datorită tracțiunii puternice a roților din spate. Rezultatul este întotdeauna un gazon perfect întreținut. Dacă este necesar, robotul de tuns iarba se încarcă în stația de încărcare. Cablul de delimitare, care este foarte simplu de așezat, stabilește zona pe care va tunde Gardena Sileno+ 2000. Tunde în mod repetat vârfurile ierbii cu margini ascuțite ca şi lama de ras. Iarba tunsă rămâne astfel pe gazon ca îngrășământ natural.
 

 

De asemenea, este ușor de reglat înălțimea de tuns - de la 20 la 60 mm.
 
 
Mai mult timp pentru relaxare
Faceți-vă confortabil și relaxați-vă! Mașina d-voastră de tuns iarba robot se ocupă de tunderea ierbii în locul D-voastră. Resturile fine de iarbă rămân pe gazon ca îngrășământ natural. Susţine o creștere bună și vă economisește timpul prețios în timpul căruia puteți face alte lucruri.
 
 
Îngrijirea excelentă a gazonului
Mașina de tuns iarbă robot Gardena tunde gazonul singură și se încarcă după necesități în stația de încărcare. Lamele de precizie taie iarba curat. Și datorită Sensor Cut System, mașina de tuns iarbă robot Gardena Sileno+ 2000 nu crează dungi pe gazon. Reglarea înălțimii de tăiere este foarte ușoară și se face fără unelte.
 
 
Rezultate excelente de tăiere - nu este nevoie să curăţaţi iarba tăiată
Tunsul continuă, dar blând a tuturor tipurilor de iarbă oferă gazonului un aspect proaspăt, verde. Resturile fine de iarbă rămân pe gazon ca îngrășământ natural, astfel scăpaţi de curăţarea ierbii cosite. Folosește principiul mulcingului, recomandat de experți.
 
 
Funcționare fiabilă
Funcţia EasyPassage permite maşini de tuns iarbă robot să tundă cu ușurință pasajele înguste, fără a părăsi pista. Carcasa din plastic rezistentă la impact, face ca robotul de tuns iarba să fie destul de rezistent. Nici vremea caldă de vară nu îl va descuraja. Datorită funcționalități fiabile, lucrează independent de condițiile meteorologice, chiar și în ploaie.
 
 
Multe avantaje
Mașina de tuns iarba robot Gardena Sileno+ 2000 gândește singură. Este echipată cu tehnologia SensorControl, care determină intensitatea creșterii ierbii și își adaptează funcționarea (în special frecvența de tăiere).
 
 
Ideală pentru peluze complexe
Structurile de grădini mari și accidentate nu fac probleme tăierii maşinii robot Gardena Sileno+ 2000. Această mașină de tuns iarba se deplasează pe gazon complet automat, în mod fiabil și nu lasă urme.
 
 
Protecția împotriva furtului
Protecția anti-furt fiabilă asigură funcțile precum alarma, blocare și cod PIN. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru mașina D-voastră de tuns iarbă robot, chiar dacă se tunde iarba în cel mai îndepărtat punct al grădinii dvs.
 
 
Sigură pentru mediul înconjurător
Senzorii pentru înclinaţie, ridicare și distanța lungă dintre corpul maşini și lame asigură siguranță suplimentară pentru oameni și animale. De exemplu, atunci când cositoarea este ridicată, discul de lamă se oprește imediat pentru a preveni rănirea. Mașina de tuns iarba robotizată poate fi oprită oricând cu un buton de oprire mare, ușor accesibil.
 
 
Posibilitatea de a cumpăra căsuţă de protecție pentru cositoare
Pentru o protecție suplimentară a mașinii de tuns iarba robot împotriva condițiilor meteorologice extreme, cum ar fi ploi abundente, grindină, lumina soarelui pe termen lung sau crengile și conurile care cad, oferim opțiunea de a achiziționa o căsuţă specială. Căsuţa sau garajul sunt compatibile cu seria Rx0Li și o montaşi pur și simplu la baza de încărcare a robotului.
 
Căsuţa nu este inclusă în pachetul robotului de tuns iarbă.
 
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipMasina de tuns iarba robot
Latime de taiere (cm)22
Inaltime de taiere20 - 60 mm
Suprafata recomandata (m2)2000
Greutate (Kg)9.7