Raporteaza o problema
Aparat de taiere Velt CUT 60 Plasma, 60 A, 230 V, monofazat
Velt Aparat de taiere Velt CUT 60 Plasma, 60 A, 230 V, monofazat   Velt CUT-60 Plasma Invertor Profesional IGBT (230V) este noul model de aparat de taiere cu plasma din gama Velt.   Acest model inlocuieste vechiul Velt CUT 50 si aduce imbunatari precum:   Curent de taiere mai mare (60A 230V); Adanci 3760823 5 2
1469.00 In stock
Aparat de taiere Velt CUT 60 Plasma, 60 A, 230 V, monofazat Balance calitate pret....
5
Aparat de taiere Velt CUT 60 Plasma, 60 A, 230 V, monofazat Un aparat profesional
5

Aparat de taiere Velt CUT 60 Plasma, 60 A, 230 V, monofazat

COD: [ 7735000060 ] ID: 3760823
2.249,00 Lei
-35%
(mai ieftin cu 780,00 lei)
1.469,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.249,00 Lei
-35%
(mai ieftin cu 780,00 lei)
1.469,00 Lei
(TVA inclus)
Aparat de taiere Velt CUT 60 Plasma, 60 A, 230 V, monofazat

Scurta descriere

 

Velt CUT-60 Plasma Invertor Profesional IGBT (230V) este noul model de aparat de taiere cu plasma din gama Velt.
 
Acest model inlocuieste vechiul Velt CUT 50 si aduce imbunatari precum:
 
Curent de taiere mai mare (60A 230V);
Adancime de taiere mai mare;
Regulator de aer incorporat in carcasa aparatului;
Functie taiere 2T/4T design modern si finisaje de foarte buna calitate;
Fanta de taiere ingusta si neteda.
Velt CUT 60 este dotat cu functia 2T/4T, care il face un aparat versatil si foarte comod de utilizat. Cu alte cuvinte, aceasta functie va permite sa utilizati aparatul in doua moduri:
 
2T: La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata operatiei de taiere, iar eliberarea lui determina stingerea arcului;
4T: La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pentru a obtine arcul electric. Pe durata taierii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Taierea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului. Aceasta functie ajuta in mod special in momentul in care aparatul de taiere este montat la o masa de taiere CNC.
Prevazut cu ventilare fortata si protectie termica. Este ideal pentru debitarea unei game variate de materiale: inox, otel carbon, aluminiu, cupru si materiale compozite. Aparatul de debitare cu jet de plasma Velt CUT-60 Plasma Invertor Profesional este fabricat avand la baza tehnologia IGBT, tehnologie revolutionara in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor de gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Astfel, aparatele de debitat cu plasma Velt sunt compacte si eficiente energetic. Taietoarele cu jet de plasma profesionale Velt permit incarcari la capacitate maxima de pana la 60% din timp.
 
Domeniu de utilizare:
 
Aparatul de taiere cu jet de plasma Velt CUT-60 Plasma Invertor Profesional este recomandat pentru aplicatii industriale, ateliere de productie si reparatii, lucrari de intretinere si montaj.
 
Constructie:
 
Aparatul are carcasa robusta, din metal rezistenta la conditii dure de lucru. Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului. Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru preselectarea curentului de taiere, fara trepte. Amperajul se poare regla din amper in amper sau din zece in zece amperi. Acest lucru fiind posibil aparasand pe potentiometru. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii. Regulatorul de presiune a aerului este incorporat in carcasa aparatului.
 
Nota:
 
Elementele consumabile ce echipeaza torta de taiere sufera o uzura accentuata in procesul de debitare. Aceasta uzura este normala, iar viteza cu care se produce depinde de factori multiplii. Va recomandam sa va aprovizionati cu consumabile inaintea inceperii unor lucrari de amploare.
 
Recomandari: Capacitatea maxima de taiere a unui aparat de debitat cu jet de plasma reprezinta cea mai mare grosime a materialului pentru care aparatul poate efectua penetrarea acestuia. Capacitatea maxima poate fi atinsa doar pentru anumite materiale si numai in conditii optime de lucru. Pentru a obtine o taietura curata, si o viteza de taiere optima este recomandat ca grosimea materialului sa nu depasasca 50-60% din capacitatea maxima de penetrare a aparatului pentru oteluri sau 25-30% pentru aluminiu.
 
Atentionare:
 
Pentru a putea functiona, aparatul necesita alimentare cu aer comprimat. Debitul de aer comprimat necesar si presiunea acestuia sunt mentionate in sectiunea caracteristici tehnice.
 
Avertisment:
 
Utilizarea acestui produs necesita o calificare de specialitate. Nu permiteti persoanelor neinstruite sa utilizeze acest aparat. Cititi cu atentie manualul de instructiuni inainte de utilizare.
Detalii tehnice
Carcateristici generaleTip produsAparat de taiere cu plasma
Gradul de protectieIP21
Putere absorbita (kW)7.89
Tensiune in gol254 V
Debit aer comprimat120 L/min
Presiune aer comprimat5 bari
Greutate (Kg)10
Adauga review

Review-uri

Popovici Narcis 03.12.2020 13:46
Un aparat profesional

Pro

Fata de alte modele de aparate de taiere cu plasma similare, modelul CUT60 marca Velt, are filtru apa ulei inclus in aparat, deci nu trebuie achizitionat; iar golirea lui se face prin spatele aparatului.

Contra

nu exista
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Jorj Albert Jereb 11.11.2019 19:43
Balance calitate pret....

Pro

Lucreaza excelent ,stabil arcul ,pilot arcul chiar isi face treaba.

Contra

Fara filtru apa ulei ,a trebuit sa cumpar unul separat
6 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu