Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Generator curent electric trifazat Könner & Söhnen KS 7000E-3, 13 CP, Autonomie 17 h, Pornire cheie, Benzina (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric trifazat Könner & Söhnen KS 7000E-3, 13 CP, Autonomie 17 h, Pornire cheie, Benzina (Albastru/Negru) Link descarcare manual utilizare. Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb! Recomandari tip ulei SAE10W 30-40 Tutorial umplere ulei   Generatorul electric trifazat pe benzina KS 7000E- 3830853
4699.00 Out of stock

Generator curent electric trifazat Könner & Söhnen KS 7000E-3, 13 CP, Autonomie 17 h, Pornire cheie, Benzina (Albastru/Negru)

COD: [ KS 7000E-3 ] ID: 3830853
5.599,00 Lei PRP
4.699,00 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 900,00 Lei
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.599,00 Lei PRP
4.699,00 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 900,00 Lei
Generator curent electric trifazat Könner & Söhnen KS 7000E-3, 13 CP, Autonomie 17 h, Pornire cheie, Benzina (Albastru/Negru)

Descrierea produsului Generator curent electric trifazat Könner & Söhnen KS 7000E-3, 13 CP, Autonomie 17 h, Pornire cheie, Benzina (Albastru/Negru)

Link descarcare manual utilizare.

Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40

Tutorial umplere ulei

 
Generatorul electric trifazat pe benzina KS 7000E-3 a marcii germane Könner & Söhnen  este o alegere excelenta pentru alimentarea cu energie electrica de urgenta sau permanenta a unei case, garaj, atelier sau ferma. Datorita marimii si greutatii sale reduse, acesta poate fi utilizata pentru campare, evenimente in aer liber, lucrari de gradina, servicii municipale si rutiere sau constructii. Generatoarele Könner & Söhnen sunt proiectate in Germania si dispun de certificate de calitate UE, pastrandu-si pozitia de lider pe piata europeana. Peste 10 ani de experienta in productia de generatoare, utilizarea materialelor de inalta calitate si a componentelor fiabile, testarile efectuate la fiecare etapa de productie ne permit permit sa oferim un produs de o calitate deosebit de inalta la un raport optim pret-calitate.
 
MOTOARE FIABILE DE MARCA 
 
Special pentru marca Konner & Sohnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la incercari si testari pe mai multe niveluri, acest lucru facandu-le atat de fiabile. Motoarele performante Konner & Sohnen indeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.
 
 
MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE 
 
Motoarele Konner & Sohnen indeplinesc toate standardele mondiale si europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe si nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor si fiecare generator are propriul numar de serie, ceea ce ne permite sa monitorizam aspectele legate de calitatea productiei si a serviciilor post-vanzare.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT IN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICA 
 
Panoul de control ergonomic al generatorului va permite sa controlati cu usurinta functionarea acestuia datorita localizarii convenabile a functiilor: un ecran modern LED (cu contor de ore, frecventa, tensiune), pornire electrica, intrerupator de urgenta (intrerupator de circuit), senzor de nivel scazut al uleiului, borne, terminale si altele.
 
 
ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100% 
 
Generatoarele TM Konner & Sohnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fara a se deteriora pentru a asigura o functionare fiabila pe termen lung a grupului electrogen.
 
 
REZERVOR DIN OTEL 
 
Generatoarele «Konner & Sohnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din otel de capacitate mai mare, care prelungeste timpul de functionare al generatorului fara realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai usoara.
 
 
AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRATIILOR 
 
Toate modelele de generatoare Konner & Sohnen sunt prevazute cu talpi din cauciuc pentru a reduce vibratiile. Datorita suporturilor de cauciuc, generatorul in timpul functionarii nu va deteriora suprafata pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgaria.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Putere maxima (kVA)5.5
Putere nominala (kVA)5.0
Tensiune nominala (V/Hz)400 V / 50 Hz
Numar fazeTrifazat
Tip motor4 timpi
Putere motor (CP)13
Tip combustibilBenzina
Capacitate cilindrica (cm³)389
Turatie nominala (rpm)3000
Sistem pornireManual
Electric
LpA (dB)72
LwA (dB)97
Autonomie17 ore
Capacitate rezervor combustibil (L)25
Indice Protectie (IP)23 M
Dimensiuni (mm)590 x 700 x 545
Greutate (Kg)80.8
Vezi mai mult