Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iEG S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iEG S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru) Link descarcare manual de utilizare.   Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb! Recomandari tip ulei SAE10W 30-40 Tutorial umplere ulei   Generatorul pe GPL/ benzină de tip invert 3837724 5 1
6499.00 In stock
Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iEG S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru) Pornește extrem de ușor : doar rotești demarorul , apeși pe butonul roșu și dai lent pe “ Se descurca și soția , deosebit de bine gândită pornirea motorului . Eu il folosesc doar pe gaz momentan , m-a impresionat sa văd ca practic nu miroase in curte de la noxe . Pe Econimy merge mai stabil , îmi place . Mie îmi dude lejer : pompa submersibilă (1200W) , TV , frigider , laptopurile, becuri si ce mai am mărunte prin casa ). Oscilam între asta si cel de 2 kW, acum cred ca îmi ducea si cel de 2 consumatorii mei. dar acum asta e . Recomand pt cine își permite achiziția Merita banii
5

Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iEG S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)

COD: [ KS 4000iEG S (silent, GPL/benzina) ] ID: 3837724
6.499,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
6.499,00 Lei
(TVA inclus)
Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iEG S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)

Descrierea produsului Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iEG S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)

Link descarcare manual de utilizare.
 
Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40

Tutorial umplere ulei

 
Generatorul pe GPL/ benzină de tip invertor KS 4000iEG S al mărcii germane Könner & Söhnen în carcasă izolată fonic este o sursă de energie electrică compactă, practic silențioasă. O caracteristică cheie a acestui model este faptul că produce un curent electric cu unda sinusoidală pură.
 
Modul Economy vă permite să reduceți consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici prin reducerea turației motorului. Alternatorul cu înfășurare din cupru și motorul puternic K&S garantează o utilizare fără probleme și pe termen lung și îndeplinesc toate standardele europene de calitate. Prezența afișajului LED oferă posibilitatea de a controla funcționarea generatorului intr-un mod mai eficient și de a efectua întreținerea tehnică în timp util.
 
UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ
 
Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.
 
 
GPL/BENZINA
 
Funcționează atât pe benzină, cât și pe gaz (propan-butan), iar setul include tot ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza gazul în calitate de combustibil: un furtun cu reductor care se conectează la butelie și asigură fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar să conectați generatorul la butelie și să porniți motorul.
 
 
UTILIZARE VERSATILĂ
 
Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.
 
 
NIVEL REDUS DE ZGOMOT
 
Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 62 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.
 
 
MODUL ECONOMIE
 
Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.
 
 
MOTOR ROBUST
 
Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.
 
 
AFIȘAJ MULTIFUNCȚIONAL LED 6 ÎN 1
 
Ecranul multifuncțional LED 6 în 1 afișează următorii indicatori: indicatorul de încărcare, nivelul de carburant, ora, tensiunea, frecvența, nivelul de ulei, supraîncărcarea, starea de funcționare.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC
 
Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V/1A, 5V/2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.
 
 
ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE
 
Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.
 
 
KIT DE TRANSPORT
 
Generatoarele de tip inverter KS sunt echipate cu un sistem de transport pentru o transportare facilă. Două roți și un mâner care se ridică în timpul transportării generatorului, asigură un transport confortabil.
 
 
ACCESORII SUPLIMENTARE

 

Inclus: șurubelniță, cheie tubulară cu mâner.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Putere maxima (kVA)4.0
Putere nominala (kVA)3.5
Tensiune nominala (V/Hz)230/50
Model motorKS 240i
Tip motor4 Timpi, 1 Cilindru, Racit cu aer
Putere motor (CP)7.5
Tip combustibilBenzina/GPL
Capacitate cilindrica (cm³)223
Sistem pornireManual
Electric
LpA (dB)66
LwA (dB)91
Capacitate rezervor combustibil (L)12.5
Dimensiuni (mm)620 x 440 x 510
Greutate (Kg)40
Adauga review

Review-uri

Remus 09.02.2022 22:18
★★★★★
Pornește extrem de ușor : doar rotești demarorul , apeși pe butonul roșu și dai lent pe “ Se descurca și soția , deosebit de bine gândită pornirea motorului . Eu il folosesc doar pe gaz momentan , m-a impresionat sa văd ca practic nu miroase in curte de la noxe . Pe Econimy merge mai stabil , îmi place . Mie îmi dude lejer : pompa submersibilă (1200W) , TV , frigider , laptopurile, becuri si ce mai am mărunte prin casa ). Oscilam între asta si cel de 2 kW, acum cred ca îmi ducea si cel de 2 consumatorii mei. dar acum asta e . Recomand pt cine își permite achiziția Merita banii

Pro

Desing modern , pornire super ușoară , silențios ca pentru un generator de 4 kW , bine gândit
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult