Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iE S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iE S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina (Albastru/Negru) Link descarcare manual de utilizare.   Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb! Recomandari tip ulei SAE10W 30-40 Tutorial umplere ulei   Generatoarele pe benzină cu invertor sunt 3837723
5499.99 Out of stock

Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iE S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina (Albastru/Negru)

COD: [ KS 4000iE S ] ID: 3837723
5.999,00 Lei PRP
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 499,01 Lei
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
5.999,00 Lei PRP
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 499,01 Lei
Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iE S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina (Albastru/Negru)

Descrierea produsului Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 4000iE S, 7.5 CP, Pornire motor manuala/electrica, Benzina (Albastru/Negru)

Link descarcare manual de utilizare.
 
Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40

Tutorial umplere ulei

 
Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele de o putere cuprinsă între 1.8 și 8.0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură o undă sinusoidală pură și o frecvență de 50 Hz, ceea ce permite funcționarea fiabilă a dispozitivelor electronice sensibile și de înaltă precizie.
 
Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V. Motoarele generatoarelor de tip inverter K&S au un mod Economy, care permite exploatarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.
 
UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ
 
Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.
 
 
MOTOR ROBUST
 
Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.
 
 
SISTEM DE PORNIRE RAPIDĂ MOTOR 3 ÎN 1
 
Întrerupător universal motor 3 în 1 pentru cea mai ușoară și mai practică pornire a generatorului, combină funcțiile de robinet de carburant, de intrare de aer și de demaror electric.
 
 
MODUL ECONOMIE
 
Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.
 
 
AFIȘAJ MULTIFUNCȚIONAL LED 6 ÎN 1
 
Ecranul multifuncțional LED 6 în 1 afișează următorii indicatori: indicatorul de încărcare, nivelul de carburant, ora, tensiunea, frecvența, nivelul de ulei, supraîncărcarea, starea de funcționare.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC
 
Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V/1A, 5V/2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.
 
 
NIVEL REDUS DE ZGOMOT
 
Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 62 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.
 
 
ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE
 
Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.
 
 
KIT DE TRANSPORT
 
Generatoarele de tip inverter KS sunt echipate cu un sistem de transport pentru o transportare facilă. Două roți și un mâner care se ridică în timpul transportării generatorului, asigură un transport confortabil.
 
 
ACCESORII SUPLIMENTARE

 

Inclus: șurubelniță, cheie tubulară cu mâner.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Putere maxima (kVA)4.0
Putere nominala (kVA)3.5
Tensiune nominala (V/Hz)230/50
Numar fazeMonofazat
Model motorKS 240i
Tip motor4 Timpi, 1 Cilindru, Racit cu aer
Putere motor (CP)7.5
Tip combustibilBenzina
Capacitate cilindrica (cm³)223
Sistem pornireManual
Electric
LpA (dB)66
LwA (dB)91
Capacitate rezervor combustibil (L)12
Indice Protectie (IP)IP23M
Dimensiuni (mm)630 x 475 x 570
Greutate (Kg)40
Vezi mai mult