Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 2000i S, 2.5 CP, Autonomie 5 h, Priza 1 x 16 A, Pornire motor manuala,, Benzina (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 2000i S, 2.5 CP, Autonomie 5 h, Priza 1 x 16 A, Pornire motor manuala,, Benzina (Albastru/Negru) Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele de o putere cuprinsă între 1,8 și 8,0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură o undă sinusoidal 3829438
3199.00 Pre-order

Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 2000i S, 2.5 CP, Autonomie 5 h, Priza 1 x 16 A, Pornire motor manuala,, Benzina (Albastru/Negru)

COD: [ KS 2000i S ] ID: 3829438
3.199,00 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.199,00 Lei
(TVA inclus)
Generator curent electric tip inverter Könner & Söhnen KS 2000i S, 2.5 CP, Autonomie 5 h, Priza 1 x 16 A, Pornire motor manuala,, Benzina (Albastru/Negru)

Scurta descriere

Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele de o putere cuprinsă între 1,8 și 8,0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură o undă sinusoidală pură și o frecvență de 50 Hz, ceea ce permite funcționarea fiabilă a dispozitivelor electronice sensibile și de înaltă precizie.
 
Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO 5. Motoarele generatoarelor de tip inverter K&S au un mod Economy, care permite exploatarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.
 
UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ
 
Unitatea electronică integrată controlată prin microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.
 
 
MOTOR ROBUST
 
Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.
 
 
MODUL ECONOMIE
 
Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini relativ mici prin scăderea turațiilor motorului.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC
 
Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvență, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, două ieșiri USB (5V / 1A, 5V / 2.1A), priză 230 V și terminal de împământare.
 
 
NIVEL REDUS DE ZGOMOT
 
Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 62 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.
 
 
ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

 

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Tip motor4 timpi
Putere motor (CP)2.5
Capacitate cilindrica (cm³)79.7
Sistem pornireManual
Autonomie5 ore
Capacitate rezervor combustibil (L)4
Dimensiuni (mm)510 x 310 x 525
Greutate (Kg)15.6