Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Generator curent electric monofazat Könner & Söhnen KS 7000E ATS, 13 CP, Autonomie 17 h, Benzina (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric monofazat Könner & Söhnen KS 7000E ATS, 13 CP, Autonomie 17 h, Benzina (Albastru/Negru) Una dintre caracteristicile unice ale generatoarelor noastre este unitatea ATS încorporată (comutator de transfer automat). Această funcție permite generatorului să monitorizeze curentul de la rețea și să pornească automat în caz de întrerupe 3830830
4699.00 Out of stock

Generator curent electric monofazat Könner & Söhnen KS 7000E ATS, 13 CP, Autonomie 17 h, Benzina (Albastru/Negru)

COD: [ KS 7000E ATS (automatic transfer switch) ] ID: 3830830

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Generator curent electric monofazat Könner & Söhnen KS 7000E ATS, 13 CP, Autonomie 17 h, Benzina (Albastru/Negru)

Scurta descriere

Una dintre caracteristicile unice ale generatoarelor noastre este unitatea ATS încorporată (comutator de transfer automat). Această funcție permite generatorului să monitorizeze curentul de la rețea și să pornească automat în caz de întrerupere a alimentării, apoi să se oprească automat la restabilirea sursei de alimentare. Este deosebit de utilă în cazul folosirii grupului de către femei sau persoane în vârstă, la plecare de acasă, pentru obiecte cu temperatură severă.
 
La modelele altor mărci pentru a îndeplini această funcție, trebuie să cumpărați echipamente voluminoase și scumpe, care necesită instalare suplimentară și costisitoare. În cazul acestui model, unitatea este deja încorporată în generator, iar instalarea unui astfel de generator este deosebit de simplă, iar costul acestor modele «Könner & Söhnen» este pentru orice buget.
 
MOTOARE FIABILE DE MARCĂ
 
Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Motoarele performante Könner & Söhnen îndeplineșc toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.
 
 
MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE
 
Motoarele Könner & Söhnen îndeplinesc toate standardele mondiale și europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor și fiecare generator are propriul număr de serie, ceea ce ne permite să monitorizăm aspectele legate de calitatea producției și a serviciilor post-vânzare.
 
 
SISTEM ATS INTEGRAT
 
Panoul de control al generatorului cu funcția ATS (comutator de transfer automat) este prevăzut cu terminale de alimentare, comutator ATS și indicator de funcționare ATS.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT ÎN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICĂ
 
Panoul amplasat în mod convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe afișaj permit un control ai sarcinii echipamentului și o întreținere tehnică în timp util a generatorului, prelungindu-i durata de funcționare.
 
 
230V SAU 400V
 
Seria prezentată include modele pentru consumatori monofazici și trifazici. Panoul de comandă al generatorului cu funcția ATS este prevăzut cu bornele de alimentare corespunzătoare de 230V și 400V.
 
 
ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%
 
Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.
 
 
CONTACTORI DE COMUTARE
 
Contactoarele fiabile de comutare din 100% cupru au o capacitate crescută de 40 A, ceea ce asigură o performanță pe termen lung, în condiții sigure a sistemului ATS.
 
 
SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ
 
Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți motorul rapid, acest lucru făcându-se fără prea mult efort.
 
 
REZERVOR DIN OȚEL
 
Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.
 
 
 
AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR
 
Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită suporturilor de cauciuc, generatorul în timpul funcționării nu va deteriora suprafața pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.
 

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Tensiune nominala (V/Hz)230/50
Model motorKS 390
Tip motor4 Timpi, 1 Cilindru, Racit cu aer
Putere motor (CP)13
Capacitate cilindrica (cm³)389
Sistem pornireManuala
Automata
Electrica
LpA (dB)70
LwA (dB)95
Autonomie17 ore
Capacitate rezervor combustibil (L)25
Conector iesire1 x 16A
1 x 32A
Dimensiuni (mm)680 x 545 x 550
Greutate (Kg)76.8