Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Nou! Generator curent electric Könner & Söhnen KS 3000E, 7 CP, Autonomie 15 h, Benzina (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric Könner & Söhnen KS 3000E, 7 CP, Autonomie 15 h, Benzina (Albastru/Negru) MOTOARE FIABILE DE MARCĂ   Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Moto 3830851
2199.99 Pre-order

Nou! Generator curent electric Könner & Söhnen KS 3000E, 7 CP, Autonomie 15 h, Benzina (Albastru/Negru)

COD: [ KS 3000E ] ID: 3830851
Disponibil in 24 zile.
2.199,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.200,00 Lei
(TVA inclus)
Disponibil in 24 zile.
Nou! Generator curent electric Könner & Söhnen KS 3000E, 7 CP, Autonomie 15 h, Benzina (Albastru/Negru)

Scurta descriere

MOTOARE FIABILE DE MARCĂ
 
Special pentru marca Könner & Söhnen, inginerii germani au creat seria de motoare K&S, supuse timp de multe ore la încercări și testări pe mai multe niveluri, acest lucru făcându-le atât de fiabile. Motoarele performante Könner & Söhnen îndeplineșc toate standardele europene de calitate, inclusiv standardul modern de mediu EURO V.
 
 
MOTOARE CU NUMERE DE SERIE INDIVIDUALE
 
Motoarele Könner & Söhnen îndeplinesc toate standardele mondiale și europene de calitate, inclusiv pe cele referitoare la nivelul de emisii de noxe și nivelul de zgomot. Acest lucru este dovedit de certificatele de calitate emise la nivel european. Fiecare motor și fiecare generator are propriul număr de serie, ceea ce ne permite să monitorizăm aspectele legate de calitatea producției și a serviciilor post-vânzare.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, AMPLASAT ÎN MOD CONVENABIL, CU PORNIRE ELECTRICĂ
 
Panoul de control ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință funcționarea acestuia datorită localizării convenabile a funcțiilor: un ecran modern LED (cu contor de ore, frecvență, tensiune), pornire electrică, întrerupător de urgență (întrerupător de circuit), senzor de nivel scăzut al uleiului, borne, terminale și altele.
 
 
ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%
 
Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.
 
 
REZERVOR DIN OȚEL
 
Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.
 
 
AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

 

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită suporturilor de cauciuc, generatorul în timpul funcționării nu va deteriora suprafața pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Tensiune nominala (V/Hz)230/50
Model motorKS 210
Putere motor (CP)7
Tip combustibilBenzina
Sistem pornireManual
Electric
Autonomie15 ore
Capacitate rezervor combustibil (L)15
Greutate (Kg)46.1