Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Generator curent electric Könner & Söhnen KS 10000EG, 18 CP, Autonomie 15 h, Pornire electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)
Könner&söhnen Generator curent electric Könner & Söhnen KS 10000EG, 18 CP, Autonomie 15 h, Pornire electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru) Link descarcare manual utilizare.   Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb! Recomandari tip ulei SAE10W 30-40 Tutorial umplere ulei   Generatoarele GPL/benzină din seria DUAL FUEL 3830857
6343.99 Out of stock

Generator curent electric Könner & Söhnen KS 10000EG, 18 CP, Autonomie 15 h, Pornire electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)

COD: [ KS 10000E G ( GPL /benzina) ] ID: 3830857

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Generator curent electric Könner & Söhnen KS 10000EG, 18 CP, Autonomie 15 h, Pornire electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)

Descrierea produsului Generator curent electric Könner & Söhnen KS 10000EG, 18 CP, Autonomie 15 h, Pornire electrica, Benzina/GPL (Albastru/Negru)

Link descarcare manual utilizare.
 
Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40

Tutorial umplere ulei

 
Generatoarele GPL/benzină din seria DUAL FUEL produse de Könner & Söhnen sunt în prezent cele mai populare printre clienți datorită eficienței și preocupării pentru mediul înconjurător. Generatorul poate funcționa atât pe benzină, cât și pe gaz lichefiat (propan-butan).
 
Funcționarea generatorului pe gaz mărește durata de viață a motorului. Sunt incluse toate conexiunile necesare pentru butelie: generatorul este prevăzut cu un furtun de gaz lichefiat și două reductoare de presiune; tot ce trebuie să faceți este să conectați generatorul la butelie. Generatorul nu este compatibil cu conectarea la conducta de gaz. Dacă este necesar, modelele GPL/benzină pot fi ușor trecute la modul benzină. Motorul de mare putere K&S cu un singur cilindru în patru timpi, răcit cu aer asigură o funcționare stabilă și fiabilă a generatorului.
 
KIT
 
Pachetul include tot ce aveți nevoie pentru a utiliza GPL drept combustibil:
1. Reductor încorporat care asigură alimentarea cu gaz în timpul funcționării motorului, previne scurgerile de gaz și întrerupe alimentarea cu gaz atunci când generatorul este oprit.
2. Furtunul de 1.5 m lungime pentru conectarea unei butelii de gaz asigură o conexiune convenabilă.
3. Furtunul este echipat cu un reductor suplimentar care este montat la butelie pentru a crește fiabilitatea conductei de gaz. Astfel se reduce presiunea și se elimină posibilitatea supraîncărcării racordului la gaz. Doar conectați generatorul la butelie și porniți motorul.
 
 
MOTOR RESPECTUOS FAȚĂ DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
 
GPL — este un combustibil mai ecologic și pur. Utilizând gazul drept combustibil sunt eliberate mai puține emisii de substanțe nocive în atmosferă.
 
 
ALEGERE ECONOMICĂ
 
Utilizarea gazului drept combustibil reduce semnificativ costurile cu combustibilul necesar pentru funcționarea dispozitivului, iar diferența de valoare între generatorul alimentat cu benzină și generatorul hibrid DUAL FUEL de la TM K&S se amortizează rapid.
 
 
UTILIZARE VERSATILĂ
 
Puteți utiliza generatorul atât cu o butelie de gaz portabilă, cât și cu o cisternă de depozitare a gazului staționară (cisternă). Conexiunea trebuie făcută de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie să depășească 16 Bar.
 
 
EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ A MOTORULUI
 
Când este alimentat cu gaz lichefiat, motorul are mai puține vibrații, astfel încât facilitează funcționarea lungă și stabilă a generatorului și crește durata de viață a motorului.
 
 
ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%
 
Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC, COMOD
 
Panoul de control ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință funcționarea acestuia datorită localizării convenabile a funcțiilor: un ecran modern LED (contor ore, frecvență, tensiune), pornire electrică, întrerupător de urgență (întrerupător), senzor de nivel scăzut al uleiului, prize, terminale și altele.
 
 
REZERVOR DIN OȚEL
 
Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.
 
 
AMORTIZOARE PENTRU REDUCEREA VIBRAȚIILOR

 

Toate modelele de generatoare Könner & Söhnen sunt prevăzute cu tălpi din cauciuc pentru a reduce vibrațiile. Datorită suporturilor de cauciuc, generatorul în timpul funcționării nu va deteriora suprafața pe care e plasat, iar carcasa acestuia nu se va zgâria.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipGenerator curent electric
Putere maxima (kVA)8.0
Putere nominala (kVA)7.5
Tensiune nominala (V/Hz)230/50
Numar fazeMonofazat
Model motorKS 440
Tip motor4 Timpi, 1 Cilindru, Racit cu aer
Putere motor (CP)18
Tip combustibilBenzina/GPL
Capacitate cilindrica (cm³)440
Sistem pornireManual
Electric
LpA (dB)71
LwA (dB)96
Autonomie15 ore
Capacitate rezervor combustibil (L)25
Indice Protectie (IP)23 M
Dimensiuni (mm)680 x 545 x 550
Greutate (Kg)86.5
Vezi mai mult