Vă informăm că departamentul de Customer Care întâmpină probleme tehnice în preluarea apelurilor. Vă așteptăm pe email la adresa customercare@evomag.ro. Mulțumim! 

Raporteaza o problema
Aparat de sudura compact PROWELD tip Invertor MINI 140PI
Proweld Aparat de sudura compact PROWELD tip Invertor MINI 140PI Tehnologie Este construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica ra 3578982
583.99 Out of stock

Aparat de sudura compact PROWELD tip Invertor MINI 140PI

COD: [ 4550MINI140PI ] ID: 3578982
679,00 Lei
-14%
(mai ieftin cu 95,01 lei)
583,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
679,00 Lei
-14%
(mai ieftin cu 95,00 lei)
584,00 Lei
(TVA inclus)
Aparat de sudura compact PROWELD tip Invertor MINI 140PI

Scurta descriere

Tehnologie

Este construit avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor) - ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura Proweld pot fi utilizate la capacitate maxima pana la 60% din timp. Cu alte cuvinte pot sa functioneze avand curentul de sudura reglat la maximum pana la 6 minute dupa care necesita o pauza de numai 4 minute pentru racire.

Domeniu de utilizare

Este un aparat pentru sudura monofazat, tip invertor, recomandat in special pentru sudarea cu electrozi inveliti in curent continuu, prin procedeul MMA (Manual Metal Arc). Sudeaza cu toate tipurile de electrozi inveliti (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.) o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, etc
Este recomandat pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii, in atelierele productie generala, in agricultura etc.

Constructie

Aparatul are carcasa robusta, din metal si material plastic rezistenta la conditii dure de lucru. Este prevazuta cu banda de umar pentru transportul apatatului de sudura.
Componentele electronice de mare putere sunt racite eficient prin intermediul radiatoarelor din aluminiu incorporate in aparat, la care se adauga electro-ventilatoare cu debit mare de aer. Temperatura interna a aparatului este monitorizata in permanenta, iar in cazul in care depaseste limita maxima admisa, functionarea aparatului de sudura este suspendata pana cand temperatura interna coboara la valori normale de functionare. Acest ansamblu de racire si protectie termica extinde durata de viata a aparatului.

Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un singur potentiometru pentru reglarea curentului de sudare, fara trepte. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.

Set de livrare:

    - Cablu cu cleste portelectrod si conector TEB 10-25.
    - Cablu cu cleste de masa si conector TEB 10-25.
    - Masca de mana din material plastic.
    - Perie de sarma cu ciocanel pentru zgura, cod de comanda: 4550000403
    - Curea pentru transport.
    - Ambalaj din carton.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTensiune230V
TipInvertor sudura
Curent de sudura (A)20-140
Clasa de izolatiea transformatoruluiH
Caracteristici tehniceDimensiuni (mm)240 x 130 x 180
Greutate (Kg)5