Review: Laptop Fujitsu LIFEBOOK A514

0
1463

Fujitsu Lifebook A514 este un model nou de laptop conceput si produs in primele luni ale anului 2016, prin urmare design-ul este unul cat se poate de recent, solid, sobru si in acelasi timp usor futurist pentru sectorul laptopurilor de buget din care face parte.

Procesorul este un Intel Core I3 cu cip video Intel HD 4400 suficient de puternic pentru a decoda in bune conditii un stream video 4K de pe Youtube si cu siguranta suficient de puternic pentru a decoda fara probleme orice format video la rezolutie full HD, deci din punct de vedere al filmelor, serialelor, browsing-ului pe net si jocurilor browser-based suntem acoperiti.

Cei 4 Gb de ram impreuna cu HDD-ul integrat de 500 Gb isi fac treaba pentru inceput si pot fi usor inlocuiti sau upgradati fie cu mai mult ram fie prin inlocuirea cu un SSD in vitor a HDD-ului ce poate fi foarte usor transformat mai apoi intr-un spatiu aditional de stocare pentru laptop prin achizitia si montarea sa de exemplu intr-un rack USB 3.0. […]

Aflati mai multe despre acest model de laptop urmarind clipul de prezentare de pe canalul nostru de Youtube.

Laptop Fujitsu LIFEBOOK A514 (Procesor Intel® Core™ i3-4005U (3M Cache, 1.70 GHz), Haswell, 15.6″, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics 4400, Baterie 6 celule) in oferta evoMAG.ro. Click aici!

Lasa un raspuns