Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Nou! Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator
President Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator   Display generosDisplay-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, este iluminat si afiseaza canalul, nivelul emisiei / receptiei, f 3909424
956.99 In stock

Nou! Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator

COD: [ PNI-TXPR611 ] ID: 3909424
956,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
957,00 Lei
(TVA inclus)
Nou! Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator

Descrierea produsului Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator

Statie radio CB portabila President RANDY III AM/FM, Roger Beep, ASC, ANL, NB, HI-CUT, CTCSS / DCS, acumulator 

 

 

Display generos

Display-ul este generos, raportat la dimensiunile statiei, este iluminat si afiseaza canalul, nivelul emisiei / receptiei, frecvenbta radio, Banda de lucru alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului statie radio CB portabila President RANDY III.

  

Echipata pentru utilizarea in autoturism

Acum puteti profita de avantajele multiple ale celei mai performante statii radio CB portabile de la President in autoturismul dumneavoastra. Statia vine cu adaptor dedicat cu mufa de bricheta si mufa de antena radio si incape in palma (asemanator unui walkie talkie). 

Statia poate fi utilizata cu o singura mana fara nici o problema. Pe langa acestea, dimensiunile reduse va permit sa o asezati fie in suportul dedicat din colet , fie in cotiera, sau in spatiile de depozitare de la bordul oricarui autoturism.

  

Echipata pentru utilizarea in camp sau parcare

 O raritate printre statiiler adio CB sunt cele care pot fi folosite in aer liber. In general statiile radio CB pot fi utilizate doar in autoturism cu antena pe cupola.

 Spre deosebire de majoritatea Statia radio portabila Randy III vine cu acumulator si antena cu filet pentru utilizarea in camp deschis, parcari sau alte zone din apropierea zonelor cu trafic. 

In acest mod de exterior "Outdoor" statia permite aceeasi comunicare in babda CB, banda de comunicare a conducatorilor de autoturisme.

  

Ecran multi-color

Statia vine cu ecran iluminat in 7 culori interschimbabile.

Astfel prin accesarea meniului aveti acces la cele 7 culori si o puteti alege pe cea dorita sau pe cea care se potriveste cel mai bine cu ambientul autoturismului dumneavoastra.

  

Functii multiple

Desi este o statie de dimensiuni mici, vine cu o multitudine de functii: ASC reglabil, scanare canale, Dual watch, blocare tastatura, iluminare ecran,  ANL, Hi-Cut, EMG, Putere high/low (4W/1W), CTCSS, DCS etc.

  

Multi Band

Pentru cei ce folosesc alte benzi de comunicatie, utilizate in alte tari ale Europei, statia este prevazuta cu posibilitatea schimbarii normei de lucru in corespondenta cu fiecare tara in parte.

Detalii despre fiecare banda se regasisc in manualul de utilizare detaliat.

  

Putere reglabila

Puterea de emisie reglabila High/Low este utila atat in anumite tari din UE unde este reglementata prin lege diferit de Romania, cat si in momentele cand statia se foloseste in camp deschis pentru a economisi din baterie.

 

Detalii tehnice

CaracteristiciFrecventa26.965 - 27.405 MHz
Numar canaleAM/FM
Capacitate baterie1800 mAh
AlteleDual Watch Scanare canale Blocare tastatura VOX Roger Beep Ecran multicolor ASQ Filtru zgomot Canale urgenta Functia Compander CTCSS / DCS (coder/deco
Caracteristici fiziceGreutate (g)305