Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 10 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Ulei motor Valvoline Synpower Xtreme XL-III c3 SAE, 5W-30, 1L
Valvoline Ulei motor Valvoline Synpower Xtreme XL-III c3 SAE, 5W-30, 1L Uleiul de motor este componenta masinii noastre cea mai solicitata, dar si cea mai folosita, dupa combustibil. Principala sarcina a uleiul este sa usureze frecarea dintre piesele metalice, dar si sa curete interiorul motorului, sa contribuie la izolare, 1622488
41.38 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Ulei motor Valvoline Synpower Xtreme XL-III c3 SAE, 5W-30, 1L

COD: [ VAL SYN XL C3 5W30 1 ] ID: 1622488
41,38 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
41,38 Lei
(TVA inclus)
Ulei motor Valvoline Synpower Xtreme XL-III c3 SAE, 5W-30, 1L

Scurta descriere

Uleiul de motor este componenta masinii noastre cea mai solicitata, dar si cea mai folosita, dupa combustibil. Principala sarcina a uleiul este sa usureze frecarea dintre piesele metalice, dar si sa curete interiorul motorului, sa contribuie la izolare, sa combata rugina si sa raceasca motorul.
Uleiurile de motor Valvoline™ depăşesc cele mai recente standarde de performanţă ale producătorilor de motoare de marcă.
 
Uleiurile de motor SynPower sunt formulate cu baze complet sintetice si beneficiaza de avantajele unei tehnologii de aditivare de ultima ora. Uleiurile de motor SynPower ajuta la imbunatatirea performantelor depasind ultimele standarde stabilite de cei mai renumiti producatori de motoare, indeplinind in acelasi timp cerintele pentru consum si emisii scazute dar si intervale extinse de schimb.
 
Uleiul de motor SynPower XTREME XL-III C3 5W30 este un ulei 100% sintetic recomandat pentru cele mai moderne motoare Volkswagen (VW, Audi, Seat, Skoda), BMW si Mercedes-Benz cu schimburi la intervale lungi.
Impedica acumularea depunerilor in filtrele de particule diesel. Asigura lubrifiere corecta si la temperaturi scazute.
Reduce formarea namolului si a cenusei.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipUlei Motor
CompatibilitateDiesel / Benzina
Cantitate (L)1
Tip uleiSintetic
Norme ACEAC3
Norme, Reglementari, OmologariBMW LL-04
MB-Approval 229.51
Porsche C30
VW 50400/50700
MB-229.31
Vascozitate5W-30