Raporteaza o problema
Kit Statie radio CB President Johnson II + Microfon inteligent Dual Mike cu Bluetooth 6 pini
President Kit Statie radio CB President Johnson II + Microfon inteligent Dual Mike cu Bluetooth 6 pini ECRAN GENEROS   Ecranul LCD de dimensiuni generoase afiseaza majoritea functiilor si indicatorilor necesare utilizarii in conditii normale. Printre acestea putem enumera: standardul de tara, numarul canalui utilizat, functiile de reducere a parazit 3798636
2000.00 In stock

Kit Statie radio CB President Johnson II + Microfon inteligent Dual Mike cu Bluetooth 6 pini

COD: [ MID-PRESPK04 ] ID: 3798636
2.000,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 13:00
Livrare prin curier:Se livreaza in maine zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.000,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Statie radio CB President Johnson II + Microfon inteligent Dual Mike cu Bluetooth 6 pini

Scurta descriere

ECRAN GENEROS
 
Ecranul LCD de dimensiuni generoase afiseaza majoritea functiilor si indicatorilor necesare utilizarii in conditii normale. Printre acestea putem enumera: standardul de tara, numarul canalui utilizat, functiile de reducere a parazitilor ce apar atat in momentul transmisiei cat si atunci cand nu se emite, functia local sau Hi Cut. Iluminarea atat a display-ului cat si a butoanelor este un aspect des intalnit in gama superioara ce ajuta conducatorul auto mai ales noaptea. S-meterul prezent si el pe ecranul LCD ne ofera informatii cu privere la puterea de emisie/receptie a statiei radio CB.
 
 
PUTERE
 
Statia radio President Johnson II 12 / 24 V ASC respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.
president
 
40 CANALE
 
Statia radio CB President Johnson II 12 / 24 V ASC corespunde ultimelor standarde CB europene. Ca si optiune unica, statia are un comutator pentru schimbarea tipului de modulatie ceea ce va permite selectarea modului de operare.
 
AUTOMATIC SQUELCH CONTROL
 
Statia ofera utilizatorilor sai functia ASQ, squelch automat, care se preteaza in majoritate situatiilor de receptie. Pe modul FM intr-un anumit canal liber zgomotul poate fi suparator. Cu functia Squelch puteti reduce acest zgomot, dar in acelasi timp si semnalele care sunt prea slabe pentru a fi receptionate corespunzator. 
president
 
 
 
CONVERTOR 12-24 V
Statia radio CB President Johnson II 12 / 24 V ASC poate fi montata atat pe autoturisme cu alimentare 12V, cat si pe camioane sau TIR-uri cu alimentare 24V.
 
 
 
 
Performante
Microfonul Dual Mike este noul microfon CB de la Midland ce isi face debutul in mediul online cu tehnologie dual Bluetooth care permite conectarea catre statia CB si smartphone prin aplicatia CBTalk, simultan .
 
 
Compatibilitate
Microfonul este compatibil cu statiile Midland M20/Alan 48/Alan 78/220/248/121 insa poate fi si adaptat pentru orice statie radio cu 6 pini, indiferent de marca.
 
 
Design
Inovativ si functional, Dual Mike este  echipat cu un buton de tip double-push (PTT), si afisaj luminos pentru vizualizarea rapida a notifcarilor (culoarea se schimba in functie de tipul notificarii) .
 
Pe langa butonul de PTT (push to talk) utilizat pentru a emite, microfonul este dotat si cu butoane + / - pentru schimbarea canalului.
 
 
Pachet complet
Microfon
 
Cablu micro-ubs pentru reincarcare
 
Suport microfon cu suport adeziv
 
 

 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAM-FM
Canale40
Frecventa 26.965 - 27.405 MHz
Alimentare13.2 V c.c
Pini microfon6 pini
Sensibilitate (20dB SINAD)0,5 mV – 113 dBm (AM / FM)
Putere audio3 W
Distorsiune semnal audiomai mic de 3 % @ 1 KHz
Putere emisie4 W
Curent absorbit400 mA nominal / 1000 mA max
Dimensiuni (L x H x A / Greutate)52 x 170 x 150 / 1 kg
Caracteristici specialeASQ reglabilDa
Dual WatchDa
Scanare canaleDa
Buton canale urgentaDa
Pachetul contineStatie radioDa
Microfon statie radioDa