Raporteaza o problema
Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI S75 cu magnet
Midland Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI S75 cu magnet Putere de emisie 4W   Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.     Statie mobila   Una din cele mai apreciate statii, exceleaza prin dimensiunile mic 3674656
311.99 In stock

Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI S75 cu magnet

COD: [ MID-PACK15 ] ID: 3674656
340,99 Lei
-9%
(mai ieftin cu 29,00 lei)
311,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
340,99 Lei
-9%
(mai ieftin cu 28,99 lei)
312,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI S75 cu magnet

Scurta descriere

Putere de emisie 4W
 
Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.
 
 
Statie mobila
 
Una din cele mai apreciate statii, exceleaza prin dimensiunile mici, usurinta in utilizare si performantele foarte bune atat pe receptie cat si pe emisie in canalele de infotrafic si nu numai.
 
 
40 canale
Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic.
 
 
FM/AM
 
Alan 100 Plus B va permite comunicare in ambele tipuri de benzi : AM si FM. De asemenea, este dotata si cu selector rapid al canalelor de urgenta si infotrafic internationale si anume 9-19.
 
 
Microfon cu 4 pini
 
Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale, usor de manevrat si este de tip electret cu mufa cu 4 pini.
 
 
Gata de drum
 
Puteti utiliza produsul in orice masina, deoarece este una din cele mai mici statii CB de pe piata. Robusta si cu un design placut, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau deranja.
 
 
Performante antena CB
 
Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2:1, putere maxima aplicata 250 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.
 
 
Distanta de comunicare
 
Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel, distanta de comunicare de 10 km se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
 
 
Lungime antena
 
Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare raza de actiune. Antena din acest kit are o lungime de 76 cm (baza magnetica inclusa).
 
 
Baza magnetica
 
Baza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, lungime suficienta pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 125 mm. Magnetul puternic ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.
 
 
Unghi reglabil
 
Aceasta antena poate fi inclinata cu ajutorul surubului cu fluture cu care este prevazuta, pentru a intra in pasaje, garaje sau parcari cu inaltime mica. In afara de aceste situatii nu se recomanda o inclinare mai mare de 30 de grade deoarece poate afecta performantele antenei.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAM-FM
Canale40
Frecventa26.965 - 27.405 MHz
Alimentare12 V
Pini microfon4 pini
Sensibilitate (20dB SINAD)mai mare de 1 µV (AM/FM)
Putere audio2 W
Putere emisie4 W
Modulatie90% +/- 5%
Curent absorbit2A
Dimensiuni (mm)110 x 45 x 140
Caracteristici specialeASQ - Squelch automatDa
Potentiometru RF GainDa
Buton canale urgentaDa
Pachetul contineStatie radioDa