Raporteaza o problema
Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet
Midland Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet Putere de emisie 4W   Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.     Statie mobila   Midland M Zero Plus este cea mai mica statie radio CB mobila de la 3674677
362.99 In stock

Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet

COD: [ MID-PACK16 ] ID: 3674677
362,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 12:00
Livrare prin curier:Se livreaza in maine zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
363,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Statie radio CB Midland M Zero Plus + Antena PNI ML160 cu magnet

Scurta descriere

Putere de emisie 4W
 
Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.
 
 
Statie mobila
 
Midland M Zero Plus este cea mai mica statie radio CB mobila de la Midland. Aceasta exceleaza prin dimensiunile mici, usurinta in utilizare dar si prin performantele foarte bune atat pe receptie cat si pe emisie in canalele de infotrafic si nu numai.
 
 
Canale
 
Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 MHz utilizate pentru infotrafic.
 
 
FM/AM
Statia Midland M Zero Plus permite comunicarea in banda FM, utilizata in Romania, dar si in banda AM, atunci cand calatoriti in afara tarii.
 
 
Performante antena PNI ML160
 
Performanta produsului PNI ML160 este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 600 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.
 
 
Distanta de comunicare antena
 
Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
 
 
Lungime antena
 
Lungimea antenei PNI ML160 este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
 
 
Pachet complet
 
Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, baza magnetica, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.
 
 
Baza magnetica
 
Baza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 145 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAM-FM
Canale40
Frecventa26.965 - 27.405 MHz
Alimentare12 V
Pini microfon4 pini
Sensibilitate (20dB SINAD)mai mare de 1 µV (AM/FM)
Putere audio2 W
Putere emisie4 W
Modulatie90% +/- 5%
Curent absorbit2A
Dimensiuni (mm)110 x 45 x 140
Caracteristici specialeASQ - Squelch automatDa
Potentiometru RF GainDa
Buton canale urgentaDa
Pachetul contineStatie radioDa