Raporteaza o problema
Kit Statie radio CB Midland Alan 100 + Antena Midland ML145 cu magnet 120/pl (Negru)
Midland Kit Statie radio CB Midland Alan 100 + Antena Midland ML145 cu magnet 120/pl (Negru) Putere 4W   Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.     Statie mobila   Una din cele mai apreciate statii, exceleaza prin dimensiunile mici, usurint 3674649
384.99 Limited Availability

Kit Statie radio CB Midland Alan 100 + Antena Midland ML145 cu magnet 120/pl (Negru)

COD: [ MID-PACK10 ] ID: 3674649
384,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
385,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Statie radio CB Midland Alan 100 + Antena Midland ML145 cu magnet 120/pl (Negru)

Scurta descriere

Putere 4W
 
Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.
 
 
Statie mobila
 
Una din cele mai apreciate statii, exceleaza prin dimensiunile mici, usurinta in utilizare si performantele foarte bune atat pe receptie cat si pe emisie in canalele de infotrafic si nu numai.
 
 
40 canale
 
Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic.
 
 
FM/AM
Alan 100 Plus B va permite comunicare in ambele tipuri de benzi: AM si FM. De asemenea, este dotata si cu selector rapid al canalelor de urgenta si infotrafic internationale si anume 9-19.
 
 
Microfon cu 4 pini
 
Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale, usor de manevrat si este de tip electret cu mufa cu 4 pini.
 
 
Performante antena
 
Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, putere maxima aplicata 400 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.
 
 
Distanta de comunicare
 
Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti, pot duce la micsorarea acestei distante.
 
 
Lungime antena
 
Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune. Antena Midland ML145 are o lungime de 160 cm.
 
 
Baza magnetica
 
Baza magnetica din pachet este prevazuta cu un cablu de 3 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, are un diametru de 125 mm si un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari.
 
 
Pachet complet
 
Acest kit este gata de montaj avand in pachet: statia radio, antena CB, baza magnetica cu cablu si mufa PL259, imbus pentru calibrare.
 
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAM-FM
Canale40
Frecventa 26.965 - 27.405 MHz
Alimentare12 V
Pini microfon4 pini
Sensibilitate (20dB SINAD)mai mica de 1 µV AM/FM
Putere audio2 W
Distorsiune semnal audiomai mica de 5% @ 1 KHz
Putere emisie4 W
ModulatieFM: 1.8KHz ± 0.2KHz, AM: 85-95%
Curent absorbit2A
Dimensiuni (mm)124x38x190 mm
Pachetul contineStatie radioDa
Microfon statie radioDa