Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Kit Statie radio CB CRT ONE + Antena CB PNI ML70 cu magnet
Crt Kit Statie radio CB CRT ONE + Antena CB PNI ML70 cu magnet Cea mai mica statie CB din lume   Statia radio CB CRT One, cu dimensiunea sa de 10,2 x10 x2,5 cm poate fi considerata cea mai mica statie radio CB din lume. Astfel, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau 3676893
420.00 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Kit Statie radio CB CRT ONE + Antena CB PNI ML70 cu magnet

COD: [ PNI-PACK32 ] ID: 3676893
420,00 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
420,00 Lei
(TVA inclus)
Kit Statie radio CB CRT ONE + Antena CB PNI ML70 cu magnet

Scurta descriere

Cea mai mica statie CB din lume
 
Statia radio CB CRT One, cu dimensiunea sa de 10,2 x10 x2,5 cm poate fi considerata cea mai mica statie radio CB din lume. Astfel, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau deranja.
 
Putere emisie 4W
 
Statia respecta legislatia in vigoare din Romania armonizata la normele europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W.
 
AM/FM
 
Statia radio CB CRT One va permite comunicare in ambele tipuri de benzi: AM si FM. De asemenea, este dotata si cu selector rapid al canalelor de urgenta si infotrafic internationale si anume 9-19.
 
Taste Up/Down pe microfon
 
Microfonul statiei este prevazut cu doua butoane Up si Down pentru schimbarea canalelor si a altor parametri.
 
NOU: S-Metru
 
Modelul CTR One N vine cu indicator de semnal emisie / receptie si stabilitate imbunatatita.
 
Performante antena CB PNI ML70
 
Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.2, putere maxima aplicata 200 W, impedanta 50 Ohmi, otel inoxidabil etc.
 
Distanta de comunicare
 
Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel, distanta de comunicare de maxim 9 km se atinge in conditii ideale de lucru: antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.
 
Lungime antena
 
Lungimea antenei este un factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare. Astfel, cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare raza de actiune. Antena PNI ML70 are o lungime de 70 de cm (baza magnetica inclusa).
 
Baza magnetica
 
Baza magnetica PNI 145/PL din pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, are un diametru de 145 mm si un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari.
 
Pachet complet
 
Acest kit este gata de montaj avand in pachet: antena, baza magnetica cu cablu si mufa PL259, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa montati antena pe baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipAM-FM
Frecventa26.965 - 27.405 MHz
Alimentare12 V
Sensibilitate (20dB SINAD)mai mica de 1 µV AM/FM
Distorsiune semnal audiomai mica de 5% @ 1 KHz
Putere emisie4 W
Curent absorbit2A
Dimensiuni (L x H x A / Greutate)102 x 100 x 25 mm / 470 g
Caracteristici specialeASQ - Squelch automatDa
Scanare canaleDa
Potentiometru RF GainDa
Blocare tastaturaDa
Buton canale urgentaDa
Pachetul contineStatie radioDa