Vă informăm că departamentul de Customer Care întâmpină probleme tehnice în preluarea apelurilor. Vă așteptăm pe email la adresa customercare@evomag.ro. Mulțumim! 

Raporteaza o problema
Radio MP3 player auto PNI Clementine 8425 1 DIN cu SD si USB
Pni Radio MP3 player auto PNI Clementine 8425 1 DIN cu SD si USB     Redare fisiere Mp3 de pe medii de stocare externe   Aveti posibilitati multiple de a reda fisierele MP3 preferate, de pe oricare din cele 3 surse de intrare: USB, card SD sau Aux In.               Telecoman 968761
120.00 Out of stock

Radio MP3 player auto PNI Clementine 8425 1 DIN cu SD si USB

COD: [ PNI-MP3-8425 ] ID: 968761
120,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 119,40 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
120,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 119,40 Lei)
Radio MP3 player auto PNI Clementine 8425 1 DIN cu SD si USB

Scurta descriere

 
 
Redare fisiere Mp3 de pe medii de stocare externe
 
Aveti posibilitati multiple de a reda fisierele MP3 preferate, de pe oricare din cele 3 surse de intrare: USB, card SD sau Aux In.
 
 
 
 
 
 
 
Telecomanda
 
Cu telecomanda inclusa in colet aveti acces la toate functiile aparatului, fara a fi necesara utilizarea butoanelor de pe consola acestuia. Astfel oricine din autoturism sau din afara acestuia poate profita de muzica preferata fara sa deranjeze soferul sau pasagerul din dreapta.
 
 
 
 
 
Radio FM
 
Va puteti bucura de posturile de radio preferate in timpul calatoriilor cu masina deoarece produsul radio Mp3 player auto PNI Clementine 8425 este dotat cu tuner radio FM cu 18 posturi programabile.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ecran multicolor
 
PNI Clementine 8425 are un ecran multicolor ce va ofera informatii despre frecventa radio in modul FM, tipul si numarul fisierului MP3 si timpul scurs din melodie cand redati fisiere de pe o memorie USB sau card SD. De asemenea, aparatul adopta noua tehnologie ID3-Tag afisand pe ecran numele piesei si dosarul/folderul in care aceasta se regaseste.
 
 
 
Mufe ISO universale
 
PNI Clementine 8425 vine dotat cu mufe de cuplare ISO standard international, care se regasesc pe majoritatea autoturismelor dotate cu functie radio din fabrica.

 
 
 
 
Iesire subwoofer
 
 
Special pentru pasionatii de sunet care au montate sisteme suplimentare de sunet cum ar fi un subwoofer, sau amplificare separata, aparatul PNI 8425 este dotat cu o iesire de sunet stereo dedicata.
Detalii tehnice
Specificatii audioTipRadio MP3 Player
Puterea de iesire (W)45 x 4
CD/DVD PlayerFormat redareMP3
ID3 TagDa
GeneralitatiInterfata USBDa
BluetoothNu
Intrare auxiliaraDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)188
Latime (mm)150
Inaltime (mm)58
Dimensiune DIN1 DIN