Raporteaza o problema
Player DVD Clarion NX-405E, 4 x 25W, Touchscreen 6" WVGA, Bluetooth, USB, Navigatie GPS
Clarion Player DVD Clarion NX-405E, 4 x 25W, Touchscreen 6" WVGA, Bluetooth, USB, Navigatie GPS Parrot Bluetooth® incorporat - oferă comunicaţii hands-free şi o compatibilitate amplă cu diverse telefoane mobile. Datorită microfonului încorporat şi accesului la agenda telefonică, puteţi vorbi şi conduce simultan în condiţii de siguran 3678498
2399.99 Out of stock

Player DVD Clarion NX-405E, 4 x 25W, Touchscreen 6" WVGA, Bluetooth, USB, Navigatie GPS

COD: [ NX-405E ] ID: 3678498
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.399,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.400,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.399,40 Lei)
Player DVD Clarion NX-405E, 4 x 25W, Touchscreen 6" WVGA, Bluetooth, USB, Navigatie GPS

Scurta descriere

Parrot Bluetooth® incorporat - oferă comunicaţii hands-free şi o compatibilitate amplă cu diverse telefoane mobile. Datorită microfonului încorporat şi accesului la agenda telefonică, puteţi vorbi şi conduce simultan în condiţii de siguranţă. Redaţi muzica stocată pe telefonul mobil prin intermediul conexiunii Bluetooth.
 
Pregătit pentru DAB (este necesar DAB404E opţional) - DAB difuzează emisiuni radio printr-un semnal digital, de regulă alocat în banda de frecvenţă FM, oferind o calitate audio la nivelul celei oferite de CD-uri. În comparaţie cu radioul analogic, semnalele digitale DAB oferă un semnal mai „curat”, cu efect de atenuare redus, fiind mai puţin afectat de fenomenele meteo şi de interferenţe.
 
Intrare USB dublă - deoarece unitatea sursă este prevăzută cu două terminale USB în spate, este uşor să conectaţi diverse surse. Puteţi reda fişiere muzicale/video stocate pe un dispozitiv de memorie USB, un player audio portabil sau un smartphone.
 
Mod HDMI™ - o simplă conexiune prin cablu face posibilă afişarea ecranului smartphone-ului pe monitorul unităţii.
 
Redare audio şi video iPhone® - operaţiile de redare audio şi video pe unitatea sursă oferă aceeaşi simplitate ca iPhone-ul dvs. Coperţile de albume, precum şi numele albumului şi al artistului sunt, de asemenea, afişate. Căutarea alfabetică vă permite să introduceţi cuvinte-cheie pentru a căuta artişti etc. şi vă prezintă rezultatele imediat ce introduceţi între unul şi trei caractere, accelerând foarte mult procesul.
 
Iluminare color a tastelor în 728 de variante - Aveţi libertatea de a selecta exact culoarea dorită, în funcţie de panoul de instrumente al maşinii sau de dispoziţia în care vă aflaţi în ziua respectivă.
 
NX405E dispune de un sistem de navigaţie auto încorporat, cu introducere simplă a destinaţiei, indicaţii vocale amănunţite, ghidare pe traseu selectabilă - tot ceea ce vă trebuie pentru a ajunge rapid şi eficient la destinaţie. Fiind încărcat în prealabil cu un număr vast de puncte de interes, baza sa de date include rezervaţii naţionale, restaurante, benzinării şi multe altele. Pictogramele mari, extrem de vizibile şi intuitive de pe panoul tactil, facilitează operarea unităţii din prima zi. Suportul pentru operare prin atingere vă permite, printre altele, să parcurgeţi ecranele hărţii şi ecranele de selecţie a muzicii.
 
 
Divertisment pe 2 zone - acesta le permite pasagerilor de pe bancheta din spate să urmărească un film de pe DVD sau un material video de pe iPod, în timp ce pasagerii de pe scaunele din faţă ascultă postul lor radio preferat sau muzica redată de un dispozitiv de memorie USB.
 
Detalii tehnice
Specificatii audioTipDVD Player Multimedia cu Navigatie GPS
Puterea de iesire (W)25 x 4
Raport semnal/zgomot93dB
CD/DVD PlayerFormat redareDVD-Video/DVD ±R/DVD ±RW
CD textDa
Raspuns in frecventa20 Hz - 20 kHz
TunerLungimi de undaFM / AM
GeneralitatiTip displayTouch screen
Diagonala display (inch)6"
Culoare iluminare tasteMulticolor
Interfata USBDa
BluetoothDa
GPSDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)264
Latime (mm)100
Inaltime (mm)172