Raporteaza o problema
Player Auto Multimedia Clarion NX-505E, Touchscrenn 6.2", Sistem de navigatie, DVD/CD, Bluetooth
Clarion Player Auto Multimedia Clarion NX-505E, Touchscrenn 6.2", Sistem de navigatie, DVD/CD, Bluetooth Clarion Intelligent VOICE™   Căutări mai simple ca niciodată     Spuneţi ceva de genul „Mi-e foame” şi Clarion Intelligent VOICE va răspunde. Puneţi câteva întrebări precum „Exisă restaurante japoneze în oraş?” şi 3680509
2873.99 Out of stock

Player Auto Multimedia Clarion NX-505E, Touchscrenn 6.2", Sistem de navigatie, DVD/CD, Bluetooth

COD: [ NX-505E ] ID: 3680509
2.873,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.873,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.874,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.873,40 Lei)
Player Auto Multimedia Clarion NX-505E, Touchscrenn 6.2", Sistem de navigatie, DVD/CD, Bluetooth

Scurta descriere

Clarion Intelligent VOICE™
 
Căutări mai simple ca niciodată
 
 
Spuneţi ceva de genul „Mi-e foame” şi Clarion Intelligent VOICE va răspunde. Puneţi câteva întrebări precum „Exisă restaurante japoneze în oraş?” şi veţi primi răspunsurile şi sugestiile pe care le căutaţi, spuse cu voce tare astfel încât să vă menţineţi privirea asupra drumului. Clarion Intelligent VOICE foloseşte tehnologia informaţională şi de recunoaştere a vocii de la Google™ pentru a facilita căutarea.
Mai multe
 
Versiunea Premium a funcţiei Clarion Intelligent VOICE™ poate fi activată cu un singur clic. Aceasta vă oferă instrucţiuni de navigare direct din rezultatele căutării pe Google. 
 
Atunci când utilizaţi NX505E, versiunea premium a funcţiei Clarion Intelligent VOICE™ va fi oferită gratuit pentru primele trei luni. După ce această perioadă de probă expiră, puteţi alege să anulaţi reînnoirea acesteia sau o puteţi achiziţiona online prin aplicaţia Smart Access de pe telefonul mobil (smartphone).
 
Exemplu
 
 
● Vedere nocturnă frumoasă
 
 
● Vreau să merg la un muzeu de artă din Paris
 
Păstraţi întotdeauna controlul
 
Spuneţi SMS (Short Message Service) şi mesajele vocale simple vă vor întreba restul - enunţaţi numele şi mesajul de trimis, iar acesta este transmis hands-free. Funcţia contului Google™ vă permite să efectuaţi sincronizarea cu e-mailul şi calendarul. Beneficiaţi de citirea cu voce tare a e-mailurilor primite, compuneţi şi trimiteţi e-mailuri şi, de asemenea, verificaţi-vă programul.
 
* Funcţia SMS este validă numai pe telefonul Android™
 
 
Link la e-mail
 
 
 
Link la calendar
 
Sistem de recunoaştere vocală/căutare în cloud
 
 
Conectivitate aplicaţii
 
Avantaje bazate pe cloud, care nu se termină
 
 
 
Cu funcţionalitatea Intelligent VOICE™ de la Clarion veţi avea la îndemână o varietate largă de servicii şi aplicaţii în timp real, optimizate pentru funcţionarea în siguranţă în timpul conducerii. Smart Access îmbunătăţeşte experienţa mobilă. Probabil una dintre cele mai avansate platforme de accesare, analiză şi partajare a informaţiilor bazate pe cloud din lume, arhitectura complet adaptabilă şi conectivitatea permanentă o fac să fie perfect compatibilă cu dezvoltările tehnologice ulterioare.
 
 
DAB încorporat
 
DAB (Digital Audio Broadcasting, Difuziune audio digitală) integrată
 
 
DAB difuzează emisiuni radio printr-un semnal digital, de regulă alocat în banda de frecvenţă FM, oferind o calitate audio la nivelul celei oferite de CD-uri. În comparaţie cu radioul analogic, semnalele digitale DAB oferă un semnal mai „curat”, cu efect de atenuare redus, fiind mai puţin afectat de fenomenele meteo şi de interferenţe.
 
Intelligent Tune: Tehnologie audio exclusivă de la Clarion
 
 
Tehnologia audio concepută de Clarion a fost dezvoltată pentru a transforma interiorul vehiculului într-un mediu de audiţie sofisticat. „Intelligent Tune” dispune de Virtual Stage Enhancer pentru a menţine vocea în prim-plan în timp ce creează un câmp de sunet dinamic pe baza elementelor surround extrase din materialul sursă. În loc de a concentra tot sunetul în jurul scaunului şoferului, vă veţi bucura de un peisaj sonor mai extins, precum o sală de concerte. De asemenea, cuprinde Controlul imaginii vocale pentru a deplasa vocea spre un loc anume din vehicul, Sound Restorer pentru o reproducere la calitate maximă a datelor audio comprimate, Virtual Bass pentru frecvenţe joase puternice fără subwoofer, precum şi alte tehnologii audio captivante.
 
Conectivitate smartphone
 
Conectivitate cu smartphone pentru a vă delecta cu muzica preferată fără întrerupere
 
 
 
Puteţi conecta smartphone-ul la NX505E şi puteţi accesa muzica stocată favorită. Dispozitivul dvs. poate fi operat de la panoul de comandă NX505E, sunetul fiind redat prin sistemul de boxe al autovehiculului.
 
 
* Pentru redare video, este necesar un cablu opţional.
 
Navigaţie GPS
 
Navigare GPS cu grafică bogată şi funcţionalitate superioară
 
 
NX505E dispune de un sistem de navigaţie auto încorporat, cu introducere simplă a destinaţiei, indicaţii vocale amănunţite, ghidare pe traseu selectabilă - tot ceea ce vă trebuie pentru a ajunge rapid şi eficient la destinaţie. Fiind încărcat în prealabil cu un număr vast de puncte de interes, baza sa de date include rezervaţii naţionale, restaurante, benzinării şi multe altele.
 
Informaţii RDS-TMC
 
 
Oferă actualizări instantanee privind starea drumurilor de la centrele de control trafic din zonă prin RDS-TMC (Traffic Message Channel, canal cu mesaje din trafic). În plus, funcţia de modificare a traseului vă permite să evitaţi ambuteiajele prin selectarea altor şosele.
 
Conectivitate Bluetooth®
 
Bluetooth pentru comunicaţii hands-free şi difuzare audio
 
Bluetooth-ul încorporat permite comunicarea vocală hands-free, compatibilă cu o gamă vastă de telefoane mobile. Microfonul încorporat vă permite să vorbiţi şi să conduceţi simultan. Apelul în aşteptare vă permite să nu pierdeţi apeluri importante, iar compatibilitatea cu Agenda telefonică vă oferă acces uşor la contactele dvs. Redaţi muzica stocată pe orice dispozitiv Bluetooth, fie că este telefon mobil, fie player audio portabil, prin conexiunea fără fir. Datorită procesului simplu de asociere, nu trebuie să introduceţi parole complicate pentru a vă conecta.
 
Controlul simplu prin ecranul tactil este mai intuitiv ca oricând
 
Ecranul tactil interactiv acceptă operarea prin atingere, permiţându-vă să găsiţi rapid ceea ce căutaţi. Sună cunoscut? Da, funcţionează exact ca un ecran de smartphone. În plus, pictogramele de meniu sunt animate, îmbunătăţind aspectul.
 
Bucuraţi-vă de o gamă largă de conţinut prin intermediul mai multor formate multimedia.
 
Vizionaţi DVD-uri preînregistrate, precum şi DVD-uri inscripţionate acasă, care conţin fişiere DivX®. Bucuraţi-vă de o gamă largă de divertisment comercial sau realizat acasă. Pentru plăcerea dvs. audio, introduceţi un CD şi relaxaţi-vă. De asemenea, NX505E acceptă redarea fişierelor audio de pe USB şi card SD pentru muzică fără întreruperi.
 
Filtre trece sus şi trece jos încorporate
 
Filtrele trece sus şi trece jos încorporate permit redarea muzicii exact la nivelurile la care trebuia să fie ascultată. Bucuraţi-vă de joase cu mai multă forţă şi înalte cu mai multă claritate.
Ieşirile RCA pe 6 canale şi de 4 volţi simplifică extinderile şi modernizările echipamentului.
 
 
Cu ieşiri RCA pe 6 canale şi de 4 volţi, aveţi libertatea de a adăuga amplificatoare de putere externe pentru a crea un sistem audio puternic şi sofisticat. În plus, ieşirea de 4 volţi asigură un semnal pur şi de calitate superioară la nivelul întregului sistem audio.
Detalii tehnice
CD/DVD PlayerFormat redareDVD-Video/DVD ±R/DVD ±RW
GeneralitatiTip displayTFT
Diagonala display (inch)6.2"
BluetoothDa
GPSDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)178 × 100 × 157
Dimensiune DIN2 DIN