Raporteaza o problema
Player Auto Multimedia Clarion NX-501E, Touchscreen 6.2", Bluetooth, USB, Navigatie GPS
Clarion Player Auto Multimedia Clarion NX-501E, Touchscreen 6.2", Bluetooth, USB, Navigatie GPS   Navigaţia încorporată cu cardul microSD de 8 GB oferă ghidare vizuală de calitate excepţională în 44 de ţări şi actualizări simple de software.     Interfaţa de utilizare grafică interactivă cu operare prin atingere vă pe 3678521
2399.99 Out of stock

Player Auto Multimedia Clarion NX-501E, Touchscreen 6.2", Bluetooth, USB, Navigatie GPS

COD: [ NX-501E ] ID: 3678521
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.399,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.400,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 2.399,40 Lei)
Player Auto Multimedia Clarion NX-501E, Touchscreen 6.2", Bluetooth, USB, Navigatie GPS

Scurta descriere

 
Navigaţia încorporată cu cardul microSD de 8 GB oferă ghidare vizuală de calitate excepţională în 44 de ţări şi actualizări simple de software.
 
 
Interfaţa de utilizare grafică interactivă cu operare prin atingere vă permite să parcurgeţi paginile meniurilor şi să accesaţi funcţiile prin simpla atingere a pictogramelor animate ale acestora.
 
 
 
Modul Bluetooth® Parrot încorporat pentru a oferi comunicaţii prin sistemul hands-free şi difuzare audio, cu compatibilitate vastă.
 
 
Conectivitate iPod® şi iPhone® pentru a vă bucura fără întreruperi de conţinutul dvs. preferat audio şi video.
 
Pentru redare video, este necesar un cablu CCA748 opţional.
 
 
 
Păstrarea la zi a sistemului de navigaţie se face cu uşurinţă. Descărcaţi pur şi simplu date noi pentru hărţi de pe portalul Clarion, stocaţi-le pe un card microSD şi introduceţi-l în unitatea NX501E prin slotul frontal pentru card. Surprizele neplăcute sunt astfel evitate deoarece hărţile de navigaţie vor corespunde traseelor concrete.
 
 
Interfaţa de utilizare grafică cu senzor tactil a modelelor NX501E acceptă operarea prin atingere, permiţându-vă să derulaţi repede la altă pagină de meniu. Pictogramele de funcţii sunt animate pentru un aspect îmbunătăţit şi pot fi trase şi plasate în diferite poziţii pentru a personaliza ecranul.
 
 
 
Modelul Bluetooth Parrot oferă o compatibilitate extrem de cuprinzătoare cu o multitudine de telefoane mobile. Bucuraţi-vă de comunicaţii cu sistem hands-free utilizând microfonul încorporat şi accesul la agenda de telefon. Redaţi muzica stocată pe telefonul mobil cu ajutorul difuzării audio Bluetooth. Este acceptată o gamă largă de protocoale: HFP/HSP/A2DP/AVRCP/PBAP/OPP. Actualizările firmware sunt posibile prin conexiunea USB.
 
 
 
Dispozitivele beneficiază de certificare Made for iPod şi Made for iPhone, astfel încât vă puteţi bucura de avantajele oferite de funcţia ABC Search de pe iPod/iPhone pentru a accesa rapid melodii şi de un mod de control simplu, care permite operarea cu ajutorul comenzilor dispozitivului iPod/iPhone. Coperţile de albume sunt afişate pentru a îmbunătăţi vizual interactivitatea.
 
Detalii tehnice
Specificatii audioTipPlayer Multimedia
GeneralitatiTip displayTouch screen
Diagonala display (inch)6.2"
Interfata USBDa
BluetoothDa
Conectivitate iPodDa
GPSDa
Slot CardDA / SD