Raporteaza o problema
Player Multimedia Boss Audio BV9370B, 4x80W, Touch screen 6.5", USB, slot Card SD, Bluetooth
Boss audio Player Multimedia Boss Audio BV9370B, 4x80W, Touch screen 6.5", USB, slot Card SD, Bluetooth Streaming audio   Streaming audio [A2DP] este un protocol audio al tehnologiei Bluetooth. Acest profil permite transmiterea audio de pe dispozitivul dvs. compatibil, cum ar fi un smartphone, către unitatea sursă, astfel încât să vă put 3612645
930.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Player Multimedia Boss Audio BV9370B, 4x80W, Touch screen 6.5", USB, slot Card SD, Bluetooth

COD: [ Boss Audio BV9370B ] ID: 3612645
930,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 930,39 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
931,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 930,40 Lei)
Player Multimedia Boss Audio BV9370B, 4x80W, Touch screen 6.5", USB, slot Card SD, Bluetooth

Scurta descriere

Streaming audio
 
Streaming audio [A2DP] este un protocol audio al tehnologiei Bluetooth. Acest profil permite transmiterea audio de pe dispozitivul dvs. compatibil, cum ar fi un smartphone, către unitatea sursă, astfel încât să vă puteți bucura de muzica preferată sau de serviciul de streaming muzical, cum ar fi Pandora sau Spotify, fără fir.
 
 
Aux Input
 
Aux Input vă permite să vă conectați la ieșirea audio a unui dispozitiv extern, cum ar fi un MP3 player sau un smartphone, pentru a vă putea bucura de muzică prin intermediul sistemului.
 
 
Bluetooth
 
Permite echipamentelor noastre sursă echipate cu tehnologia Bluetooth să efectueze apeluri fără fir hands-free când sunt asociate cu un smartphone echipat cu Bluetooth. Comunicați prin microfonul încorporat pe majoritatea unităților noastre [sau microfonul extern, dacă este furnizat] și ascultați prin difuzoarele mașinii.
 
 
Nici un mecanism CD
 
Unitățile noastre fără un mecanism CD sunt ideale pentru cei care își iau muzica cu ei digital. Aceste unități pot reda fișiere media digitale direct de pe carduri SD, unități flash USB și se pot conecta cu dispozitive externe, cum ar fi telefonul smartphone, prin intrarea Aux sau prin streaming audio [pe unități cu audio streaming built-in].
 
 
Built-in EQ presetat
 
EQ-ul prestabilit încorporat vă permite să alegeți din curbele EQ presetate pentru o varietate de stiluri muzicale, cum ar fi Rock sau POP.
 
 
 
 
 
 
ID3 TAG
 
Eticheta ID3 permite ca fișierul audio să stocheze și să afișeze date suplimentare, cum ar fi titlul, artistul, albumul, numărul piesei și multe altele.
 
 
Producția pre-amp
 
Aceste ieșiri Pre-Amp unități vă permit să vă extindeți sistemul adăugând până la 2 amperi și / sau procesoare de semnal.
 
 
Intrarea camerei spate
 
Intrarea camerei spate este o funcție de siguranță și confort. Când schimbați vehiculul în poziția inversă, unitatea pornește automat pe o cameră de vizionare [vândută separat] și comută afișajul pentru a afișa ceea ce văd camera.
 
 
Portul pentru cardul de memorie SD
 
Portul pentru cardul de memorie SD va suporta un card de memorie SD de dimensiune completă la 32 GB și poate fi utilizat pentru redarea muzicii, precum și vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor (pe unitățile sursă echipate cu un monitor). Majoritatea unităților acceptă carduri SD de dimensiune completă, dar există câteva care acceptă numai carduri micro SD.
 
 
Switch tuner
 
Funcția de tuner selectabilă vă permite să ajustați tunerul acestui radio pentru a primi emisiuni radio în SUA sau Europa.
 
 
Redare USB
 
Portul USB va suporta o unitate flash USB de până la 32 GB și poate fi utilizat pentru redarea muzicii, precum și vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor (pe unitățile sursă echipate cu un monitor). Unele unități au o intrare mini USB, dar sunt livrate împreună cu adaptorul pentru a putea converti pentru a putea reda unități USB de dimensiune completă.
 
 
Ieșire video
 
Ieșirea video RCA vă permite să vă conectați direct de la unitatea sursă la intrarea video a unui monitor (e) extern, cum ar fi tetierele sau monitoarele de exterior. Dacă intenționați să utilizați mai multe monitoare video, vă recomandăm să utilizați un amplificator de semnal video pentru a mări semnalul pentru o calitate optimă a imaginii.
 
 
Telecomandă fără fir
 
O telecomandă wireless vă oferă accesul la funcțiile cheie ale unității de pe palma mâinii.

 

 

Controalele volanului (SWC)
 
Unitățile noastre compatibile cu controlul volanului vă permit să controlați funcțiile radioului de pe butoanele de pe volan (dacă sunt echipate). Acest lucru oferă confort și siguranță, permițându-vă să vă mențineți mâinile pe roată. O interfață suplimentară este necesară și vândută separat. Recomandăm Metra ASWC.
 
 
Sistemul de control tactil
 
Panourile noastre touchscreen vă oferă acces la funcțiile de control ale unității prin simpla atingere a funcției pe care doriți să o utilizați.
 
 
Adevărat Double Din
 
Ușor de instalat și se potrivesc mai bine în deschiderile duble standard. În funcție de vehicul, pot fi necesare kituri, cabluri și alte accesorii de instalare după instalare.

 

 

Încărcarea USB
 
Încărcătorul încorporat 1A vă permite să încărcați dispozitivul USB conectat prin acest port USB.
 
 
ESP
 
Sistemul ESP [Protecție electronică de ignorare] este o funcție care tamponează CD-ul în timpul redării, stocând 5 secunde de muzică. Dacă citirea discului este întreruptă, playerul utilizează momentan datele stocate, în timp ce circuitele de urmărire găsesc trecerea înainte de întreruperea de pe CD pentru o funcționare continuă.
 
Detalii tehnice
Specificatii audioTipPlayer Multimedia
Puterea de iesire (W)80 x 4
CD/DVD PlayerFormat redareMP3, WMA, MP4, JPEG
TunerLungimi de undaFM / AM
GeneralitatiTip displayTouch screen
Diagonala display (inch)6.5"
Interfata USBDa
BluetoothDa
Intrare auxiliaraDa
Slot CardDA / SD
MicrofonDa
Hands-FreeDa
Caracteristici fiziceDimensiune DIN2 DIN